Home Games Gaming News My Time at Sandrock – το sequel του My Time at Portia...

My Time at Sandrock – το sequel του My Time at Portia έρχεται

0

Το My Time at Sandrock είναι το sequel του πετυχημένου life simulator RPG My Time at Portia.

Εδώ αναλαμβάνεις το ρόλο ενός οικοδόμου. Το Sandrock χρειάζεται πολλή βοήθεια και βασίζεται σε εσένα να το σώσεις από την οικονομική καταστροφή και άλλες απροσδόκητες επιπλοκές.

Φτιάχνεις το εργαστήρι σου και το γεμίζεις με περίπλοκα μηχανήματα, εξερευνείς τεράστιες ερήμους και βυθίζεσαι σε ερείπια προκειμένου να βρεις αρχαία λείψανα. Με την πάροδο του χρόνου μπορείς να μετατρέψεις τα κέρδη σου σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις και να στραφείς σε έναν πιο farming simulator τρόπο ζωής.

Αυτή τη φορά, η Pathea Games προσθέτει στο My Time at Sandrock μία πολύ σημαντική επιλογή που δεν υπήρχε στο My Time at Portia, αυτή του multiplayer mode.

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στα Steam, GOG και Epic μέσα στο 2021, ενώ για τα Nintendo Switch, Playstation 4, Xbox One και τις κονσόλες επόμενης γενιάς αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022.

Μέχρι τότε, το My Time at Portia βρίσκεται σε προσφορά -66% στα 10.19€ (αρχική τιμή 29.99€) στο Steam μέχρι τις 15 Ιουλίου.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version