Home Games Gaming News SERUM – Κυκλοφόρησε το πρώτο gameplay trailer

SERUM – Κυκλοφόρησε το πρώτο gameplay trailer

0

Η εταιρία ανάπτυξης Game Island σε συνεργασία με τον publisher Toplitz Productions αποκάλυψαν το πρώτο gameplay trailer για το survival παιχνίδι “SERUM“.

Μέσα από το trailer παίρνουμε μια καλή γεύση για το πως το παιχνίδι σε προκαλεί να βρεις λύση ώστε να φύγεις από την μυστηριώδη τοποθεσία που βρίσκεσαι. Επίσης δίνει βάση στο luminescent liquid που είναι ένας αξιόπιστος πόρος που πρέπει να συλλέξεις και να παρασκευάσεις, ωστόσο το υγρό αυτό έχει και ενδιαφέρουσες παρενέργειες.

Το SERUM δίνει έμφαση σε πράγματα που κάθε λάτρης των survival παιχνιδιών ψάχνει, δηλαδή στο fighting και στο crafting. Η επιβίωση σου στον σκληρό κόσμο του SERUM εξαρτάτε από τις ικανότητες σου να πειραματίζεσαι και να κατασκευάζεις διάφορα εργαλεία και όπλα.

Στον όμορφο κόσμο του SERUM, η επιβίωση δεν είναι απλώς μια δοκιμασία σωματικής αντοχής. Αυτό το παιχνίδι γοητεύει τους παίκτες με τους μοναδικούς μηχανισμούς του, επιτρέποντάς τους να πειραματιστούν με διαφορετικά μείγματα για εξαιρετικά αποτελέσματα. Αντιμετωπίζοντας συντριπτικές προκλήσεις, το SERUM σας καλεί να εξερευνήσετε και να παραμείνετε ζωντανοί ανεξάρτητα από τις πιθανότητες“, δήλωσε ο CEO Michał Ojrzyński.

Ο CEO Matthias Wuensche της Toplitz Productions σχολίασε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε περαιτέρω το portfolio μας στον τομέα της επιβίωσης με το SERUM. Η μοναδική προσέγγιση που βασίζεται στο χρόνο σε συνδυασμό με μια μυστηριώδη ιστορία που διαδραματίζεται σε έναν συναρπαστικό αλλά και εξαιρετικά επικίνδυνο κόσμο, θα προσφέρει πραγματικά συναρπαστικό gameplay”.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκευαστείς στην επίσημη σελίδα τους στο Steam.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version