MoreBooks/ComicsBooks n' Beer 2024 - Ανταπόκριση

Books n’ Beer 2024 – Ανταπόκριση

-

Το τριήμερο που πέρασε πραγματοποιήθηκε το τέταρτο Books n’ Beer στο Πεδίον του Άρεως, ένα από τα αγαπημένα μας πλέον καλοκαιρινά event.

Πρόκειται για ένα μίνι φεστιβάλ που διοργανώνεται από το red n’ noir κάθε χρόνο, και στο οποίο παίρνουν μέρος πολλοί εκδοτικοί, συγγραφείς, αλλά και περίπτερα με μπύρες.

Οι επισκέπτες φέτος είχαν την ευκαιρία να πιούν την αγαπημένη τους μπύρα, χαζεύοντας όλες τις νέες εκδόσεις, αλλά και παρακολουθώντας παρουσιάσεις βιβλίων και συζητήσεις. Ο καιρός όλο το τριήμερο ήταν εξαιρετικός, οπότε ο συνδυασμός της βόλτας στο πράσινο του Πεδίου του Άρεως με το event δημιούργησε πολύ ωραίο κλίμα και διάθεση.

Δικές μας αγαπημένες στιγμές ήταν οι συνεντεύξεις από τους ανθρώπους πίσω από διάφορες σελίδες γνώσεων από τα social media, με αποκορύφωμα την “Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ“, η οποία είχε και δικό της περίπτερο με τις εκδόσεις τις.

Επίσης το γεγονός ότι είδαμε πολλούς αγαπημένους εκδοτικούς οίκους και μιλήσαμε με συγγραφείς και πήραμε αυτόγραφα σε νέες εκδόσεις.

Είδαμε εκδότες όπως την αγαπημένη μας Comicdom, όπου φιλοξενούσε τον Άγγελο Κωνσταντίνου, που παρουσίασε το νέο του κόμικ, “Περίπου Άνθρωπος”, τις Εκδόσεις στο Περιθώριο που είχαν το νέο βιβλίο του Mike Πούγουνα, ROCK ‘N’ ROLL RULES OK? VOL.II, τις εκδόσεις Ars Nocturna, το ίδιο το Red n’ Noir, το πολύ κουλ βιβλιοπωλείο και πολλούς ακόμα.

Δείτε ένα μίνι video:

Καθώς και φωτογραφίες από το event:

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
A lazy software developer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

Ανταπόκριση της παρουσίασης του Rock ‘N’ Roll Rules OK? vol.II

Βρεθήκαμε χθες στην παρουσίαση του βιβλίου (του δεύτερου κατά σειρά): Rock'N'Roll Rules OK? vol.II του Μιχάλη - Mike - Πούγουνα στο Bar Closer.

Το comic Περίπου Άνθρωπος στο Books n’ Beer 2024 

Η πρώτη κυκλοφορία του Περίπου Άνθρωπος από την εκδοτική Comicdom Press, θα γίνει την Παρασκευή 7 Ιουνίου στο φεστιβάλ, books n' beer 2024

Books n’ Beer 2024

Το Books n' Beer, ένα από τα πιο πρωτότυπα φεστιβάλ βιβλίου, θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο Πεδίον του Άρεως, στις 7-8-9 Ιουνίου 2024.

Ελληνικά Βραβεία Κόμικς 2024- Οι νικητές

Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ η απονομή για τα Ελληνικά Βραβεία Κόμικς για τη χρονιά που πέρασε, η οποία φιλοξενήθηκε στην Comicdom CON 2024.

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα