GamesGaming NewsHonkai Star Rail Upgrade 2.0

Honkai Star Rail Upgrade 2.0

-

Το Honkai Star Rail 2.0 θα κυκλοφορήσει την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, μια μέρα νωρίτερα από τη συνηθισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του την Τετάρτη.

Θα πρέπει να ακολουθεί το συνηθισμένο πρόγραμμα συντήρησης και να κυκλοφορεί στις 3 π.μ. (GMT).

Στο συγκεκριμένο update οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να εξερευνήσουν το νέο πολύχρωμο πλανήτη Penacony που ελέγχεται από το The Family, γνωστό για τις γιορτές  του και την ευθυγράμμιση του με το Path of Harmony.

Το update θα περιλαμβάνει επίσης νέα events, σετ Relics, ενημερώσεις και πρόσθετες υποδοχές μονάδων υποστήριξης.

CHARACTER BANNERS

Υπάρχουν τρεις νέοι χαρακτήρες που κάνουν το ντεμπούτο τους στην έκδοση 2.0 Banners: Black Swan, Sparkle και Misha, με τους 5-Stars Imbibitor Lunae και Jing Yuan να επιστρέφουν.

Η Φάση 1 του προγράμματος 2.0 Banner ξεκινά με τους Black Swan και Imbibitor Lunae, με τον 4-Star Misha να κάνει ντεμπούτο και στα δύο τους Banner.

H Black Swan είναι μια νέα χαρακτήρας 5 αστέρων Wind του The Nihility Path στο Ripples in Reflection Banner της. Ο Imbibitor Lunae είναι ένας rerun χαρακτήρας 5 αστέρων Imaginary του Path of Destruction στο Epochal Spectrum Banner του και ο Misha είναι ένας νέος χαρακτήρας 4 αστέρων με το Path of Destruction, ο οποίος είναι ενισχυμένος και στα δύο Banner τους.

Αυτά τα Banner Φάσης 1 έκδοσης 2.0 ξεκινούν την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου και θα λήγουν την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου.

- Advertisement -

Στη Φάση 2 της έκδοσης 2.0 έχουμε την Sparkle και τον Jing Yuan. Η Sparkle είναι 5 αστέρων Quantum στο Path The Harmony στο Sparkling Splendor Banner της και ο Jing Yuan είναι ένας rerun χαρακτήρας 5-Star Lightning στο PathThe Erudition στο Swirl of Heavenly Spear Banner του.

Αυτά τα Banner Φάσης 2 της έκδοσης 2.0 θα διαρκέσουν από την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου έως την Τρίτη 19 Μαρτίου.

Συνοπτικά, όλοι οι νέοι χαρακτήρες και οι επιστρέφοντες χαρακτήρες 5 Αστέρων στους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε κατά τη διάρκεια του 2.0 είναι:

 • Black Swan (Ripples in Reflection Banner – Phase 1): Νέα χαρακτήρας Wind 5 αστέρων του μονοπατιού The Nihility.
 • Imbibitor Lunae (Epochal Spectrum Banner – Phase 1): Rerun 5-Star Imaginary χαρακτήρας of The Destruction path.
 • Misha (Ripples in Reflection and Epochal Spectrum Banners – Phase 1): Νέος χαρακτήρας πάγου 4 αστέρων του μονοπατιού The Destruction.
 • Sparkle (Sparkling Splendor Banner – Phase 2): Νέα Quantum χαρακτήρας 5 αστέρων του μονοπατιού The Harmony.
 • Jing Yuan (Swirl of Heavenly Spear Banner – Phase 2): Rerun χαρακτήρας Lightning 5 αστέρων του μονοπατιού The Erudition.

Εκτός από αυτούς τους νέους χαρακτήρες, λαμβάνουμε δύο νέα Lightcones 5 αστέρων στο Brilliant Fixation Banner. Επίσης, το χαρακτηριστικό όπλο της Black Swan, Reforged Remembrance of The Nihility, θα τρέχει μαζί με τον χαρακτήρα της στη Φάση 1 της έκδοσης 2.0. Το μονοπάτι της Sparkle με τo Earthly Escapade of The Harmony θα τρέχει δίπλα στο Banner της στη Φάση 2.

Honkai Star Rail 2.0 events

 • New Penacony area.
 • Trailblazer Mission.
 • Black Swan and Sparkle Companion Mission.
 • New Light Cones in the Light Cone Manifest Store.
 • Clockie Statue reward system.
 • Free 4-Star character selector – Claimable in the Hanu’s Prison Break event.
 • Gift of Odyssey check-in event – 10 Special Star Rail Passes.
 • Gift of Stellarium – 10 Special Star Rail Passes.
 • Two new Relic sets – Pioneer Diver of Dead Waters and Watchmaker, Master of Dream Machinations.
 • New boss – Sam.
 • Lots of new enemies (including Lordly Trashcans).
 • Dreamwalking – New Puzzle and traversal mechanic.

Lots of new puzzle types.

 • Fate’s Atlas feature – A timeline of all story and important side quest content.
 • Dreamtour Handbook feature – Record your Penacony journey and customise with stickers.
 • Two more Support Companions to select in Trailblazer profile.
 • New character and light cone materials.
 • New foods, drinks, and recipes.
 • Relic level-up option to select a specific material instead of just rarity.
 • Relic discard tags, improvements to salvaging, and quick Relic recommendation equip feature.

Hanu’s Prison Break

Για αυτό το event, κατευθυνθείτε στο Dreamscape Sales Store και αγγίξτε μια ειδική ονειροφούσκα για να βγάλετε εσάς και τους συγκρατούμενους  σας από τη φυλακή ελέγχοντας το τοπίο της φυλακής. Αυτό περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε ένα παζλ φλίπερ και ένα παζλ προοπτικής στον λαβύρινθο του καθρέφτη. Στη συνέχεια, παίρνετε τον έλεγχο ενός μίνι Hanu για να εξερευνήσετε την περιοχή και να σπάσετε κλειδαριές και, τέλος, να χρησιμοποιήσετε τη νέα ικανότητα του Dreamwalker για να σώσετε τους συγκρατούμενους σας και να συμμετάσχετε σε μια τελική μάχη. Με αποτέλεσμα, μπορείτε να διεκδικήσετε έναν δωρεάν χαρακτήρα 4 Αστέρων αφού πληροίτε τις προϋποθέσεις στο event του Hanu’s Prison Break: Guinaifen, Sampo, Asta ή Yukong.

Dreamcatcher Bulletin

Το Dreamcatcher Bulletin είναι ένα event μάχης και εξερεύνησης όπου πρέπει να ολοκληρώσετε συγκεκριμένες αποστολές από τη μυστηριώδη εφημερίδα Dreamcatcher Bulletin που φτάνει στο γραμματοκιβώτιο του Trailblazer. Αυτό θα σας ταξιδέψει στο Penacony, ώστε να εξοικειωθείτε περισσότερο με αυτό.

Dreamjolt TV

Τα τηλεοπτικά κανάλια του Penacony έχουν καταληφθεί από το Dreamjolt TV, έτσι ο διευθυντής προγράμματος παρακαλεί τους Trailblazer να συμμετάσχουν σε προκλήσεις μάχης για να νικήσουν το Dreamjolt TV και να ανακτήσουν το σήμα από αυτούς. Οι εχθροί της Dreamjolt TV έχουν όλοι διαφορετικούς μηχανισμούς μετάλλαξης, επομένως πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά τις συνθέσεις της ομάδας σας.

Penacony Food Fest

Το Penacony Food Fest είναι ένας εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε  Stellar Jade, καθώς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραδώσετε ορισμένα συστατικά για να λάβετε ανταμοιβές στο Clock Diner.

Για περισσότερες πληρόφοριες σε σχέση με το Special program του update 2.0 δείτε το video:

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Miaelin
Miaelin
Digital Artist, Twitch Art Streamer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

Industry Giant 4.0 – πρώτο gameplay trailer

Η Toplitz Productions και η Don VS Dodo παρουσίασαν το πρώτο gameplay trailer του παιχνιδιού Industry Giant 4.0, αναβίωση της σειράς Giant.

Harvest Days: Βγαίνει από Early Access

Η Family Devs και η Toplitz Productions ανακοίνωσαν την επίσημη κυκλοφορία του Harvest Days, το οποίο βγαίνει από Early Access.

Medieval Dynasty: Το co-op mode έρχεται και στις κονσόλες

Η Render Cube και η Toplitz Productions ανακοίνωσαν πως η λειτουργία Co-op, ο νέος χάρτης Oxbow Map και ο δημιουργός χαρακτήρων για το Medieval Dynasty θα έρθουν στο Xbox Series X|S.

Haven: Forge Friendships to Save the World

Η Unleashed Games έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer για το Haven: Forge Friendships to Save the World

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα