Home Games Gaming News Euro Truck Simulator 2 – Greece

Euro Truck Simulator 2 – Greece

0

Η SCS Software ανακοίνωσε το νέο expansion του Euro Truck Simulator 2 με τίτλο “Greece”, το οποίο θα διαδραματίζεται στην Ελλάδα.

Το προηγούμενο DLC του ETS2 αφορούσε τα Δυτικά Βαλκάνια, με το Euro Truck Simulator 2 – West Balkans, από το οποίο φυσικά απουσίαζε η Ελλάδα. Προς το παρόν η χώρα μας καλύπτεται με ανεπίσημα mods,

Το νέο DLC θα έχει πόλεις τις Ελλάδας αλλά και κάποια από τα νησιά, με 14 προορισμούς που μπορείτε να επισκεφτείτε. Παράλληλα, έχουν δημιουργηθεί νέες εγκαταστάσεις, όπως ξενοδοχειακά συγκροτήματα και φυτείες, που χρησιμοποιούνται σαν αποθήκες στο παιχνίδι.

Μια νέα αλλαγή αφορά το πως γίνεται το development για το νέο DLC. Συνήθως για κάθε νέα επέκταση του παιχνιδιού, η εταιρεία περνάει περίπου ένα χρόνο σε προπαραγωγή. Για την Ελλάδα όμως άλλαξε αυτή η διαδικασία και έτσι έχουμε πολύ πιο γρήγορη ανάπτυξη.

Μπορείτε ήδη να πρoσθέσετε το Euro Truck Simulator 2 – Greece στη wishlist σας στο Steam: https://store.steampowered.com/app/2604420/Euro_Truck_Simulator_2__Greece/

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version