Home Games Gaming News The Smurfs 2 – The Prisoner of the Green Stone: Ανακοινώθηκε η...

The Smurfs 2 – The Prisoner of the Green Stone: Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του

0

Στο τελευταίο τρίμηνο του 2023 πρόκειται να κυκλοφορήσει το The Smurfs 2 – The Prisoner of the Green Stone. Το γεγονός έγινε γνωστό μέσω της εκδοτικής εταιρίας Microids και της IMPS. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για: Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.

Ουσιαστικά είναι η συνέχεια του προηγούμενου παιχνιδιού που κυκλοφόρησε το 2021 μόνο που έχει ολοκαίνουρια ιστορία.

Ποια είναι η ιστορία του;

Ο Handy Smurf δημιούργησε μια καινούρια εφεύρεση το SmurfoMix μόνο που υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Του λείπει ένα σημαντικό συστατικό για να βελτιώσει την εφεύρεση του. Εσύ λοιπόν ξεκινάς μια αποστολή ώστε να βρεις το Green Stone, το υλικό δηλαδή που λείπει. Αυτό δεν θα είναι όμως εύκολο. Το υλικό ανατινάζεται και διασκορπίζεται σε όλη την Cursed Land και σαν να μην έφτανε αυτό, το Green Stone απελευθέρωσε τη Stolas, μια νέα οργάνωση που διασκορπίζει τρόμο!

Έτσι τέσσερα smurs αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας αυτό το τρομερό γεγονός, να τα βάλουν με τους ισχυρούς Stolas και να σώσουν την Cursed Land…

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version