AnimeΤο Miss Kobayashi's Dragon Maid επιστρέφει

Το Miss Kobayashi’s Dragon Maid επιστρέφει

-

Μετά την λήξη της σειράς των μονόλεπτων επεισοδίων της Kyoto Animation “Mini Dragon” με τους γνωστούς χαρακτήρες της σειράς Miss Kobayashi’s Maid Dragon, έφτασε η μέρα έναρξης της 2ης season της, Miss Kobayashi’s Maid Dragon S.

Η Kyoto Animation πριν από 4 χρόνια την χειμερινή season του 2017 μας πρόσφερε απίστευτο γέλιο με την έναρξη της σειράς Miss Kobayashi’s Maid Dragon. Μία comedy/slice of life/fantasy σειρά όπου θα σας κάνει να γελάσετε και να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα.

Πίσω στο σήμερα, το Miss Kobayashi’s Maid Dragon S ξεκινά να κάνει airing, σήμερα 7 Ιουλίου, το απόγευμα – βράδι. Για όσους όμως δεν γνωρίζουν την σειρά, καλό θα ήτανε να διαβάσετε το παρακάτω synopsis και αν σας ενδιαφέρει, να παρακολουθήσετε την 1η season.

Καθώς η Kobayashi ξεκινάει για άλλη μία μέρα στην δουλειά, ανοίγοντας την πόρτα του διαμερίσματος της συναντάει κάτι ασυνήθιστα τρομακτικό – το κεφάλι ενός δράκου, που την κοιτάζει από το μπαλκόνι της. Ο δράκος μεταμορφώνεται αμέσως σε ένα cute, busty νεαρό κορίτσι ντυμένο maid, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως Tooru.

Αποδεικνύεται ότι η Kobayashi είχε συναντήσει τον δράκο την προηγούμενη νύχτα σε μια “μεθυσμένη” εκδρομή στα βουνά και επειδή το μυθικό θηρίο δεν είχε πουθενά αλλού να πάει, είχε προσφέρει στο πλάσμα ένα μέρος για να μείνει στο σπίτι της. Έτσι, η Tooru είχε φτάσει, έτοιμη να επιστρέψει την καλοσύνη του σωτήρα της, δουλεύοντας ως προσωπική υπηρέτρια της. Αν και η Kobayashi μετανιώνει βαθιά για τα λόγια της και διστάζει να ακολουθήσει την υπόσχεσή της, ένας συνδυασμός ενοχής και απίστευτων δυνατοτήτων της Tooru την πέιθει να την προσλάβει.

Την θέση του Director παίρνει για ακόμη μια φορά ο Yasuhiro Takemoto αλλά αυτή την φορά μαζί με τον Tatsuya Ishihara, γνωστό director της Kyoto Animation από τις σειρές Air, Clannad, Chuunibyou, Suzumiya Haruhi κ.α.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

THEOFANIS
THEOFANIS
I just really like anime and manga! I'm just a weaboo, nothing else to say.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Vampire Dynasty: Το πρώτο Deep Dive video

Η Mehuman Games και η Toplitz Productions κυκλοφόρησαν το πρώτο deep dive video από το Vampire Dynasty, στο οποίο μας δείχνει παρασκήνια από το development.

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα