Home Anime 8 Anime που μπορείς να παρακολουθήσεις δωρεάν στο Youtube

8 Anime που μπορείς να παρακολουθήσεις δωρεάν στο Youtube

0

Το YouTube έχει άπειρο δωρεάν υλικό από Anime και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις αυτό είναι δωρεάν ή ακόμα και με ελληνικούς υπότιτλους! Το Geekdom σας παρουσιάζει μερικά από αυτά για να καείτε μέσα στον Αύγουστο.

Τα Anime καλύπτονται από διάφορους νόμους, ανάλογα με τη Χώρα και το πότε δημοσιεύτηκαν. Πολλά από αυτά, είναι στο youtube, αλλά όχι απαραίτητα λόγω πειρατείας. Πολλές φορές κάποιες σειρές δεν καλύπτονται από την τρέχουσα νομοθεσία ή η πνευματική ιδιοκτησία ανήκει σε κάποιον παραγωγό που πλέον δεν ενδιαφέρεται για τη διανομή τους και δεν ζητάει να κατέβουν από την πλατφόρμα.

Φυσικά, όταν κάποιο Anime μπορεί να έχει δωρεάν διανομή, κάποιος fan θα φροντίσει ώστε να ανέβει. Άλλωστε η κοινότητα των anime fans είναι από τις πιο δραστήριες.

Οι νόμοι και οι κανόνες του Youtube αλλάζουν πολύ συχνά. Οπότε, όταν έχετε την ευκαιρία να δείτε κάτι, μην το αναβάλετε. Αύριο μπορεί να μην υπάρχει.

8 Claymore

Το Claymore είναι σειρά του 2007, βασισμένη στο manga με τον ίδιο τίτλο.

Η υπόθεση της σειράς εξελίσσεται σε ένα μεσαιωνικό κόσμο όπου ζουν μαζί τα «Yoma» και οι άνθρωποι. Τα Yoma είναι τέρατα με υπερφυσική δύναμη και ταχύτητα που τρέφονται με ανθρώπους. Έχουν την ικανότητα να παίρνουν ανθρώπινη μορφή και έτσι να διεισδύουν στις ανθρώπινες κοινωνίες προκειμένου να βρουν τροφή.

Μία μυστήρια οργάνωση εκπαιδεύει γυναίκες με σκοπό να πολεμήσει τα Yoma. Πρόκειται για υβριδικές γυναίκες που έχουν σάρκα γιόμα εμφυτευμένη μέσα στο σώμα τους. Έτσι, αποκτούν τις δυνάμεις των Yoma, διατηρώντας όμως την ανθρώπινη φύση τους. Οι απλοί άνθρωποι τις αποκαλούν “Μάγισσες με ασημένια μάτια” ή απλά “Claymore”, από τα σπαθιά με το ίδιο όνομα που κουβαλούν.

Η σειρά είναι διαθέσιμη με ελληνικούς υπότιτλους και μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ.

7 Demon Lord Dante

Μια σειρά με περισσότερο horror χαρακτήρα. Αν σας αρέσει το Castlevania, μάλλον θα σας αρέσει και το Demon Lord Dante.

Βασίζεται σε manga που έχει ξεκινήσει τη δεκαετία του 1970. Η σειρά όμως έχει ξεκινήσει το 2002. Ακολουθεί τις περιπέτειες του Ryo Utsugi ο οποίος σταδιακά μεταμορφώνεται σε δαίμονας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη σειρά μεταγλωττισμένη στα αγγλικά εδώ.

6 Mobile Suit Gundam Wing

Κλασική σειρά που έκανε πρεμιέρα στην Ιαπωνία το 1979, ενώ έχει αποκτήσει και ένα remaster. Είναι η πρώτη Gundam σειρά που κυκλοφόρησε για το κοινό της Αμερικής και θεωρείται must-see για όσους είναι fan των Mecha ή της επιστημονικής φαντασίας.

Αρχικά η σειρά άνηκε στην Bandai Entertainment, αλλά η εταιρεία έκλεισε το 2007. Τα δικαιώματα κατέληξαν στην Right Stuff Inc., η οποία κυκλοφόρησε τη σειρά σε Blu-Ray και DVD. Όμως εδώ και κάποια χρόνια, τα δικαιώματα έχουν λήξει, με αποτέλεσμα η σειρά να είναι νόμιμα διαθέσιμη στο youtube.

Μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ.

5 Sailor Moon – The Original Series

Ένα από τα πιο κλασικά anime, το οποίο μάλιστα έχει προβληθεί και στη χώρα μας, οπότε θα βρείτε και επεισόδια στα Ελληνικά. Η σειρά κυκλοφόρησε το 1992 και βασίζεται σε Manga. Πλέον έχει κυκλοφορήσει και νέα σειρά, η οποία προβάλλεται από το Netflix.

Η σειρά Sailor Moon διηγείται τις περιπέτειες της Usagi Tsukino, ενός κοριτσιού του γυμνασίου, το οποίο μια μέρα συναντά μια γάτα που μπορεί να μιλά. Η γάτα λέει στην Usagi πως είναι μια πολεμίστρια και πρέπει να προστατέψει την γη από το σκοτεινό βασίλειο. Έτσι η Usagi αποκτά τη δύναμη να μεταμορφώνεται στην πολεμίστρια Sailor Moon.

Εκτός από την Usagi, στην σειρά εμφανίζονται και άλλες Sailor Senshi πολεμίστριες. Η Αmi Mizuno, η οποία μεταμορφώνεται σε Sailor Mercury, η Rei Hino που μεταμορφώνεται σε Sailor Mars, έπειτα εμφανίζεται η Makoto Kino που μεταμορφώνεται σε Sailor Jupiter, και τέλος η Minako Aino, η Sailor Venus. Επίσης, ένας άντρας εμφανίζεται ως Tuxedo Mask και σώζει την Sailor Moon όποτε κινδυνεύει.

4 Hajime No Ippo

Ένα subgenre των Anime είναι τα Sports anime και φυσικά υπάρχουν επιλογές και για τους fan αυτής της κατηγορίας.

Το Hajime no Ippo ξεκίνησε σαν manga, που αφηγείται τις περιπέτειες ενός αθλητή του μποξ, ενώ η anime εκδοχή του κυκλοφόρησε το 2002.

Μπορείτε να το δείτε εδώ.

3 Samurai Champloo

Η σειρά Samurai Champloo κυκλοφόρησε το 2004 και ακολουθεί τις περιπέτειες της Fuu στην αναζήτηση της για έναν samurai.

Αν και οι χαρακτήρες είναι φανταστικοί, η ιστορία διαδραματίζεται σε μια πραγματική ιστορική περίοδο της Ιαπωνίας, στην οποία η χώρα περνούσε από δραματικές οικονομικές και κοινωνικές αλλαγές.

Μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ.

2 Spice And Wolf

Ενδιαφέρουσα σειρά που στον πυρήνα της ασκεί κριτική στον θρησκευτικό φανατισμό. Κυκλοφόρησε το 2008 και αποτελείται από δύο κύκλους των 12 επεισοδίων.

Μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ.

1 Super Milk Chan

Το Super Milk Chan προβλήθηκε στην Ιαπωνική τηλεόραση τη δεκαετία του 1990 και αντίστοιχα στην Αμερική μέσω του Cartoon Network, που είχε συμπεριλάβει τη σειρά σαν μέρος του Adult Swim το 2004. Επειδή όμως η σειρά είναι πολύ ιδιαίτερη, είναι δύσκολο να βρεθεί νέα αγορά για αυτή.

Η σειρά ακολουθεί τις περιπέτειες της Milk και του ρομπότ-υπηρέτη της, Tetsuko, καθώς και το κατοικίδιο σαλιγκάρι της, Hanage.

Μπορείτε να τη δείτε εδώ.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version