MusicEro Seagull - Support Party για το animated video...

Ero Seagull – Support Party για το animated video του “The Gospel”

-

Η Ero Seagull διοργανώνει πάρτι στο Nirvana Swingers Club για support στην κυκλοφορία του animated video για το τραγούδι “The Gospel”.

Στο πάρτι θα παίξουν μουσικές ως DJs η ίδια η Ero Seagull, η Μαριλένα Ορφανού της μπάντας Someone Who Isn’t Me και η Rrose Sélavy των Strap-On Unicorns. Η είσοδος θα είναι Ελεύθερη.

Η Ελληνο-Καναδή Ero Seagull με το Debut album Evolution έχει βγάλει πολλά singles & covers και ετοιμάζει τον καινούργιο της δίσκο Revolution.

Η πρώτη της εμφάνιση ήταν το 2011 στον μουσικό διαγωνισμό του Λονδίνου The Peoples Music Awards που βγήκε πρώτη στην κατηγορία Off The Beaten Track από τους κριτές και έδωσε την πρώτη της συναυλία στην Scala του Λονδίνου.

Το κομμάτι της “The Gospel” έγινε γνωστό από Αμερικανούς μουσικούς bloggers, έγινε viral και έφτασε τα 30.000 views σε λιγότερο από ένα μήνα. Η Έρο προσεγγίστηκε από τον Τύπο και είχε μια συνέντευξη με έναν Αμερικανό ρεπόρτερ και έναν Αμερικανό ραδιοφωνικό παρουσιαστή της εκπομπής Dopeness, και το τραγούδι πήρε πολύ καλές κριτικές και έπαιξε στον καναδικό ραδιοφωνικό σταθμό H3 που την αναγνώρισε ως την καλλιτέχνιδα της εβδομάδας.

Η Ero ένιωθε ότι οφείλει να φτιάξει ένα βίντεο κλιπ για το “The Gospel” όπως το ονειρεύεται και για αυτό ήρθε σε επαφή με το Ναόμι και την Νάτα για την δημιουργία του.

Meet The Team (Ποι@ είμαστε)

Το Ναόμι φτιάχνει κόμιξ και ζωγραφίζει, μένει στη Αθήνα και είναι μέρος της καλλιτεχνικής κολλεκτίβας Lalava workshop.

Το ενδιαφέρει να αφηγηθεί βιωματικές ιστορίες μέσω συμβολισμών, χρησιμοποιώντας στοιχεία από τη λογοτεχνία, τη μυθολογία και το Φανταστικό.

https://www.instagram.com/naomi_frisson/

Η Kalli Dolcetti είναι εικαστικός που ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Δημιουργεί αφηγήσεις και ιστορίες εμπνευσμένες από την καθημερινή ζωή και τα τρέχοντα γεγονότα σε μια προσπάθεια να περιηγηθεί στην πραγματικότητα του σημερινού κόσμου.

https://www.instagram.com/dolcetti.o.dispetti/

Η καλλιτεχνική πρακτική της Αναστασίας Νατάσας Διαβαστή (Nata Dada @Facebook) περιλαμβάνει performance, επιμέλεια, φωτογραφία και βίντεο τόσο για ατομικά όσο και για συνεργατικά έργα. Αντλώντας από την ποπ κουλτούρα και την τρέχουσα κοινωνικοπολιτική σφαίρα, δημιουργεί παραστατικά πειράματα που τεντώνουν τις ραφές της τέχνης και του ακτιβισμού. Έχει ιδρύσει τον μόνιμο συνεργατικό χώρο ΣΤΟΑ ΦΕΞΗ το 2019. Ο χώρος στεγάζει, μεταξύ άλλων έργων, την πρωτοβουλία της NTIZEZA, μια πλατφόρμα τέχνης για την υποστήριξη και τον εορτασμό της θηλυκότητας και των φεμινιστών καλλιτεχνών.

Το «The Gospel» είναι μια μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων που ακολουθεί την ιστορία μιας γυναίκας που ενσαρκώνει the Lesbian Jesus, που κατεβαίνει από τον ουρανό στη Γη για να βρει την εραστή της Μαγδαληνή και τους δώδεκα Αποστόλους.

Είναι μια ελεύθερη ερμηνεία μερικών από τα πιο ευρέως γνωστά επεισόδια από τα κανονικά Ευαγγέλια. Χρησιμοποιώντας παραδοσιακά 2-D animation, η ταινία επιχειρεί να φέρει τα ιστορικά μοτίβα στο παρόν και να σχεδιάσει κοινά θέματα μεταξύ του πρωταγωνιστή και του θεατή. 

Teaser:

Ακούστε στο Spotify:

Official links for Ero Seagull:

Αναλυτικές Πληροφορίες για το event

  • Τοποθεσία: Nirvana Swingers Club
    Αχαρνών 335 και οδός Νιρβάνα (η είσοδος από την οδό Νιρβάνα)
  • Είσοδος: Δωρεάν (Bring cash για τα ποτά)
  • Ημερομηνία / Ώρα: Δευτέρα 16 Οκτωβρίου στις 21.00
  • Event on Facebook: https://www.facebook.com/events/289582524017809

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
A lazy software developer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Επερχόμενα Live

Τελευταία Άρθρα

7 Days to Die: Επίσημη κυκλοφορία

Μετά από 12 χρόνια σε alpha, οι develpers ανακοίνωσαν την επίσημη κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του 7 Days to Die.

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Vampire Dynasty: Το πρώτο Deep Dive video

Η Mehuman Games και η Toplitz Productions κυκλοφόρησαν το πρώτο deep dive video από το Vampire Dynasty, στο οποίο μας δείχνει παρασκήνια από το development.

Nintendo Switch: 7 παιχνίδια για να παίξεις το Φλεβάρη

Σας προτείνουμε 7 παιχνίδια γεμάτα γρίφους, μυστήριο, έγκλημα και έρωτα, για να παίξετε στο Nintendo Switch τώρα που μπήκε ο νέος μήνας.

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα