Home Series Οι Μάγιας επιστρέφουν σήμερα στις 22:40

Οι Μάγιας επιστρέφουν σήμερα στις 22:40

Η σειρά «Mayans M.C.», το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας των «Sons of Anarchy» από τον Kurt Sutter και σε παραγωγή του Elgin James, επιστρέφει με τον 4ο κύκλο επεισοδίων την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 22.40, αποκλειστικά στο FOX και έχουμε trailer που θα καθηλώσει.

https://www.youtube.com/watch?v=ptHg60Ldzmw
© 2022 FX Networks. All rights reserved.

Σύνοψη

Η σειρά ακολουθεί τη ζωή του Ezekiel «EZ» Reyes (JD Pardo), μέλους των Mayans M.C. στα σύνορα Καλιφόρνιας-Μεξικού δυόμιση χρόνια μετά τα γεγονότα του SoA. Μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια να ενωθούν κάτω από ένα Βασιλιά, ο ΕΖ, το golden boy με το αμερικάνικο όνειρο, ο αδερφός του Angel (Clayton Cardenas) και η υπόλοιπη ομάδα του Σάντο Πάντρε, αντιμετωπίζουν αντίποινα από άλλες ομάδες. Παράλληλα, ο EZ και ο Angel έχουν απομακρυνθεί από τον πατέρα τους Felipe (Edward James Olmos), μετά από μια τρομερή προδοσία.


«MAYANS M.C.»

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΝEOY ΚΥΚΛΟΥ: ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 22.40 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ FOX

Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision. Τα νέα επεισόδια «MAYANS M.C.» θα είναι διαθέσιμα και on demand.

Για περισσότερα νέα από τον κόσμο των σειρών stay loco και ενημερωθείτε από το geekdom.gr, τον προορισμό για κάθε Geek.

Geekdom.gr – Your Daily Geekiness.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version