GamesGaming NewsGenshin Impact update 4.2

Genshin Impact update 4.2

-

Με την δημοσίευση του special program στις 3 Νοεμβρίου ανακοινώθηκαν οι αλλαγές που θα στο παιχνίδι του Genshin Impact από τις 8 Νοεμβρίου. Κάποιες αλλαγές από αυτές περιλαμβάνουν την επέκταση του χάρτη με νέες περιοχές, νέοι χαρακτήρες, πρόοδος της κεντρικής ιστορίας που θα αναλυθεί περαιτέρω.

Archon Quest chapter IV

Act V “Masquerade of the Guilty”

Με βάση τις πληροφορίες που αποκομίζουμε από το special program για το update του 4.2, η Furina (Hydro Archon) θα παρουσιαστεί σε μια από τις ποιο σημαντικές δίκες που ίσως καθορίσει την μοίρα του κράτους της Fontaine και των πολιτών της.

FURINA (FOCALORS)

Η Furina θα είναι η καινούργια πεντάστερη χαρακτήρας που οι παίκτες θα διαθέτουν την δυνατότητα να την αποκτήσουν.

Το χαρακτηριστικό της όπλο είναι το ξίφος της με το στοιχείο του νερού και με το elemental skill της προσκαλεί τα μέλη του Salon Solitaire στο πλευρό της.

Το elemental skill της Furina είτε θα εμφανίσει τους Salon Members (ousia) είτε The Singer of Many Waters (pneuma) ανάλογα με το ανάλογα με το alignment της Furina. Επίσης, με το Elemental Burst της η Furina προσφέρει παραπάνω βλάβη σε κοντινούς εχθρούς αλλά ταυτόχρονα θεραπεύει και τους συμπαίκτες της.

H Furina ως η hydro archon διαθέτει την ικανότητα να περπατάει πάνω στο νερό και να διευκολύνει την μετακίνηση των παικτών στην Teyvat.

Περισσότερες πληροφορίες για την Furina οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να μάθουν από το Story quest της “Animula Choragi Chapter Act I”.

CHARLOTTE

Η Charlotte την γνωρίσαμε και πριν το update του 4.2 ως μια δημοσιογράφος στην εφημερίδα του steam bird της Fontaine. Τώρα με το καινούργιο updated θα είναι διαθέσιμη να αποκτηθεί από του παίκτες.

- Advertisement -

Η Charlotte είναι Cryo catalyst με όπλο την φωτογραφική της μηχανή. Με το elemental skill της η Charlotte τραβάει φωτογραφίες τους εχθρούς που την περιβάλουν με αποτέλεσμα να προκαλεί βλάβη στους εχθρούς. Ακόμη, με το Elemental Burst της η Charlotte έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει ένα πεδίο με φλας κάμερες που μέσα σ ’αυτό θεραπεύει συνεχόμενα τους συμπαίκτες της.

Η Charlotte όταν βρίσκεται με σε ομάδα με χαρακτήρες που είναι από την Fontaine θα προσφέρει επιπλέον bonus για να θεραπεύει τους συμπαίκτες της και όταν είναι με χαρακτήρες που δεν έχουν καταγωγή από την Fontaine θα διαθέτει ως επιπλέον bonus περισσότερο Cryo damage στους αντιπάλους.

EVENT WISH BANNERS

PHASE 1+2

NEW WEAPON

“Splendor of Tranquil Waters”

NEW BOSS

“All-Devouring Narwhal”

New Area

Other Events

  • Thelxie’s Fantastic Adventures:
    Οι παίκτες στο συγκεκριμένο event καλούνται να εξερευνήσουν την νέα περιοχή της Fontaine “Erinnyes” για να ανακαλύψουν τα διάφορα μυστικά που μπορεί να επιφυλάσσει.
  • Lil’ Fungi’s Fun-Tastic Fiesta:
    Ένα ακόμη fungi event επιστρέφει για τους παίκτες του genshin για να γνωρίσουν παλιά και νέα fungi με διαφορές αλλαγές και δώρα.
  • Graph Adversarial Technology Experiment Log
  • Misty Dungeon Realm of Water
  • Ley Line Overflow

Δείτε αναλυτικά το Special Program για την έκδοση 4.2:

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Miaelin
Miaelin
Digital Artist, Twitch Art Streamer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

Industry Giant 4.0 – πρώτο gameplay trailer

Η Toplitz Productions και η Don VS Dodo παρουσίασαν το πρώτο gameplay trailer του παιχνιδιού Industry Giant 4.0, αναβίωση της σειράς Giant.

Harvest Days: Βγαίνει από Early Access

Η Family Devs και η Toplitz Productions ανακοίνωσαν την επίσημη κυκλοφορία του Harvest Days, το οποίο βγαίνει από Early Access.

Medieval Dynasty: Το co-op mode έρχεται και στις κονσόλες

Η Render Cube και η Toplitz Productions ανακοίνωσαν πως η λειτουργία Co-op, ο νέος χάρτης Oxbow Map και ο δημιουργός χαρακτήρων για το Medieval Dynasty θα έρθουν στο Xbox Series X|S.

Haven: Forge Friendships to Save the World

Η Unleashed Games έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer για το Haven: Forge Friendships to Save the World

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα