More6 LGBTQ+ ηθοποιοί που βγήκαν από την ντουλάπα το...

6 LGBTQ+ ηθοποιοί που βγήκαν από την ντουλάπα το 2023

-

Ο Ιούνης είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης και υπερηφάνειας για την LGBTQ κοινότητα παγκοσμίως, έτσι στα πλαίσια αυτού του γεγονότος θα δούμε έξι ηθοποιούς που βγήκαν από την ντουλάπα…το 2023.

Bella Ramsey

Στην πρώτη θέση έχουμε την Bella Ramsey ή αλλιώς η Ellie από το The Last of Us, γνωστή και από το Game of Thrones. Η Bella σύμφωνα με μια συνέντευξη της στους The New York Times τον Ιανουάριο, είπε πως το φύλο της ήταν από πάντα πολύ ρευστό. Μάλιστα όταν κάποιος την αποκαλούσε “αυτός” αντί για “αυτή” δήλωσε πως το έβρισκε πιο συναρπαστικό. Είπε πως όποτε έχει την ευκαιρία σε κάποιο έντυπο διαλέγει την επιλογή “nonbinary”. Ωστόσο ως αναφορά τις αντωνυμίες λέει πως δεν την ενδιαφέρει καθόλου.

Bella Ramsey

Noah Schnapp

Έπειτα δεύτερος στην λίστα είναι ο Noah Schnapp πολλοί ίσως τον ξέρετε ως Will Byers από το Stranger Things. Ο Noah βγήκε από… την ντουλάπα κάνοντας ένα TikTok που έλεγε: “Όταν επιτέλους είπα στους φίλους και την οικογένειά μου ότι είμαι ομοφυλόφιλος μετά από 18 χρόνια που το έκρυβα, το μόνο που είπαν ήταν το ξέρουμε”.

Noah Schnapp

Mo’Nique

Δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα η αγαπημένη μου Mo’Nique. Έτσι κατακτά την τρίτη θέση μαζί με την καρδιά μου. Η Mo’Nique έκανε coming out τον Απρίλη κατά την διάρκεια του κωμικού show NetflixMy Name Is Mo’Nique. Είπε πως για χρόνια έθαβε και αγνοούσε τις queer επιθυμίες της. Στο show μίλησε για την οικογένεια της και ιδιαίτερα για την γιαγιά της η οποία ήταν πολύ της εκκλησίας. Είπε: “Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να κρατήσεις ένα μυστικό; Τα μυστικά προκαλούν καρκίνο“, “Όταν γεννιέσαι με αυτό, δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα για αυτό. Τίποτα. Και παρακαλώ καταλάβετε ότι προσπάθησα“.

Mo’Nique

Richard Armitage

Την τέταρτη θέση κατέχει ο Richard Armitage γνωστός από την σειρά Obsession και την τριλογία του Hobbit. Ο Richard σε μια συνέντευξη του τον Απρίλιο στο RadioTimes μίλησε ανοιχτά για την σεξουαλικότητα του. Όταν ήταν 19 χρονών την αποκάλυψε στους γονείς και στους στενούς του φίλους. Για το coming out είπε συγκεκριμένα: “συνέβη όταν ήμουν 19 ετών – σε οποιονδήποτε είχε σημασία – και πάντα περίμενα αυτή την ερώτηση να με χτυπήσει στο πρόσωπο, αλλά ποτέ δεν το έκανε. Σκέφτηκα: “Οι άνθρωποι είναι ευγενικοί ή μήπως δεν θέλουν να ξέρουν;“.

Richard Armitage

Curtis Hamilton

Την προτελευταία θέση στην λίστα κατέχει ο Curtis Hamilton γνωστός και ως Aric από την αρκετά δημοφιλή σειρά Insecure. Ο Curtis βγήκε από την ντουλάπα πολύ απότομα, καθώς συμμετείχε στο cast της σειράς reiality The Real Friends of WeHo. Σύμφωνα με την συνέντευξη του στο Tvinsider είπε πως ήταν πολύ φοβισμένος να κάνει coming out. Πρόσθεσε επίσης: “Δεν το είχα πει σε κοντινούς ανθρώπους στη ζωή μου. Ένας από τους καλύτερους φίλους μου το έμαθε στο Twitter και τσαντίστηκε. Ένιωθε τόσο άσχημα που δεν του το είπα, αλλά αυτή είναι η ζωή που ζω. Το να πάω σε ένα ριάλιτι σόου και να ανοιχτώ στον κόσμο για κάτι το οποίο θα μιλούσα μόνο στους ανθρώπους που με ξέρουν περισσότερο, ήταν πραγματικά τρομακτικό. Αλλά ένιωσα ότι ήταν η ώρα. Ακόμα φοβάμαι“.

Curtis Hamilton

Alison Brie

Στην τελευταία θέση της λίστας βρίσκεται η Alison Brie. Η οποία βγήκε από την ντουλάπα με τον πιο casual τρόπο. Η Alison μαζί με τον σύζυγο της Dave Franco έφτιαχναν ένα βίντεο για το BuzzFeed για την σειρά “Celebs Read Thirst Tweets” και διάβαζαν Tweets που ήταν για αυτούς όταν απλά αποκάλυψε πως είναι bisexual. Πιο συγκεκριμένα η Alison διάβασε αυτό το Tweet: “Ακούστε είμαι bisexual για κάποιο λόγο και αυτός ο λόγος είναι αυστηρά για να χρησιμοποιηθεί σε ένα τρίο από τον Dave Franco και την Alison Brie“. Έπειτα η Alison πρόσθεσε: “Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο είμαι bisexual“.

Alison Brie

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Marianna
Marianna
Hii people!!! I like writing..!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days to Die: Επίσημη κυκλοφορία

Μετά από 12 χρόνια σε alpha, οι develpers ανακοίνωσαν την επίσημη κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του 7 Days to Die.

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα