Home Music Live Angra: live στο Κύτταρο

Angra: live στο Κύτταρο

0

19 χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση, οι Angra έρχονται στην Αθήνα για ένα live στο Κύτταρο, στις 20 Μαρτίου. Μαζί τους οι Elegy και οι The Silent Rage.

Έχουν περάσει δεκαεννιά (19) χρόνια από την τελευταία που οι Βραζιλιάνοι power metallers Angra εμφανίστηκαν στην χώρα μας και το τότε, ένδοξο, Ρόδον Club, τον απόλυτο συναυλιακό χώρο.

Φέτος, έχοντας κυκλοφορήσει τον δέκατο studio δίσκο τους ονόματι Cycles Of Pain, επιστρέφουν στην σκηνή του Κυττάρου για να μαγέψουν και πάλι με την εμφάνιση τους. Μαζί τους θα βρεθούν επί σκηνής οι Ολλανδοί progressive power metallers Elegy, οι οποίοι έχουν να έρθουν στην χώρα μας από το μακρινό 1997, την οποία και είχαν επισκεφθεί ως support act των Stratovarius στα πλαίσια της περιοδείας τους για το “State Of Mind” album, επίσης στο Ρόδον Club.

Την βραδιά θα ανοίξουν οι The Silent Rage, το Αθηναϊκό modern power metal σχήμα το οποίο θα έχει στην φαρέτρα του τον τελευταίο τους δίσκο, “Nuances Of Life”, ο οποίος κυκλοφόρησε μέσω της Scarlet Records έχοντας λάβει εξαιρετικές κριτικές παγκοσμίως.

Οι έχοντες early bird εισιτήρια για Elegy για την Πέμπτη 21 Μαρτίου μπορούν να μπουν κανονικά στην συναυλία.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version