Home Games Gaming News Sociable Soccer 24

Sociable Soccer 24

0

Η Tower Studios ανακοίνωσε ότι το Sociable Soccer 24 θα κυκλοφορήσει σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες PC και κονσόλας μέσα στους επόμενους μήνες.

Η σειρά, που δημιουργήθηκε από τον Jon Hare, τον δημιουργό του θρυλικού Sensible Soccer, είναι ένα arcade-style παιχνίδι ποδοσφαίρου που διαθέτει γρήγορο και συναρπαστικό gameplay. Το παιχνίδι είχε μεγάλη επιτυχία στο Apple Arcade, όπου ήταν το πρώην #1.

Η έκδοση για PC θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2023 και θα ακολουθήσουν οι εκδόσεις για κονσόλες, συμπεριλαμβανομένων των Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X και Xbox One.

Όλοι οι παίκτες που αγόρασαν την έκδοση Steam Early Access του Sociable Soccer θα λάβουν το παιχνίδι δωρεάν όταν κυκλοφορήσει η πλήρης έκδοση.

Jon Hare, ο δημιουργός της σειράς

Ο Hare έχει δηλώσει ότι ελπίζει να τα βάλει με τα παραδοσιακά παιχνίδια ποδοσφαίρου, όπως το FIFA και το eFootball, προσφέροντας μια πιο διασκεδαστική και εθιστική εμπειρία.

“Όλοι όσοι παίζουν Sociable Soccer θα θυμούνται πόσο διασκεδαστικό είναι να νικάς τους φίλους και την οικογένειά σου σε ένα παιχνίδι που αγαπάς, ξανά και ξανά”, δήλωσε. “Είμαστε ένα γρήγορο, συναρπαστικό arcade παιχνίδι που διαδραματίζεται σε έναν πραγματικό κόσμο ποδοσφαίρου, όχι μια προβλέψιμη, βαρετή προσομοίωση”.

Η κυκλοφορία του Sociable Soccer αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση στον κόσμο των παιχνιδιών ποδοσφαίρου. Το παιχνίδι έχει ήδη συγκεντρώσει ένα μεγάλο κοινό οπαδών, οι οποίοι ανυπομονούν να το δοκιμάσουν σε περισσότερες πλατφόρμες.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version