The Matrix Resurrections: κυκλοφόρησε το δεύτερο trailer και τα σπάει

0

Λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του νέου Matrix, οι παραγωγοί έδωσαν στη δημοσιότητα το δεύτερο trailer της ταινίας, το οποίο τα σπάει!

Στο trailer εμφανίζονται σκηνές από τις πρώτες ταινίες δημιουργώντας μας ένα αίσθημα dejavu, καθώς και αρκετή δράση.

Η ταινία είναι σκηνοθετημένη από τη Lana Wachowski και αποτελεί την τέταρτη ταινία της σειράς.

Το The Matrix Resurrections θα προβληθεί στην Ελλάδα στις 23 του Δεκέμβρη.

Daredevil: Ο Charlie Cox επιστρέφει στο MCU

0

Ο Kevin Feige, στα πλαίσια της προώθησης του Spider-Man: No Way Home, επιβεβαίωσε ότι ο Daredevil του MCU εξακολουθεί να είναι ο Charlie Cox, ο οποίος θα επιστρέψει και επίσημα σε νέες παραγωγές.

“Αν βλέπατε τον Daredevil σε μελλοντικά πρότζεκτ ο Charlie Cox, θα ήταν ο ηθοποιός που θα έπαιζε τον Daredevil. Για το που θα τον δούμε, πως και πότε θα πρέπει να περιμένουμε.”

Ο ηθοποιός ενσάρκωνε τον Daredevil σε σειρά του Netflix, η οποία όμως κόπηκε το 2018, όταν η Disney ξεκίνησε τη δική της streaming υπηρεσία, Disney+.

Το Netflix είχε στήσει αρκετές σειρές πάνω στο ίδιο σύμπαν, που μέχρι τότε θεωρούνταν μέρος του MCU. Οι σειρές (που συνδέονταν και μεταξύ τους) ήταν οι: “Defenders”, “Iron Fist”, “Luke Cage”, “Punisher” και “Jessica Jones”.

10 ωραία Anime στο Netflix που αξίζει να δεις!

0

10. Black Lagoon (2006)

Στη Ταϊλάνδη βρίσκεται η Roanapur, μία διεφθαρμένη πόλη βυθισμένη στο έγκλημα. Ένα καταφύγιο για τους κατάδικους και τους αχρείους, η πόλη είναι γνωστή ως το κέντρο παράνομων δράσεων και επιχειρήσεων που συχνά πυροδοτούνται από τοπικά εγκληματικά συνδικάτα. Ο Rokurou Okajima είναι ένας μέσος Ιάπωνας επιχειρηματίας που ζει μία μονότονη και ανιαρή ζωή, που όμως βρίσκει την ευκαιρία να ξεφύγει λίγο από τη ρουτίνα αυτή με ένα επαγγελματικό ταξίδι στη Νοτιοανατολική Ασία. Το ταξίδι αυτό γρήγορα παίρνει κακή τροπή όταν ο Rokurou πέφτει θύμα μίας ομάδας μισθοφόρων, γνωστή ως Black Lagoon, που δρα στην Roanapur. Όταν το πλάνο να χρησιμοποιηθεί ο Rokurou ως διαπραγματευτικό χαρτί αποτυγχάνει, αισθανόμενος προδομένος και παρατημένος, αποφασίζει να μπει στη Black Lagoon.

Το Black Lagoon τεστάρει την ανθρώπινη ηθική και αγνότητα. Δες πως ο Rokurou προσπαθεί να κρατήσει άθικτες τις αξίες και φιλοσοφίες του τη στιγμή που μετατρέπεται από επιχειρηματία σε αδίστακτο μισθοφόρο.

9. Neon Genesis Evangelion (1995 – 1996)

15 χρόνια μετά από ένα κατακλυσμικό γεγονός, γνωστό ως Second Impact, ο κόσμος αντιμετωπίζει μία νέα απειλή: τερατώδη ουράνια πλάσματα γνωστά ως “Angels” εισβάλουν στο Tokyo-3 ένα προς ένα. Η ανθρωπότητα αδυνατεί να υπερασπιστεί την ύπαρξη της έναντι στους “Αγγέλους” παρόλο που χρησιμοποιεί τα πιο προηγμένα πολεμοφόδια και στρατιωτικές τακτικές. Η μόνη ελπίδα για την ανθρώπινη σωτηρία είναι στα χέρια του NERV, ενός μυστήριου οργανισμού που διοικείται από τον ψυχρό Gendou Ikari. Ο NERV χειρίζεται τεράστια ανθρωποειδή ρομπότ γνωστά ως “Evangelions” ώστε να πολεμήσουν τους Αγγέλους με απίστευτα προηγμένο οπλισμό και προστατευτικά εμπόδια γνωστά ως Absolute Terror Fields.

Χρόνια αφού εγκαταλείφθηκε από τον πατέρα του, ο Shinji Ikari, ο 14χρονος γιος του Gendou, επιστρέφει στο Tokyo-3. Ο Shinji περνάει μία εσωτερική διαμάχη μεταξύ του βαθιού τραύματος λόγω του χαμού της μητέρας του και της συναισθηματικής παραμέλησης που έζησε στα χέρια του πατέρα του. Τρομοκρατημένος ώστε να ανοιχτεί σε οποιονδήποτε άλλον, η ζωή του Shinji αλλάζει για πάντα όταν γνωρίζει την 29χρονη MisatoKatsuragi, μία υψηλόβαθμη αξιωματικό του NERV που του δείχνει μία ελεύθερη και στοργική καλοσύνη που δεν έχει ξαναζήσει ποτέ.

Μία μεγάλη επίθεση Αγγέλων αναγκάζει τον Shinji να πράξει τη στιγμή που ο Gendou αποκαλύπτει το πραγματικό του κίνητρο πίσω από την πρόσκληση στον γιο του για επιστροφή στο Tokyo-3: O Shinji είναι το μόνο παιδί που μπορεί πραγματικά να πιλοτάρει το Evangelion Unit-01, ένα νέο ρομπότ που συγχρονίζεται με τη βιομετρία του. Παρά το βίαιο ψυχολογικό τραύμα που δημιουργείται πιλοτάροντας το Evangelion, ο Shinji υπερασπίζεται το Tokyo-3 ενάντια στην αγγελική απειλή, χωρίς να γνωρίζει για τη σκοτεινή μηχανορραφία του πατέρα του.

8. Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba (2019)

Από τότε που πέθανε ο πατέρας του, το βάρος της στήριξης της οικογένειας έχει πέσει στους ώμους του Tanjirou Kamado. Παρόλο που μένουν φτωχά σε ένα απομονωμένο βουνό, η οικογένειαKamado ζει μία σχετικά ήρεμη και χαρούμενη ζωή. Μια μέρα, ο Tanjirou αποφασίζει να πάει στο τοπικό χωριό προκειμένου να βγάλει λίγα λεφτά πουλώντας κάρβουνο. Στον γυρισμό προς το σπίτι είναι πλέον νύχτα, γεγονός που κάνει τον Tanjirou να βρει καταφύγιο στο σπίτι ενός άγνωστου άντρα που τον προειδοποιεί για την ύπαρξη κάποιων δαιμόνων που παραμονεύουν στο δάσος το βράδυ προσπαθώντας να βρουν ανθρώπινη σάρκα.

Όταν επιτέλους φτάνει στο σπίτι την επόμενη μέρα, αντικρίζει ένα φρικιαστικό θέαμα – όλη του η οικογένεια είναι σφαγμένη. Το ακόμα χειρότερο είναι πως η μοναδική επιζήσασα είναι η αδερφή του Nezuko, που έχει μεταμορφωθεί σε αιμοβόρο δαίμονα.

7. Angel Beats! (2010)

Ο Otonashi ξυπνάει και καταλαβαίνει πως είναι νεκρός. Η Yuri, ένα κορίτσι που κουβαλάει ένα όπλο, του εξηγεί πως βρίσκονται στη μετά θάνατον ζωή και ο Otonashi συνειδητοποιεί πως το μόνο πράγμα που μπορεί να θυμηθεί για τον εαυτό του είναι το όνομα του. Η Yuri του λέει πως διοικεί την Shinda Sekai Sensen (SSS) και έχει πόλεμο με μία κοπέλα ονόματι Tenshi. Χωρίς να μπορεί να πιστέψει πως η Tenshi είναι κακιά, ο Otonashi προσπαθεί να της μιλήσει αλλά η συνομιλία αυτή δε πάει όπως την είχε στο μυαλό του.

Ο Otonashi αποφασίζει να μπει στην SSS και να πολεμήσει τη Tenshi, αλλά καταλαβαίνει πως τη βρίσκει ιδιαίτερα ελκυστική. Προσπαθώντας να ανακτήσει τις αναμνήσεις του και να καταλάβει τη Tenshi, ξετυλίγει σταδιακά τα μυστήρια της μετά θάνατον ζωής.

6. Castlevania (2017 – 2021)

Όταν η γυναίκα του κατηγορείται άδικα για μαγεία και τελικά θανατώνεται, ο βρικόλακας Count Vlad Dracula Tepes δηλώνει πως όλοι οι άνθρωποι της Wallachiaθα το πληρώσουν με τη ζωή τους. Καλεί έναν στρατό δαιμόνων που κατακλύζει τη χώρα, κάνοντας τους ανθρώπους να ζουν στον φόβο και τη δυσπιστία. Για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση αυτή, ο κυνηγός τεράτων Trevor Belmont λαμβάνει δράση ενάντια στις δυνάμεις του Dracula, με τη βοήθεια της μάγισσας Sypha Belnades και τουdhampir (Στη Βαλκανική λαογραφία, τα dhampirs είναι τα πλάσματα που είναι αποτέλεσμα της ένωσης ενός βαμπίρ με έναν άνθρωπο)γιου του Dracula Alucard.

5. Jojo’s Bizarre Adventure (2012 – )

To 1868, ο Dario Brando σώζει τη ζωή ενός Άγγλου ευγενή, του George Joestar. Όταν ο γιος του Dario, Dio, μένει ορφανός, ο George των παίρνει υπό την αιγίδα του ελπίζοντας να ξεπληρώσει το χρέος που χρωστούσε στον σωτήρα του. Ωστόσο, ο Dio, δυσαρεστημένος με τη ζωή του, θέλει να πάρει το σπίτι του Joestar για δικό του. Έχοντας στα χέρια του μία πέτρινη μάσκα Αζτέκων με υπερφυσικές ιδιότητες, προσπαθεί να καταστρέψει τον George και τον γιο του, JonathanJoJoJoestar, πυροδοτώντας μία σειρά γεγονότων που θα συνεχίσoυν να επαναλαμβάνονται για πολλά ακόμα χρόνια.

Μισό αιώνα αργότερα στη Νέα Υόρκη, ο εγγονός του Jonathan, Joseph Joestar, ανακαλύπτει τη κληρονομιά που του άφησε ο παππούς του. Όταν μια αρχαιολογική ανασκαφή αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από τη πέτρινη μάσκα, συνειδητοποιεί πως είναι ο μοναδικός που μπορεί να νικήσει τους Pillar Men, κάποια μυστηριώδη όντα με ανυπολόγιστη δύναμη που κατά λάθος τα ξεκίνησαν όλα.

4. Dota: Dragon’s Blood (2021 – )

Διαδραματιζόμενη στο κόσμο του Dota, η ιστορία ακολουθεί έναν Dragon Knight, τον Davion, που μαζί με άλλους όμοιους ιππότες κυνηγούν δράκους ώστε να κάνουν τον κόσμο ένα ασφαλέστερο μέρος. Σε μία μάχη μεταξύ του δαίμονα Terrorblade και του Eldwurm (Eldwurms: γηραιοί και πανίσχυροι δράκοι) Slyrak, ο ηλικιωμένος δράκος ενώνει τη ψυχή του με τον Davion. Με συντροφιά τη Mirana (Πριγκίπισσα του Φεγγαριού), ο Davion ξεκινάει ένα ταξίδι ώστε να σταματήσει τον Terrorblade που θέλει να σκοτώσει τους δράκους και να χρησιμοποιήσει τις ψυχές τους για δικό του όφελος.

3. Beastars (2019 – )

Σε μία πολιτισμένη κοινωνία ανθρωπόμορφων ζώων, υπάρχει μία αμήχανη ένταση μεταξύ σαρκοφάγων και χορτοφάγων. Στην Ακαδημία Cherryton, αυτή η ένταση μεγαλώνει όταν ένα περιστατικό θήρευσης οδηγεί στον θάνατο του Tem, ενός αλπακά της θεατρικής ομάδας. Ο φίλος του Tem, ο Legoshi, ένας γκρι λύκος στο τεχνικό επιτελείο της σκηνής, είναι αντικείμενο τρόμου και καχυποψίας όλη του τη ζωή. Μετά το τραγικό συμβάν, συνεχίζει να κρατάει χαμηλό προφίλ και να κρύβει τα απειλητικά έμφυτα στοιχεία του, γεγονός που απογοητεύει τον Louis, ένα κόκκινο ελάφι που είναι ο πρωταγωνιστής της θεατρικής ομάδας.

Όταν ο Louis μπαίνει κρυφά στο αμφιθέατρο για να προπονήσει τον νέο αντικαταστάτη του Tem, αφήνει τον Legoshi να ‘κρατάει τσίλιες’. Εκείνη τη νύχτα ο Legoshi έχει μία μοιραία συνάντηση με τη Haru, ένα μικρό λευκό κουνέλι που χλευάζεται από τις όμοιες τις. Τα συναισθήματα του για τη Haru αρχίζουν να μεγαλώνουν και να περιπλέκονται με τα επιθετικά του ένστικτα, γεγονός που τον φέρνει αντιμέτωπο με τη πραγματική του φύση, τις συνθήκες γύρω από τον θάνατο του φίλου του και την ανεπαίσθητη βία που μαστίζει τον κόσμο γύρω του.

2. Shaman King Remake (2021 – )

Οι σαμάνοι είναι ιδιαίτεροι άνθρωποι που μπορούν να επικοινωνούν με φαντάσματα, πνεύματα και θεούς, που είναι αόρατα στους συνηθισμένους ανθρώπους. Το Shaman Fight – ένα τουρνουά υψηλού κύρους με αγωνιστές διάφορους σαμάνους από όλο τον κόσμο – γίνεται κάθε πέντε χρόνια και ο νικητής κηρύσσεται Shaman King. Ο τίτλος αυτός δίνει το δικαίωμα στον εκάστοτε κάτοχο του να καλέσει το Great Spirit και να πλάσει τον κόσμο όπως αυτός θέλει.

Ο Manta Oyamada, ένας μαθητής γυμνασίου, έχοντας ήδη αργήσει στο μάθημα του αποφασίζει να κόψει δρόμο περνώντας από το τοπικό νεκροταφείο. Εκεί, τον προσέχει ένα μοναχικό αγόρι και τον προσκαλεί να παρατηρήσουν τα αστέρια μαζί “τους”. Συνειδητοποιώντας πως το “τους” αναφέρεται στο αγόρι και τους φανταστικούς του φίλους, o Manta φεύγει έντρομος. Αργότερα, το αγόρι συστήνεται ως Yoh Asakura, ένας σαμάνος που βρίσκεται σε περίοδος εξάσκησης. Ο Yoh κάνει επίδειξη των δυνάμεων του καλώντας το φάντασμα του εξακοσάχρονου σαμουράι Amidamaru προκειμένου να σώσουν τον Manta από μία ομάδα κακοποιών. Ο Yoh αρχίζει να κάνει παρέα με τον Manta λόγω της ικανότητας του να βλέπει πνεύματα και με τη βοήθεια του Amidamaru, βάζουν σκοπό να πετύχουν τον στόχο του Yoh να γίνει ο επόμενος Shaman King.

1. Tokyo Ghoul (2014 – 2018)

Το Τόκιο έχει γίνει μία κρύα και αμείλικτη πόλη – ένα μέρος όπου κάποια μοχθηρά πλάσματα, γνωστά ως “ghouls”, συνυπάρχουν με τους ανθρώπους. Οι κάτοικοι της άλλοτε όμορφης και μεγάλης πόλης ζουν πλέον με τον φόβο των ghouls και της δίψας τους για ανθρώπινη σάρκα. Ωστόσο, το μεγαλύτερο ατού των ghouls και ταυτόχρονα απειλή για τους ανθρώπους είναι ότι μπορούν να καμουφλάρονται και να παίρνουν τη μορφή των ανθρώπων, χωρίς να γίνονται εύκολα αντιληπτά.

Βασισμένο στο horror manga του Sui Ishida, το Tokyo Ghoul ακολουθεί τον KenKaneki, έναν ντροπαλό, βιβλιοφάγο φοιτητή που ‘την έχει πατήσει’, με τη Rize Kamishiro, μία ενθουσιώδη αναγνώστρια σαν αυτόν. Ωστόσο, η Rize δεν είναι αυτό που φαίνεται και αυτή η ατυχής συνάντηση θα βάλει τον Kaneki στον απάνθρωπο και σκοτεινό κόσμο των ghouls. Σε μία ανατροπή της μοίρας, ο Kaneki σώζεται από την αινιγματική σερβιτόρα Touka Kirishima και ξεκινάει η ζωή του ως μισός άνθρωπος και μισό ghoul, με σκοπό να βρει τρόπο σωματικά και ψυχικά να υπάρχει και στις δύο πλευρές.

Spider-Man: Across the Spider-Verse – έχουμε το πρώτο trailer

0

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το πρώτο μέρος του Spider-Man: Across the Spider-Verse, το οποίο θα προβληθεί στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο του 2022 και αποτελεί συνέχεια του πετυχημένου Into The Spider-Verse.

Η πρώτη ταινία αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα animated movies των τελευταίων ετών, έχοντας πάρει το όσκαρ καλύτερης ταινίας animation και έχοντας κάνει 400 εκατομμύρια σε εισπράξεις.

Δείτε το trailer:

Farming Simulator 22: πούλησε πάνω από 1,5 εκ. αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα

0

Το Farming Simulator 22, που εξέδωσε αυτόνομα η GIANTS Software για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς, αποδεικνύεται ήδη επιτυχημένο με πάνω από 1,5 εκατομμύριο πωλήσεις, όπως αναφέρει η εταιρεία ανάπτυξης και έκδοσης παιχνιδιών, λίγες μόνο ημέρες μετά την κυκλοφορία του στις 22 Νοεμβρίου.

Το λίπασμα που ονομάζεται αυτόνομη έκδοση

Καθώς το Farming Simulator 22 έγινε πλέον διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο για τα PCs και τις κονσόλες, η ήδη τεράστια κοινότητα των παικτών της σειράς αυξάνεται μέρα με την ημέρα. Χάρις στην αυτόνομη έκδοσή του, η GIANTS Software κατάφερε να ομαλοποιήσει την επικοινωνία με διεθνείς διανομείς και να διευρύνει το δίκτυό της για να εξασφαλίσει την εκπλήρωση όλων των στόχων.

Ο Christian Ammann, CEO της GIANTS Software, σχολιάζει: «Είμαι πολύ υπερήφανος! Για την ομάδα και για το εύπορο περιβάλλον στο οποίο εργάζεται. Το ότι καταφέραμε να χτίσουμε με επιτυχία διεθνείς δομές για να μεταφέρουμε μια ήδη τεράστια σειρά όπως το Farming Simulator σε ένα μοντέλο αυτόνομης έκδοσης, δεν μπορεί να θεωρηθεί αυτονόητο. Η σπουδαία συμμετοχή των συνεργατών μας εξασφάλισε μια φανταστική κυκλοφορία».

Η κοινότητα αναπτύσσεται μαζί με τη σειρά

Την ώρα που η GIANTS Software διευρυνόταν και συνδεόταν σε ένα αυξανόμενο δίκτυο συνεργατών, η ομάδα ανάπτυξης συνέδεε και τους παίκτες μεταξύ τους: η διαθεσιμότητα του Farming Simulator 22 στο PC και στις κονσόλες της τωρινής και της νέας γενιάς, με τη διασύνδεση σε cross-platform επίπεδο για τις multiplayer λειτουργίες του, φέρνει όλο και περισσότερους ανθρώπους κοντά, από όλο τον κόσμο.

Ο Boris Stefan, που εκτελεί χρέη Head of Publishing από τον Απρίλιο του 2020, προσθέτει: «Η αρχική επιτυχία της πρώτης εβδομάδας και τα σπουδαία σχόλια των παικτών αποδεικνύουν το εξής: το Farming Simulator οδεύει προς τη σωστή κατεύθυνση. Το σχέδιό μας να ηγηθούμε και να διαχειριστούμε κάθε πτυχή των επικοινωνιών σε σχέση με την έκδοσή του, για να πετύχουμε τους στρατηγικούς στόχους της εταιρείας, έγινε πράξη».

Το Farming Simulator 22 κυκλοφόρησε για PC, Mac, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One και Stadia. Το παιχνίδι εισάγει τους παίκτες στην πιο εκτενή εξομοίωση αγροτικών εργασιών μέχρι σήμερα, συμπεριλαμβάνοντας νέες λειτουργίες όπως είναι η αλυσίδες παραγωγής που δημιουργούν αγροτικές αυτοκρατορίες και εποχικούς κύκλους που προσφέρουν νέες προκλήσεις. Το Year 1 Season Pass είναι επίσης διαθέσιμο για να διευρύνει το παιχνίδι με περισσότερο περιεχόμενο στο μέλλον.

“Hidden Deep” Beta Trailer: Ένα underground (κυριολεκτικά) horror παιχνίδι έρχεται το 2022

0

Το επερχόμενο Hidden Deep της Cogwheel Software πρόκειται για ένα sci-fi exploration παιχνίδι τρόμου που λαμβάνει χώρα σε ένα μεταλλευτικό ερευνητικό κέντρο. Στη περιγραφή του Steam δηλώνεται πως το παιχνίδι είναι εμπνευσμένο από Aliens, The Thing και Half-Life, οπότε αν ένας από αυτούς τους τίτλους σας πωρώνει, ίσως και να είναι το ιδανικό παιχνίδι για εσάς.

Και ΙΣΩΣ να έχετε την ευκαιρία να τσεκάρετε το παιχνίδι καθώς μόλις ξεκίνησε το closed Beta του παιχνιδιού. Εδώ λοιπόν μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση για τη συμμετοχή στη Beta φάση του παιχνιδιού καθώς και να ζητήσετε πρόσβαση.

Στο παιχνίδι, μία ομάδα ερευνητών εξαφανίζεται μετά τον εντοπισμό και την εξέταση “ασυνήθιστων ανωμαλιών άγνωστης φύσης”. Ο πρωταγωνιστής λοιπόν (εσύ) είναι ο αρχηγός της δεύτερης ομάδας που στάλθηκε ώστε να ερευνήσει και να σώσει οποιονδήποτε έχει μείνει ζωντανός. Ελέγχεις την ομάδα είτε δίνοντας διαταγές είτε παίρνοντας κατευθείαν τον έλεγχο. Επίσης, έχεις διάφορα εργαλεία μαζί σου που μπορείς να χρησιμοποιείς, όπως drones, scanners, γάντζους και βαρύ εξοπλισμό.

Από το trailer φαίνεται ένα δυνατό splatter 2D παιχνίδι τρόμου που όντως βγάζει Alien vibe ενώ στο 34ο δευτερόλεπτο έχει και μία Exorcist’s spider walk σκηνή.

To παιχνίδι πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 σε Early Access.

Artist Spotlight: Pentatonix

0

Το Artist of the Day πρόκειται για μία κατηγορία που ουσιαστικά κάνουμε (ή τουλάχιστον εγώ, γιατί τα γούστα της ομάδας στη μουσική διαφέρουν αρκετά είναι η αλήθεια) “suggestions” για κάποιον καλλιτέχνη ή κομμάτι.

Για μένα λοιπόν, ο καλλιτέχνης της ημέρας είναι οι Pentatonix.

Το τελευταίο άλμπουμ των Pentatonix κυκλοφόρησε στις 29 Οκτωβρίου με τίτλο “Evergreen”.

Οι Pentatonix είναι ένα a cappella γκρουπ που δημιουργήθηκε το 2011. Ουσιαστικά δημιουργήθηκαν στη τρίτη σεζόν του μουσικού διαγωνισμού The Sing-Off. Τα 3 από τα 5 μέλη (οι Scott Hoying, Mitch Grassi και Kirstin Maldonado) γνωρίζονταν από μικρά παιδιά και ήταν ήδη φίλοι και choir geeks. Στο Sing-Off λοιπόν πήγαν οι 3 τους και εκεί γνώρισαν τους Avi Kaplan (bass) και Kevin Olusola (beatboxer), δημιουργώντας τελικά έτσι το γκρουπάκι. Το 2017, ο Avi Kaplan δυστυχώς (είναι απίστευτο μπάσο!) αποχώρησε από το γκρουπ και στη θέση του ήρθε ο Matt Sallee.

Έχουν βγάλει 10 δίσκους, μέσα στους οποίους βρίσκονται δίσκοι με covers, original δίσκοι καθώς και δίσκοι Χριστουγέννων. Είναι πιο γνωστοί κυρίως για τα covers τους και τα Χριστουγεννιάτικα (που το έχουν thing κάθε Χριστούγεννα να βγάζουν δίσκο με αντίστοιχα τραγούδια).

Το 2017 κυκλοφόρησαν το PTX, Vol. IV: Classics, όπου διασκευάζουν Queen, Elvis Presley, John Lennon κ.ά.

Όταν τους πρωτοάκουσα πριν χρόνια κόλλησα για πολλούς λόγους. Πρόκειται για ένα a cappella group με απίστευτο ταλέντο, με πραγματικά απίστευτα απίστευτο ταλέντο. Ο Kevin είναι εξαιρετικός beatboxer και ταυτόχρονα τσελίστας.

Ένα από τα τραγούδια όπου ο Kevin κάνει celloboxing:

O Scott είναι βαρύτονος με απίστευτο έλεγχο στη φωνή του και αρκετά μεγάλη έκταση, ενώ ο Mitch είναι τενόρος και νομίζω πως θα καταλάβετε κατευθείαν για τι φωνή μιλάμε…

Νομίζω πως το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το Aha! της Imogen Heap, αλλά το ‘αγαπημένο’ είναι πολύ σχετικό όταν πρόκειται για Pentatonix.

Για όσους θέλουν να γνωρίσουν λίγο καλύτερα το duo Scott και Mitch, το 2013 άνοιξαν κανάλι στο YouTube με διάφορα βιντεάκια (μουσικά και μη) ενώ το 2017 έβγαλαν και τον πρώτο δίσκο τους με όνομα Future Friends.

Ο δίσκος είναι synth-pop, electro house και dance-pop και ποοολυ ανεβαστικός, οπότε αν είστε αυτής της φάσης τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

Για τους Pentatonix θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά, αλλά νομίζω πως θα βγει μεγαλούτσικο το άρθρο αν το κάνω…οπότε θα το αφήσω εδώ.

Peace out και καλή ακρόαση!

Το ‘Starfield’ της Bethesda θα σε αφήνει να διαλέξεις τα pronouns σου

0

Ο Todd Howard, δημιουργός και εκτελεστικός παραγωγός στη Bethesda και πίσω από τα γνωστά The Elder Scrolls: Skyrim και Fallout 4, δήλωσε μέσω ενός AMA (Ask Me Anything) στο Reddit πως θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής των επιθυμητών prounouns (he/she/they) στο επερχόμενο sci-fi Starfield.

Τα pronouns στις σειρές Fallout και The Elder Scrolls ήταν τα βασικά he/she, αλλά αυτό φαίνεται πως θα αλλάξει στη Bethesda σιγά σιγά.

Ο Howard κατά τη διάρκεια του AMA απάντησε σε πολλές ερωτήσεις, από ερωτήσεις για την επόμενη προσέγγιση του Skyrim μέχρι το τι μπορούν να περιμένουν οι παίχτες από το Starfield που έρχεται τον Νοέμβριο του 2022. (Στην ερώτηση Will there be any robot companions in Starfield? απάντησε Yes, kind of…).

Ένας χρήστης λοιπόν ρώτησε αν η εξατομίκευση θα είναι πιο πολύπλοκη “όπως στο Morrowind και στο Oblivion.”

Ο Howard απάντησε πως είναι πολύ ενθουσιασμένος με τη δουλειά που έχει ήδη συμβεί από την ομάδα για το Starfield. “Μαζί με τη δυνατότητα επιλογής background, skills κτλ., θα μπορείς επίσης να επιλέξεις τα pronouns που θέλεις (he/she/they) και έχουμε ηχογραφήσει και αντίστοιχους διαλόγους που να υποστηρίζουν την επιλογή αυτή.”

Οι ΑΑΑ τίτλοι έχουν αρχίσει λίγο να προσπαθούν να φτάσουν τα indie παιχνίδια στη προσέγγιση της διαφορετικότητας και την αντιπροσώπευση γενικά της LGBTQIA+ κοινότητας. Οι indie τίτλοι κάνουν αρκετά καλή δουλειά σε αυτό αν και ακόμα υπάρχουν πάρα πολύ λίγα παιχνίδια με LGBTQIA+ χαρακτήρες,

Ο Jonathan Young διασκευάζει το ‘The Dragonborn Comes’ του Skyrim

0

Με ένα οργάνιστρο, μία κιθάρα, ένα μαντολίνο, ένα τύμπανο και ένα..τσεκούρι διασκεύασε ο Jonathan Young το υπέροχο The Dragonborn Comes, το soundtrack του The Elder Scrolls V: Skyrim.

Ο Jonathan Young είναι ένας Αμερικανός μουσικός, γνωστός κυρίως για τις διασκευές κομματιών σε στυλ death metal.

Το The Dragonborn Comes έχει συνδεθεί άρρηκτα με την Malukah, μία Μεξικανή συνθέτρια και τραγουδίστρια γνωστή για τις διασκευές τραγουδιών παιχνιδιών, ταινιών και σειρών στο YouTube.

Προσωπικά, μου αρέσει περισσότερο το αρχικό κομμάτι με τη φωνή της Malukah. Ενώ μου άρεσε πολύ το μπάσο που δίνει ο Young, τα ψηλά της Malukah μου δίνουν περισσότερο folk/norse/bard vibes…and chills.

Rockstar and Softboy: Ο Sina Grace επιστρέφει με αυτό το one-shot comic

0

Ο Sina Grace, γνωστός για τη συγγραφή του και το σχέδιο του για μεγάλους εκδότες, όπως DC Comics, Marvel, Image και BOOM! Comics, επιστρέφει με ένα δικό του one-shot comic, το Rockstar and Softboy.

Το Rockstar and Softboy είναι μία ξέφρενη ιστορία δύο κολλητών και των χαζών τους περιπετειών στο Hollyweird, CA. Ο Rockstar ετοιμάζει το μεγαλύτερο πάρτυ στην ιστορία με σκοπό να ανεβάσει τη διάθεση του Softboy, αλλά τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή όταν το διαβόητο PARTY ANIMAL εμφανίζεται και τα κάνει όλα άνω κάτω...φέρνοντας στην επιφάνεια μυστικά μεταξύ των δύο κολλητών που υποτίθεται πως μοιράζονται τα πάντα!
"Rockstar and Softboy" by Sina Grace
“Rockstar and Softboy” by Sina Grace

“Ως λάτρης των buddy ταινιών όπως Romy and Michele’s High School Reunion και Barb and Star Go to Vista Del Mar, συνειδητοποίησα πως μπορώ και εγώ να δημιουργήσω τη δική μου ιστορία δύο gay κολλητών που οργανώνουν ένα πάρτυ με λύκους, βαμπίρ, ζόμπι, μάγισσες και το διαβόητο Party Animal,” είπε ο Grace. “Το Rockstar and Softboy είναι μία αγνή, ξέφρενη και τρυφερή φιλία σε comic.”

Το comic φαίνεται να έχει πολύ όμορφο σχέδιο και η περίληψη φαίνεται εξίσου ενδιαφέρουσα. Θα αρχίσει να κυκλοφορεί στις 23 Φερβουαρίου το 2022 σε έντυπη μορφή και μπορείτε να το βρείτε και ψηφιακά στα Amazon Kindle, Apple Books και Google Play.