Home Games Gaming News Boxes: Lost Fragments

Boxes: Lost Fragments

0

Η Big Loop Studios με τον εκδότη Snapbreak Games ανακοίνωσαν το νέο τους puzzle gane: Boxes: Lost Fragments, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσω του Steam.

Ως θρυλικός κλέφτης, η τελευταία σας αποστολή σας οδηγεί σε ένα μεγάλο και πολυτελές αρχοντικό. Μέσα σε αυτό, σας περιμένει μια συλλογή από κουτιά παζλ, το καθένα προσεκτικά κατασκευασμένο για έναν άγνωστο σκοπό. Αυτό που αρχικά φαινόταν σαν ένα γρήγορο μπες-βγες μετατρέπεται σε έναν δικό σας οδυνηρό αγώνα για ελευθερία και απαντήσεις.

“Με το Boxes: Lost Fragments, στόχος μας είναι να κρατήσουμε τον παίκτη αφοσιωμένο και πλήρως απορροφημένο. Θέλουμε να βιώσουν τη συγκίνηση της επίλυσης περίπλοκων γρίφων που προκαλούν το μυαλό και τη δημιουργικότητά τους, τυλιγμένοι σε μια όμορφη, σχολαστικά κατασκευασμένη ατμόσφαιρα. Επενδύσαμε σημαντικό χρόνο για να τελειοποιήσουμε τους γρίφους και την ιστορία μέχρι να φτάσουμε σε ένα σημείο όπου ήμασταν ενθουσιασμένοι με το πόσο υπέροχα εξελίχθηκαν, και είμαστε σίγουροι ότι οι παίκτες μας θα το καταλάβουν” – δήλωσε ο Boyko Spasov, Διευθύνων Σύμβουλος της Big Loop Studios.

Στο παιχνίδι, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο μιας ομάδας ανθρώπων που έχουν παγιδευτεί σε ένα μυστηριώδες αρχοντικό. Για να δραπετεύσουν, πρέπει να λύσουν μια σειρά από δύσκολους γρίφους. Οι γρίφοι είναι καλά σχεδιασμένοι και απαιτούν τη χρήση της λογικής, της παρατηρητικότητας και της δημιουργικότητας.

Το παιχνίδι προσφέρει ένα καθηλωτικό gameplay, με μια σύγχρονη ιστορία σε ένα κλασικό σκηνικό.

Dιαθέτει επίσης διαδραστική αφήγηση. Κάθε κουτί παζλ αποκαλύπτει ένα κομμάτι της συνολικής ιστορίας. Η ιστορία είναι συναρπαστική και κρατά τους παίκτες σε αγωνία μέχρι το τέλος.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version