MoreBooks/ComicsMarvel’s Spider-Man 2 prequel - Έρχεται σε κόμικ

Marvel’s Spider-Man 2 prequel – Έρχεται σε κόμικ

-

Ανακοινώθηκε ότι το Marvel’s Spider-Man 2 prequel με αφορμή τον εορτασμό του “Free Comic Book Day” στις 6 Μαΐου θα αποκτήσει κόμικ!

Το γεγονός έγινε γνωστό μέσω μιας δημοσίευσης της Insomniac Games στο PlayStation.Blog.

Όταν αρχικά καθίσαμε με την ομάδα της Marvel, εξετάσαμε μερικές διαφορετικές ιδέες σχετικά με το τι είδους ιστορίες θα μπορούσαμε να αφηγηθούμε σε ένα prequel comic. Αλλά επιστρέφαμε συνεχώς στην ίδια βασική υπόθεση – Τι θα γινόταν αν ο Peter, ο Miles και η MJ έπρεπε να συνεργαστούν ενάντια σε έναν νέο σούπερ κακοποιό του οποίου τις δυνάμεις δεν καταλάβαιναν; Επιπλέον, θέλαμε να σιγουρευτούμε ότι θα μπορούσαμε να ρίξουμε μια ματιά στο τι έκανε αυτή η ηρωική τριάδα μετά τα γεγονότα του Marvel’s Spider-Man και του Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Τι σκαρώνει ο Πιτ τώρα που υπάρχουν δύο Spider-Men στην πόλη; Πώς τα πάει ο Μάιλς στο σχολείο; Και πώς πάει η δημοσιογραφική καριέρα της MJ;

Συγγραφέας του κόμικ είναι ο Christos Gage και σχεδιαστής του ο Ig Guara. Πρόκειται για κάτι αρκετά όμορφο και έξυπνο. Έτσι από τις 6 Μαΐου οι φανς θα μπορούν να κατεβάσουν ψηφιακά το κόμικ μέσω της εφαρμογής Marvel Unlimited App ή από το Marvel.com ενώ αν είσαι κάτοικος στις ΗΠΑ θα μπορείς να αγοράσεις το κόμικ από φυσικά καταστήματα που συμμετέχουν στην Free Comic Book Day. Οι υπόλοιποι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή.

Μην ξεχνάς πως: για αυτόν τον μήνα υπάρχει μια αυτόνομη έκδοση για PS5 για το Marvel’s Spider-Man Remastered για περισσότερες λεπτομέρειες διάβασε εδώ και τον Φθινόπωρο κυκλοφορεί το Marvel’s Spider-Man 2.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Marianna
Marianna
Hii people!!! I like writing..!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

System Shock Review

Review από έναν γκειμερ που δεν έχει παίξει το System Shock (το παλιό) αλλά θυμάται τι χαμούλη ειχε κάνει.

War Mongrels – Κυκλοφόρησε η Renegade Edition

Η εκδοτική εταιρία Meridiem Games ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Renegade Edition του War Mongrels η οποία από σήμερα θα είναι διαθέσιμη για το PlayStation σε όλα τα καταστήματα της Ευρώπης

Everdream Valley: Κυκλοφόρησε για PC και Playstation

Οι εταιρείες Mooneaters, Untold Tales και VARSAV Game Studios ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του παιχνιδιού Everdream Valley σε PC και Playstation.

Alone in the Dark: Δύο αστέρια του Hollywood στο παιχνίδι

Στο προσεχές Alone in the Dark, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο χαρακτήρες για να ζήσουν την ιστορία του παιχνιδιού. Τους χαρακτήρες υποδύονται οι ηθοποιοί Jodie Comer (γνωστή από τις σειρές Killing Eve και Free Guy) και David Harbour (γνωστός από τις σειρές Stranger Things και την ταινία Black Widow).

The Last of Us – Το multiplayer παιχνίδι θα καθυστερήσει

Ένα δυσάρεστο νέο έγινε γνωστό για το The Last of Us. Δυστυχώς το multiplayer παιχνίδι θα καθυστερήσει ωστόσο το part 3 είναι υπό ανάπτυξη.

Ο Jason Ashcraft & ο Stu Block κυκλοφόρησαν νέο κομμάτι

Ο κιθαρίστας Jason Ashcraft (Helion Prime, Dire Peril, Planeswalker, Of Romulus) συνεργάστηκε με τον Stu Block (Into Eternity, Iced Earth) και επανακυκλοφόρησαν ένα τραγούδι των Dire Peril "My Vengeance Is Everything", το οποίο αρχικά είχε κυκλοφορήσει το 2014.

Μην Χάσεις

10 ταινίες που αγαπάμε και δεν πήραν ποτέ Όσκαρ

Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε την απονομή των φετινών Όσκαρ. Όμως, όπως είναι γνωστό, ένα Όσκαρ δε σημαίνει απαραίτητα και μια καλή ταινία. Όπως, αντίστροφα, πολλές πολύ αγαπημένες και κλασικές ταινίες, τελικά δεν έχουν ούτε ένα Όσκαρ. Στο σημερινό μας αφιέρωμα, σας παρουσιάζουμε δέκα από αυτές.

TakGaming – Ένα ελληνικό κατάστημα για game keys

Το TakGaming είναι ένα νεοσύστατο ελληνικό game store στο οποίο μπορείτε να βρείτε κλειδιά για παιχνίδια και software σε εξαιρετικές τιμές.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα