Home Games Gaming News Agatha Christie – Murder on the Orient Express: Η Deluxe Edition

Agatha Christie – Murder on the Orient Express: Η Deluxe Edition

0

Λίγο καιρό πριν η εκδοτική εταιρία Microids είχε ανακοινώσει πως το Agatha Christie – Murder on the Orient Express θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 19 Οκτωβρίου 2023. Τώρα μας αποκάλυψε την Deluxe Edition του παιχνιδιού.

Η έκδοση αυτή θα είναι διαθέσιμη για Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X και θα περιλαμβάνει:

  • Το παιχνίδι
  • Ένα artbook 48 σελίδων
  • Το soundtrack σε ψηφιακή μορφή
  • Ένα σελιδοδείκτη – εισιτήριο του Orient Express

Το παιχνίδι αναπτύχθηκε από το Microids Studio Lyon και υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση ενός Γάλλου καλλιτέχνη Cédric Peyravernay. Ο καλλιτέχνης μας έδειξε το ταλέντο του ως σχεδιαστής χαρακτήρων σε projects όπως: το Diablo IV, το Prey, το Dishonored 2, το Dishonored και σε δύο επεισόδια της σειράς Love, Death + Robots στο Netflix.

Ποια είναι η ιστορία του;

Βρίσκεσαι ως ντετέκτιβ Hercule Poirot επιβιβασμένος στο Orient Express όπου ένα έγκλημα διαπράττεται. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού το τρένο περιβάλλεται από μοναδικούς χαρακτήρες οι οποίοι είναι όλοι ύποπτοι καθώς κρύβουν διάφορα μυστικά και κίνητρα. Στη συνέχεια θα προσπαθήσεις να λύσεις αυτό το μυστήριο. 

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version