Home Series Class of ’09 – Πρεμιέρα στο FX

Class of ’09 – Πρεμιέρα στο FX

0

Το Class of ’09 κάνει πρεμιέρα στο FX την Τρίτη 7 Νοεμβρίου στις 21:50. Η σειρά ακολουθεί μια ομάδα πρακτόρων του FBI, που παλεύουν με τεράστιες αλλαγές, καθώς το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης των ΗΠΑ αλλάζει από την τεχνητή νοημοσύνη.

Με πρωταγωνιστές την Kate Mara και τον Brian Tyree Henry, η σειρά θα προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 21.50. Το FX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV.

Με την πλοκή να εκτυλίσσεται σε διαφορετικές δεκαετίες και ιστορίες που συνδέονται μεταξύ τους, η σειρά «Class of ’09» εξετάζει τη φύση της δικαιοσύνης, της ανθρωπότητας και των επιλογών που τελικά καθορίζουν τη ζωή και την κληρονομιά μας.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν ο Τάγιο (Brian Tyree Henry), ένας από τους πιο ασυνήθιστους πράκτορες που εντάχθηκαν ποτέ στην υπηρεσία και η Πόετ (Kate Mara), μία από τις πιο επιτυχημένες μυστικές πράκτορες όλων των εποχών.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version