Home Games Free Games Diabolic: Εντελώς δωρεάν στο IndieGala

Diabolic: Εντελώς δωρεάν στο IndieGala

0
Diabolic

Το IndieGala προσφέρει δωρεάν το indie παιχνίδι Diabolic και μάλιστα σε DRM-Free έκδοση. Η κανονική του τιμή στο Steam είναι 3.99€.

Το παιχνίδι είναι single player RPG με αισθητική pixel art. Έχει δέκα επίπεδα, όπου το καθένα χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση αν θες να βγεις νικητής.

Όπως κάθε RPG, έχει leveling σύστημα, αλλά δεν έχει κλάσεις στους χαρακτήρες. Έτσι δίνει μεγαλύτερη ελευθερία στον παίκτη ώστε να αναπτύξει ότι δεξιότητες θέλει χωρίς κάποιον περιορισμό. Ουσιαστικά όλα τα skills ανεβαίνουν όσο τα εξασκεί ο παίκτης.

Το Diabolic έχει ήδη “very possitive” κριτικές στο Steam.

Πως να το αποκτήσεις

Μπες στη σελίδα του IndieGala Store και επέλεξε το “Add to your library“. Φυσικά θα πρέπει να έχεις κάνει login. Μετά μπορείς να το κατεβάσεις από αυτή τη σελίδα.

Επειδή η προσφορά είναι για DRM-Free αντίγραφο του Diabolic, πρακτικά μπορείς να το κάνεις ότι θέλεις. Το αποθηκεύεις σε ότι μέσο θέλεις χωρίς την ανάγκη κάπoιου προγράμματος όπως το Steam ή το Epic Games Launcher.

Αν όμως θέλεις μπορείς να κατεβάσεις το IndieGala launcher για πιο εύκολη πρόσβαση.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version