MoreΑπόψειςΗ Elgato την πάτησε βγάζοντας νέο Stream Deck τη...

Η Elgato την πάτησε βγάζοντας νέο Stream Deck τη μέρα που βγήκε το Steam Deck

-

Ένα πολύ βασικό κομμάτι, όταν μια εταιρεία θέλει να ανακοινώσει ένα νέο προϊόν, είναι η σωστή επιλογή ημερομηνίας. Ομάδες marketing και πωλητές δουλεύουν ώστε η ανακοίνωση να μην πέσει παράλληλα με ανάλογο event από ανταγωνιστές και δεν υπάρχει κάτι άλλο αυτή τη μέρα που να κλέψει την επικαιρότητα. Κάτι τέτοιο έγινε και με την ανακοίνωση του νέου Stream Deck.

Η Elgato δυστυχώς την πάτησε σε αυτό, καθώς αποφάσισε να το ανακοινώσει στις 15 Ιούλη. Την ίδια ακριβώς μέρα που η Valve ανακοίνωσε το Steam Deck. Φυσικά, όλα τα δικτυακά μέσα και όλο το κοινό ασχολούνται με το δεύτερο, αφήνοντας την ανακοίνωση της Elgato στην αφάνεια…

Το Steam Deck είναι η νέα φορητή κονσόλα της Valve. Από την άλλη, το Stream Deck είναι ένα προϊόν που υπάρχει ήδη, αλλά αυτή είναι η νεώτερη του έκδοση. Πρόκειται για έναν πολύ ωραίο controller με προγραμματιζόμενα κουμπιά, το οποίο είναι εξαιρετικά δημοφιλές στους Twitch Streamers. Φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε αυτοματισμό.

Προσωπικά το χρησιμοποιώ για έλεγχο του φωτισμού στο γραφείο, καθώς και για έλεγχο προγραμμάτων όπως το Ableton Live. Στο παρακάτω video φαίνονται κάποιες από τις λειτουργίες της συσκευής:

Προφανώς σε καμία περίπτωση το προϊόν της Elgato δεν ανταγωνίζεται το Steam Deck. Επίσης, εφόσον το προϊόν είναι ήδη πετυχημένο, προφανώς η όποια ζημιά έγινε με την παρουσίαση δεν αποτελεί το τέλος του κόσμου. Παρ’ όλα αυτά, είναι κρίμα…

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη συσκευή στο site της Elgato.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
A lazy software developer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

10 ταινίες που αγαπάμε και δεν πήραν ποτέ Όσκαρ

Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε την απονομή των φετινών Όσκαρ. Όμως, όπως είναι γνωστό, ένα Όσκαρ δε σημαίνει απαραίτητα και μια καλή ταινία. Όπως, αντίστροφα, πολλές πολύ αγαπημένες και κλασικές ταινίες, τελικά δεν έχουν ούτε ένα Όσκαρ. Στο σημερινό μας αφιέρωμα, σας παρουσιάζουμε δέκα από αυτές.

5 παιχνίδια που έγιναν ταινίες

Είναι εντυπωσιακό και παράλληλα όμορφο να βλέπεις τις τέχνες να συνεργάζονται και να ενώνονται. Έτσι βρήκαμε 5 παιχνίδια που έγιναν και ταινίες.

The Boys: 5 λόγοι που ο Homelander είναι ο καλύτερος χαρακτήρας

Σε αυτή τη στιγμή κρίσης για όλη την ανθρωπότητα, ο μέσος άνθρωπος έχει μπροστά του ενα δίλλημα: ΥΠΕΡ του...

Steam Samer Sales – Οι προτάσεις των συντακτών μας

Ξαναήρθε το Steam Summer Sales. Και η ομάδα του GeekDom σας παρουσιάζει τα παιχνίδια που ο κάθε συντάκτης μας...

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα