GamesGaming NewsBATTLE CRUSH: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας

BATTLE CRUSH: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας

-

Η NCSOFT ανακοίνωσε την κυκλοφορία σε Early Access του νέου της παιχνιδιού, BATTLE CRUSH, στις 27 Ιούνη, στο Steam και σε πλατφόρμες κινητών.

Από σήμερα, οι παίκτες μπορούν να κάνουν προεγγραφή για το BATTLE CRUSH και να συλλέξουν ένα πακέτο με ειδικές ανταμοιβές. Η προεγγραφή είναι διαθέσιμη στο Google Play, το App Store και τον επίσημο ιστότοπο του BATTLE CRUSH. Στο Steam, όσοι προσθέσουν το BATTLE CRUSH στη λίστα επιθυμιών τους θα λάβουν μια σειρά από επιπλέον αντικείμενα, όπως το skin της Freyja, ένα Premium Calixer Trial Pack και πέντε εικόνες προφίλ. Οι παίκτες που θα κάνουν προεγγραφή μέσω του επίσημου ιστότοπου θα λάβουν επίσης το skin όπλου της Freyja ως επιπλέον αντικείμενο.

Το BATTLE CRUSH αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο trailer στο Summer Game Fest 2024, Θα μεταδοθεί ζωντανά κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του Summer Game Fest από το YouTube Theater στο Λος Άντζελες ξεκινώντας στις 2 μ.μ. PT σήμερα.

Το BATTLE CRUSH προσφέρει συναρπαστική δράση, όπου οι παίκτες παλεύουν για να είναι οι τελευταίοι που θα παραμείνουν όρθιοι σε συνεχώς συρρικνούμενα πεδία μάχης γεμάτα εχθρούς. Θα μπορείτε να επιλέξετε έναν ήρωα από διάφορους χαρακτήρες, γνωστούς ως Calixers, που κυμαίνονται από θεούς έως μυθολογικά πλάσματα και άλλους αστικούς θρύλους. Δοκιμάστε τις ικανότητές σας μέσω διαφορετικών Calixers που προσφέρουν μοναδικά στυλ παιχνιδιού. Καταρρίψτε τους αντιπάλους σας και στεφθείτε νικητές!

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
A lazy software developer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

Industry Giant 4.0 – πρώτο gameplay trailer

Η Toplitz Productions και η Don VS Dodo παρουσίασαν το πρώτο gameplay trailer του παιχνιδιού Industry Giant 4.0, αναβίωση της σειράς Giant.

Harvest Days: Βγαίνει από Early Access

Η Family Devs και η Toplitz Productions ανακοίνωσαν την επίσημη κυκλοφορία του Harvest Days, το οποίο βγαίνει από Early Access.

Medieval Dynasty: Το co-op mode έρχεται και στις κονσόλες

Η Render Cube και η Toplitz Productions ανακοίνωσαν πως η λειτουργία Co-op, ο νέος χάρτης Oxbow Map και ο δημιουργός χαρακτήρων για το Medieval Dynasty θα έρθουν στο Xbox Series X|S.

Haven: Forge Friendships to Save the World

Η Unleashed Games έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer για το Haven: Forge Friendships to Save the World

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα