GamesGaming NewsGenshin Impact 4.3 Update

Genshin Impact 4.3 Update

-

Στις 20 Δεκεμβρίου κυκλοφορεί το νέο update του Genshin Impact και στο Special Program βλέπουμε νέους και παλιούς χαρακτήρες που έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε.

New Characters

Navia: President of Spina di Rosula

H Navia αποτελεί την πρόεδρο της Spina di Rosula από την Fontaine με την English Voice Actor Brenna Larsen και την Japanese Voice Actor Toyosaki Aki. Η Navia εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο update 4.0 και συνέχισε να είναι εμφανή η παρουσία της και στα επόμενα updates (4.0 έως 4.2).Οι παίκτες ανακάλυψαν σ ‘αυτά τα updates την ιδιοσυγκρασία  του χαρακτήρα της και την προσωπική της ιστορία. Επίσης, τώρα με τον ερχομό του νέου update 4.3 η Navia θα είναι διαθέσιμη με το δικό της μοναδικό της playstyle.

Navia Playstyle Abilities

Normal attack: Η Navia ανοίγει την ομπρέλα της ή Gunbrella στην όποια κρύβει όπλο το οποίο πυροδοτεί πολλαπλά Rosula Shardshots με την δυνατότητα να περνάει τους αντιπάλους προκαλώντας geo dmg σε ένα πετυχημένο χτύπημα.

Elemental Skill: Για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ενεργοποιώντας το Elemental Skill της Navia διπλασιάζεται Normal, charged και Plunging επιθέσεις σε συνδυασμό με την elemental δύναμη του Geo. Οι χαρακτήρες στην ίδια ομάδα με την Navia αποκτούν Elemental Shards που δημιουργούνται από την κρυσταλλική αντίδραση στην οποία η Navia θα κερδίσει Crystal Shrapnel charges. Με αποτέλεσμα η Navia να καταναλώσει  τα Crystal Shrapnel charges αφου απελευθερώσει το Elemental skill της. Ακόμη, το Elemental skill dmg αυξάνεται ανάλογα με τον αριθμό των charges που θα έχουν συσσωρευθεί.

Elemental Burst: Η Navia καλεί την Rosula Dorata Salute που απελευθερώνει ένα μαζικό βομβαρδισμό των αντιπάλων της που βρίσκονται μπροστά της, προκαλώντας περιοδικά Geo Elemental DMG. Επιπλέον, η Navia θα συσσωρεύσει Crystal Shrapnel charges σε ορισμένα χρονικά διαστήματα με την χρήση του Elemental burst Rosula  Dorata Salute.

Passive: Η Navia κερδίζει 25% περισσότερες ανταμοιβές σε Fontaine Expedition για 20 ώρες.

Μαζί με τον χαρακτήρα της Navia θα είναι διαθέσιμο και το προσωπικό της Story quest “Rosa Multiflora Chapter: Act I”.

Chevreuse: Executor of Justice

Η Chevreuse είναι μια νέα χαρακτήρας που εμφανίζεται για πρώτη φορά στο παιχνίδι του Genshin Impact και θα είναι διαθέσιμη στους παίκτες με νέο update 4.3. Επίσης, ο χαρακτήρας της Chevreuse αποτελεί την καπετάνιο της Special Security and Surveillance Patrol της Fontaine με την English Voice Actor Erica Lindbeck και την Japanese Voice Actor Shimoji Shino.

- Advertisement -

Chevreuse Playstyle Abilities

Elemental Skill:  Η Chevreuse χρησιμοποιεί το musket της για να πυροβολήσει τους αντιπάλους της κατά την διάρκεια του Elemental Skill για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αφου απελευθερώσει το Elemental Skill της. Με αποτέλεσμα η Chevreuse να επαναφέρει HP σε χαρακτήρες της ομάδας που θα βρίσκονται στο πεδίο της μάχης. Επιπλέον, η Chevreuse αξιοποιεί γρήγορα το musket της και πυροβολεί τους αντιπάλους της προκαλώντας AoE Pyro DMG. Για ένα σύντομο χρονικό διάστημα αφού η Chevreuse πυροβολήσει ένα shot στους αντιπάλους θα αποκαθιστά συνεχόμενα την HP του χαρακτήρα που θα είναι στο πεδίο της μάχης.

Elemental Burst:  Η Chevreuse πυροβολεί μια εκρηκτική χειροβομβίδα με το musket της, η οποία στην συνέχεια χωρίζεται σε δευτερογενής εκρηκτικά κελύφη κατά την διάρκεια της σύγκρουσης. Έπειτα, η Chevreuse λαμβάνει μια “Overcharged Ball”,όταν ένα μέλος της ομάδας ενεργοποιήσει το overload reaction. Κρατώντας το Elemental Skill της Chevreuse είναι δυνατό να καταναλωθούν ειδικά πυρομαχικά για να εξαπολυθεί μια ακόμη πιο ισχυρό Pyro DMG που καλύπτει ένα μεγάλο AoE. Η συγκεκριμένη επίθεση θα προσφέρει ένα επιπλέον buff σε όλους τους χαρακτήρες της ομάδας των στοιχείων Electro και Pyro.

Passive:  Εάν στην ομάδα εμπεριέχονται μέλη με το στοιχείο του Pyro ή του Electro μαζί με την Chevreuse, τότε η ενεργοποίηση του Overloaded reaction θα μειώσει την αμυντική αντίσταση των αντιπάλων με Pyro ή Electro στοιχεία. Ακόμη, όταν η Chevreuse τοποθετείται στην ομάδα η κατανάλωση της  stamina από το τρέξιμο μειώνεται.

UPCOMING BANNERS

Στην πρώτη φάση των character banners (phase I) θα είναι μαζί οι δύο πεντάστερες χαρακτήρες Navia (Geo, Claymore ) και η  Kamisato Ayaka ( Cryo, Sword). Έπειτα, στην δεύτερη φάση (phase II) θα είναι διαθέσιμες στους παίχτες οι δύο πεντάστερες χαρακτήρες Raiden Shogun (Electro, Polearm) και Yoimiya (Pyro, Bow) μαζί με την τετράστερη Chevreuse (Pyro, Polearm).

New Artifacts

  • Nighttime Whispers in the Echoing Woods
  • Song of Days Past

New Quests

  • Rosa Multiflora Chapter: Act I (Navia)

New Events

  • Roses and Muskets
  • Arataki Blazing Armor Beetle Battle Boot Camp
  • Lost Riches
  • Dance of Resolute Will
  • Marvelous Merchandise

Για περισσότερες πληρόφοριες σχετικά με το καινούργιο Special Program update 4.3, μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Miaelin
Miaelin
Digital Artist, Twitch Art Streamer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days to Die: Επίσημη κυκλοφορία

Μετά από 12 χρόνια σε alpha, οι develpers ανακοίνωσαν την επίσημη κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του 7 Days to Die.

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα