Home Games Gaming News Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator αποκτούν επίσημα multiplayer mode

Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator αποκτούν επίσημα multiplayer mode

0

Το Euro Truck Simulator 2, αλλά και το αδελφάκι του, American Truck Simulator, τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει 2 από τα πιο δημοφιλή simulation games στο Steam. Έχουν άπειρες θετικές κριτικές, αλλά και συνεχόμενη βελτίωση μέσα από συχνές κυκλοφορίες DLC και αναβαθμίσεων στο base game. Αυτό όμως που του έλειπε μέχρι τώρα ήταν το multiplayer.

Αυτό το κενό τα τελευταία χρόνια είχε λυθεί από τη modding κοινότητα, με το TruckersMP, το οποίο προσέφερε online/multiplayer εμπειρία. Μάλιστα, πολλοί Twitch streamers χρησιμοποιούν αυτό το mod για τα stream τους. Πλέον όμως έρχεται επίσημη λύση, η οποία ονομάζεται “Convoy mode“, για το Euro Truck Simulator και το American Truck Simulator.

Η διαφορά του από το mod είναι ότι στο convoy mode δεν μπαίνεις σε κάποιο open world mode με όλους τους οδηγούς στο χάρτη, αλλά σε private sessions με 8 παίκτες. Προσφέρει βέβαια πλήρη συγχρονισμό σε κίνηση, καιρό κ.λ.π.

Να σημειώσουμε ότι μέχρι τώρα υπήρχε το World of Trucks, το οποίο αποτελεί το επίσημο online community των δύο παιχνιδιών, και προσέφερε online missions & community goals, αλλά όχι πραγματικό multiplayer.

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η φάση της Open Beta στα δύο παιχνίδια και η ομάδα ανάπτυξης ήδη κάνει βελτιώσεις βασισμένες στο feedback των παικτών.

Euro Truck Simulator 2 - chat
Chat μέσα στο Euro Truck Simulator

Η νέα λειτουργία θα έρθει στην έκδοση 1.41, την οποία περιμένουμε από μέρα σε μέρα. Αποκτήστε τώρα το παιχνίδι μέσω του Humble Bundle Store με έκπτωση 15%.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version