Home Anime Πάνω από 200,000$ μαζεύτηκαν για το Μουσείο Ghibli

Πάνω από 200,000$ μαζεύτηκαν για το Μουσείο Ghibli

0

Είναι σίγουρο πως δεν υπάρχει κάποιος fan του Studio Ghibli που να μην θέλει να επισκεφτεί το Μουσείο Ghibli στο Τόκιο. Με τεράστια εκθέματα βγαλμένα από τη δουλειά του Studio Ghibli, αισθάνεσαι σαν πραγματικά να βρίσκεσαι στον κόσμο του Hayao Miyazaki.

Το Catbus από το “My neighbor Totoro” στο Μουσείο

Πριν λίγες μέρες όμως η πόλη Mitaka, όπου και βρίσκεται το Mουσείο, ξεκίνησε ένα project ώστε να μαζέψει κάποια χρήματα. Το Μουσείο, λόγω της πανδημίας, ήρθε σε δύσκολη οικονομική θέση καθώς έμεινε κλειστό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τη Παρασκευή, λοιπόν, ξεκίνησε στην Ιαπωνία ένα site χρηματοδότησης προκειμένου να μαζευτούν κάποια χρήματα για επιδιορθώσεις και συντηρήσεις στο Mουσείο.

Το Robot από το “Laputa: Castle in the Sky” στο Μουσείο

Ο στόχος; 10,000,000 Γιεν (περίπου 90,000$). Το ποσό που έχει μαζευτεί μέχρι στιγμής; 22,206,735 Γιεν (πάνω από 200,000$)! Μέσα σε πολύ λίγες μέρες η χρηματοδότηση έχει ξεπεράσει το 222% του στόχου και απομένουν ακόμα 197 μέρες μέχρι να λήξει η χρηματοδότηση αυτή.

Η καφετέρια στο Μουσείο

Το Μουσείο Ghibli άνοιξε το 2001 στο πάρκο Inokashira στη Mitaka, με έναν μεγάλο αριθμό εκθεμάτων και έργων, ενώ μέσα μπορείτε να βρείτε καφετέρια, βιβλιοπωλείο, κήπο ταράτσας, καθώς και ένα θέατρο με αποκλειστικές ταινίες μικρού μήκους από το Studio Ghibli.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version