Home Music Music News Talia Hoit – Κυκλοφόρησε νέο κομμάτι

Talia Hoit – Κυκλοφόρησε νέο κομμάτι

0

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Talia Hoit κυκλοφόρησε το music video “Angel“. Ο κύριος στόχος που έχει η Talia είναι να κάνει τον ακροατή να νιώσει το τραγούδι και τα συναισθήματα που κρύβονται πίσω από τους στίχους του.

Είπε μάλιστα: “Προσπαθώ για πολύ καλή ποιότητα παραγωγής, έτσι ώστε να είναι ευχάριστο να το ακούς και το ίδιο το τραγούδι να επικοινωνείται με τρόπο που να βρίσκει απήχηση στους ανθρώπους“.

Το Angel είναι μια ροκ μπαλάντα που αγγίζει την καρδιά όλων όσων την ακούνε και μιλάει για την απώλεια κάποιου που πέθανε πολύ νωρίς και ήταν κοντά στην Hoit. Πιο συγκεκριμένα είπε: “Αυτό είναι ένα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι για μένα προσωπικά και ελπίζω να έχει απήχηση σε όλους. Το έγραψα απλά ως μια προσπάθεια να επεξεργαστώ τα δικά μου συναισθήματα αφού είχα βιώσει την απώλεια του παιδικού μου φίλου από έναν σπάνιο και επιθετικό καρκίνο και στη συνέχεια με την πάροδο του χρόνου και αφού βίωσα κι άλλες απώλειες στη ζωή μου, το τραγούδι έγινε μια πραγματικά συναισθηματική έκφραση της καρδιάς και της ψυχής μου και ελπίζω ότι θα συγκινήσει και πολλούς άλλους ανθρώπους“.

Το κομμάτι σήμερα κυκλοφόρησε σε όλες τις πλατφόρμες.

Άκουσε το στο Spotify: https://open.spotify.com/album/6l88IKRbn7RUoMjXGqQ4u1

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version