GamesGaming NewsRunning Fable: έρχεται σε Xbox & Switch

Running Fable: έρχεται σε Xbox & Switch

-

Το Running Fable είναι ένα multiplayer racing strategy game που κυκλοφόρησε πέρσι για Steam. Τώρα ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του για Xbox και Nintendo Switch, από την Seashell Studio.

Στο Running Fable μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα ως και 10 παίκτες. Παίξτε online εναντίον άλλων παικτών, δημιουργήστε ένα ιδιωτικό δωμάτιο ή γεμίστε τις κενές θέσεις με bots – όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο.

Το Running Fable παιχνίδι κυκλοφόρησε στο Steam στις 4 Νοεμβρίου 2022 και έχει possitive reviews. Τώρα η Seashell Studio θα το κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch, Xbox Series X|S και Xbox One, γεγονός που θα επιτρέψει το cross-platform παιχνίδι και θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τον ανταγωνισμό και την εμπειρία του multiplayer.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το Running Fable έχει ξεπηδήσει από τα παιδικά παραμύθια για να γίνει multiplayer, και σύντομα θα προχωρήσει παραπάνω την online εμπειρία κάνοντάς το cross-platform” – σχολιάζει ο Rodrigo Cuadriello από τη Seashell Studio. “Ελπίζουμε να έχετε προθερμανθεί γιατί μόνο οι πιο άγριοι δρομείς θα καταφέρουν να φτάσουν στη γραμμή του τερματισμού!

Χαρακτηριστικά gameplay του Running Fable:

  • Τοποθέτηση αντικειμένων σε πραγματικό χρόνο – τοποθετήστε στρατηγικά αντικείμενα και παγίδες σε όλο το χάρτη. Οι άλλοι παίκτες δεν θα μπορούν να τις δουν σας μέχρι να ξεκινήσει ο αγώνας! Μπορείτε να επιλέξετε να τοποθετήσετε μια παγίδα στη γη, στο νερό, στον αέρα ή ακόμα και κάτω από έναν θάμνο, αλλάζοντας δραστικά την πίστα του αγώνα.
  • Αγωνιστείτε για το τρόπαιο – Τρέξτε, πηδήξτε, αποφύγετε, πετάξτε και τρέξτε για να φτάσετε στο τρόπαιο!
  • Πόντοι τροπαίου + πόντοι παγίδων = σκορ γύρου – Συγκεντρώστε το συνολικό σας σκορ φτάνοντας στον στόχο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ή τοποθετώντας τις παγίδες σας με πονηριά. Ένας συνδυασμός και των δύο είναι το κλειδί για να πανηγυρίσετε νικηφόρα!
  • Προσαρμόσιμοι χαρακτήρες – Έως και 40 διαφορετικές επιλογές προσαρμογής. Κάθε παίκτης μπορεί να ντύσει τους χαρακτήρες του με μια μεγάλη ποικιλία

Δείτε το σχετικό trailer:

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
A lazy software developer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days to Die: Επίσημη κυκλοφορία

Μετά από 12 χρόνια σε alpha, οι develpers ανακοίνωσαν την επίσημη κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του 7 Days to Die.

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα