Home Games Το εξωπραγματικό Dolmen είναι κοντά

Το εξωπραγματικό Dolmen είναι κοντά

Το Dolmen της Prime Matter και του βραζιλιάνικου Massive Work Studio, έρχεται τον Μάϊο και οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Το studio είχε κάνει μια προσπάθεια να αποκτήσει χρηματοδότηση το 2018  μέσω kickstarter, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Στην συνέχεια όμως, κατάφερε να εξασφαλίσει τα απαραίτητα κονδύλια για να αναπτύξει, αυτόν τον τόσο τρομακτικά απόκοσμο τίτλο.

 Το Dolmen, διαδραματίζεται σε ένα σύμπαν επιστημονικής φαντασίας, όπου η ανθρωπότητα έχει αποικήσει πολλά αστρικά συστήματα, χρησιμοποιώντας τεχνολογία διαστημικών ταξιδιών και γενετικών παρεμβάσεων, ώστε να προσαρμόζεται σε όλες τις συνθήκες, βάζει τους παίκτες να πολεμήσουν σε ένα απομακρυσμένο ηλιακό σύστημα – το Revion.

Πίσω από όλα μοιάζει να υπάρχει μια εξωγήινη φυλή, που ονομάζεται Vahani. Ο Revion Prime, ο πλανήτης στον οποίο εκτυλίσσεται η ιστορία μας, έχει μεγάλα αποθέματα Dolmen και εσείς πρέπει να αποκαλύψετε τα μυστικά του.

Στο τέλος του άρθρου μπορείτε να βρείτε και ένα δίωρο gameplay video, από την εταιρεία διανομής.

Το παιχνίδι κυκλοφορεί στις 20 Μαΐου 2022 και θα είναι διαθέσιμο για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series και PC. Για όσους θελήσουν να αποκτήσουν τον τίτλο από νωρίς, θα υπάρχει και μια Day One Edition, με ένα μοναδικό σετ πανοπλίας και όπλων των Rebels.

Για περισσότερα νέα από τον κόσμο του gaming, stay alert και ενημερωθείτε από το geekdom.gr . Τον προορισμό για κάθε geek.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version