Home Games Gaming News Όλα τα παιχνίδια που θα έρθουν τον Ιούλιο για PC

Όλα τα παιχνίδια που θα έρθουν τον Ιούλιο για PC

0

Αυτός ο μήνας έρχεται με μια μεγάλη γκάμα παιχνιδιών να μας περιμένουν να δοκιμάσουμε!

Προσωπικά το παιχνίδι που με κέρδισε περισσότερο είναι το Exoprimal

Πάμε να δούμε αναλύτικότερα όμως την λίστα από τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν:

The Legend of Heroes: Trails into Reverie | 7 Ιουλίου

Πρόκειται για ένα RPG, anime παιχνίδι των developer Nihon Falcom και PH3 GmbH και του εκδότη NIS America, Inc. Υπάρχουν 3 θρύλοι που πρέπει να ξεδιπλωθούν. Έχεις την δυνατότητα να καθορίσεις τις αλληλένδετες μοίρες των τριών χαρακτήρων Rean Schwarzer, Lloyd Bannings και του μυστηριώδες “C”.

Βρες το στο Steam από εδώ: https://store.steampowered.com/app/1668540/The_Legend_of_Heroes_Trails_into_Reverie/

Oxenfree 2: Lost Signals | 12 Ιουλίου

Το Oxenfree είναι ένα θρίλερ παιχνίδι περιπέτειας και μυστηρίου της εταιρίας ανάπτυξης Night School Studio και του εκδότη Netflix. Η ιστορία του διαδραματίζεται στην πόλη Camena που περίεργα ηλεκτρομαγνητικά κύματα προκαλούν παρεμβολές. Τα αεροπλάνα χάνουν τα ραντάρ και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί δεν μπορούν να εκπέμψουν. Το πως θα κυλίσει η ιστορία είναι στο χέρι σου καθώς την διαμορφώνεις εσύ μέσα από διάφορες επιλογές.

Βρες το στο Steam από εδώ: https://store.steampowered.com/app/1574310/OXENFREE_II_Lost_Signals/

Atelier Marie: The Alchemist of Salburg Remake | 13 Ιουλίου

Πρόκειται για ένα RPG παιχνίδι της εταιρίας ανάπτυξης και έκδοσης KOEI TECMO GAMES CO. Πρόκειται για μια φοιτήτρια αλχημείας, την Marie, η οποία δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά. Έτσι στο πλαίσιο μιας ειδικής εξέτασης ώστε να αποφοιτήσει η Marie θα πρέπει να ολοκληρώσει ένα αντικείμενο που θα εντυπωσιάσει τον καθηγητή. Όμως πρώτα η φοιτήτρια θα πρέπει να βελτιώσει τις ικανότητες της και να προετοιμαστεί! Είναι σίγουρο πως έχει πολλά να κάνει!

Βρες το στο Steam από εδώ: https://store.steampowered.com/app/2138090/Atelier_Marie_Remake_The_Alchemist_of_Salburg/

Ed-0: Zombie Uprising | 13 Ιουλίου

Πρόκειται για ένα παιχνίδι δράσης με ζόμπι της εταιρίας ανάπτυξης LANCARSE και έκδοσης D3PUBLISHER. Το παιχνίδι πρόκειται να βγει από την περίοδο Early Access. Έτσι θα έχουμε την μέγιστη εμπειρία ως Σαμουράι, σούμο ή νίντζα στην αντιμετώπιση των ζόμπι.

Βρες το στο Steam από εδώ: https://store.steampowered.com/app/1717020/Ed0_Zombie_Uprising/

Touhou: New World | 13 Ιουλίου

Το Touhou: New World είναι ένα JRPG παιχνίδι της εταιρίας ανάπτυξης Ankake Spa και έκδοσης XSEED Games, Marvelous USA, Inc. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στην Ιαπωνία. Πιο συγκεκριμένα η πόλη Gensokyo ήταν απομονωμένη με ένα φράγμα γύρω στα 130 χρόνια, δύο κοπέλες η Reimu και η Marisa βγήκαν έξω από το φράγμα και γνώρισαν ένα κορίτσι με υπερφυσικές δυνάμεις που νοσταλγούσε αυτή την πόλη. Έκτοτε οι ζωές των δύο κοριτσιών αλλάζουν πολύ…

Βρες το στο Steam από εδώ: https://store.steampowered.com/app/2150660/Touhou_New_World/

Exoprimal | 14 Ιουλίου

Το Exoprimal είναι ένα shooter παιχνίδι δράσης της εταιρίας ανάπτυξης και έκδοσης Capcom. Βρισκόμαστε χρονικά στο 2043 με την τεχνολογία να βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα, όταν η ανθρωπότητα καλείτε να αντιμετωπίσει τους δεινόσαυρους.

Βρες το στο Steam από εδώ: https://store.steampowered.com/app/1286320/Exoprimal/

Jagged Alliance 3 | 14 Ιουλίου

Πρόκειται για ένα παιχνίδι στρατηγικής της εταιρίας ανάπτυξης Haemimont Games και έκδοσης THQ Nordic. Βρισκόμαστε στην χώρα Grand Chien που ο πρόεδρος της την έχει εγκαταλείψει και τον έλεγχο έχει πάρει μια παραστρατιωτική οργάνωση “the Legion”. Προσέλαβε μισθοφόρους και κάνε απίστευτες μάχες.

Βρες το στο Steam από εδώ: https://store.steampowered.com/app/1084160/Jagged_Alliance_3/

Lisa: Definitive Edition | 18 Ιουλίου

Το Lisa: Definitive Edition είναι ένα RPG παιχνίδι της εταιρίας ανάπτυξης Dingaling Productions και έκδοσης Serenity Forge. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρο σε μια μετα-αποκαλυπτική περίοδο και εσύ καλείσε να κάνεις επιλογές που επηρεάζουν μόνιμα το παιχνίδι. Σε περίπτωση που θέλεις να σώσεις κάποιον από την ομάδα σου θα πρέπει να θυσιάσεις κάτι από τον χαρακτήρα σου.

Βρες το στο Steam από εδώ: https://store.steampowered.com/app/335670/LISA_The_Painful/

Cross Tails | 20 Ιουλίου

Πρόκειται για ένα RPG παιχνίδι στρατηγικής της εταιρίας ανάπτυξης Rideon και έκδοσης KEMCO. Βρισκόμαστε σε μια κατάσταση πολέμου. Για πάνω από μια δεκαετία το βασίλειο των σκυλιών Kingdom of Ranverfurt και το the feline Republic of Hidiq έχουν μια μεγάλη έχθρα μεταξύ τους. Η ιστορία μπορεί να παιχτεί και από τις δύο μεριές.

Βρες το στο Steam από εδώ: https://store.steampowered.com/app/2106560/Cross_Tails/

Might & Magic: Clash of Heroes – Definitive Edition | 20 Ιουλίου

Πρόκειται για ένα RPG Puzzle παιχνίδι των εταιριών ανάπτυξης Dotemu, Capybara Games και έκδοσης Dotemu, Gamera Games. Σχεδίασε την κάθε σου κίνηση και κατέστρεψε τον αντίπαλο σου, κάνοντας επικές μάχες.

Βρες το στο Steam από εδώ: https://store.steampowered.com/app/2213300/Might__Magic_Clash_of_Heroes__Definitive_Edition/

Nobunaga’s Ambition: Awakening | 20 Ιουλίου

Το Nobunaga’s Ambition: Awakening είναι ένα wargame της εταιρίας ανάπτυξης και έκδοσης KOEI TECMO GAMES CO. Χώρισε και μοίρασε εμπόλεμες περιοχές της Ιαπωνίας και κάνε τες να ευημερήσουν.

Βρες το στο Steam από εδώ: https://store.steampowered.com/app/1336980/NOBUNAGAS_AMBITION_Awakening/

Remnant 2 | 25 Ιουλίου

Το Remnant 2 είναι ένα παιχνίδι δράσης και περιπέτειας της εταιρίας ανάπτυξης Gunfire Games και της εκδοτικής εταιρίας Gearbox Publishing. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που φέρνει αντιμέτωπους τους επιζώντες της ανθρωπότητας με θανάσιμα bosses από τρομακτικούς κόσμους.

Βρες το στο Steam από εδώ: https://store.steampowered.com/app/1282100/Remnant_II/

Ratchet & Clank: Rift Apart | 26 Ιουλίου

Πρόκειται για ένα παιχνίδι περιπέτειας των εταιριών ανάπτυξης Insomniac Games, Nixxes Software και έκδοσης PlayStation PC LLC. Βοήθησε τον Ratchet και τον Clank να αντιμετωπίσει τον κακό αυτοκράτορα που έχει έρθει από άλλο reality.

Βρες το στο Steam από εδώ: https://store.steampowered.com/app/1895880/Ratchet__Clank_Rift_Apart/

Brewpub Simulator | 27 Ιουλίου

Πρόκειται για ένα παιχνίδι προσομοίωσης της εταιρίας ανάπτυξης Star Drifters και έκδοσης Movie Games S.A., Surefire.Games. Παραιτήσου από την δουλεία σου και… άνοιξε ένα μπαρ! Προσπάθησε να έχεις χαμογελαστούς πελάτες και το μαγαζί πάντα γεμάτο.

Βρες το στο Steam από εδώ: https://store.steampowered.com/app/1755180/Brewpub_Simulator/

Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons | 27 Ιουλίου

Πρόκειται για ένα Beat ’em Up παιχνίδι της εταιρίας ανάπτυξης Secret Base Pte Ltd και έκδοσης Modus Games. Ο πυρηνικός πόλεμος έχει καταστρέψει την Νέα Υόρκη αφήνοντας τους πολίτες της να παλέψουν για την επιβίωση τους. Όμως η πόλη έχει καταληφθεί από εγκληματίες που μάχονται για να κυριαρχήσουν. Έτσι ο Billy και ο Jimmy Lee αποφασίζουν να διώξουν τους κακούς από την πόλη μιας και δεν αντέχουν άλλο την κατάσταση.

Βρες το στο Steam από εδώ: https://store.steampowered.com/app/1967260/Double_Dragon_Gaiden_Rise_Of_The_Dragons/

Koa and the Five Pirates of Mara | 27 Ιουλίου

Πρόκειται για ένα παιχνίδι περιπέτειας των εταιριών ανάπτυξης Chibig, Talpa Games, Undercoders και έκδοσης Chibig. Στην προσπάθεια σου να ανακτήσεις κλεμμένα λάφυρα πρέπει να ακολουθήσεις τον Noa που είναι ο καλύτερος φίλος της Napopo. Θα εξερευνήσεις πολλά επικίνδυνα μέρη και θα περάσεις μέσα από πολλές περιπέτειες.

Βρες το στο Steam από εδώ: https://store.steampowered.com/app/1819450/Koa_and_the_Five_Pirates_of_Mara/

The Expanse: A Telltale Series | 27 Ιουλίου

Πρόκειται για ένα παιχνίδι δράσης και περιπέτειας της εταιρίας ανάπτυξης Deck Nine και της εκδοτικής εταιρίας Telltale. Σε αυτή την τελευταία περιπέτεια ακολουθείς την Camina Drummer και εξερευνάς αχαρτογράφητες και επικίνδυνες περιοχές επάνω στο σκάφος Artemis. Έχεις την δυνατότητα από το να μαζέψεις διάφορα άχρηστα αντικείμενα μέχρι και να πολεμήσεις πειρατές.

Βρες το στο Epic Games Store από εδώ: https://store.epicgames.com/en-US/p/the-expanse-a-telltale-series

F1 Manager 2023 | 31 Ιουνίου

Πρόκειται για ένα αθλητικό παιχνίδι στρατηγικής και προσομοίωσης της εταιρίας ανάπτυξης και έκδοσης Frontier Developments.

Βρες το στο Steam από εδώ: https://store.steampowered.com/app/2287220/F1_Manager_2023/

Rise of the Triad: Ludicrous Edition | 31 Ιουλίου

Πρόκειται για ένα old school FPS παιχνίδι των εταιριών ανάπτυξης Nightdive Studios, Apogee Software και έκδοσης Apogee Entertainment, New Blood Interactive. Το κυνήγι επιστρέφει. Πρόκειται για ένα remaster του αρχικού 90s παιχνιδιού. Τώρα μπορείς να το απολαύσεις σε 4k Ultrawide με απεριόριστα FPS. Υπάρχουν επίσης νέα επεισόδια και restored περιεχόμενο. Θα βρεις: level editor, cross-platform multiplayer, additional music και πολλές άλλες επιλογές!

Βρες το στο Steam από εδώ: https://store.steampowered.com/app/1421490/Rise_of_the_Triad_Ludicrous_Edition/

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version