MoreAthens Video Games Forum

Athens Video Games Forum

-

Το Athens Video Games Forum θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου 2023, στο πολυτελές ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel στις 12.00 με 20.00.

Αυτό το πρωτοποριακό και πρώτο στο είδος του Forum θα συγκεντρώσει μια ποικιλία από παίκτες, οργανισμούς, επιχειρήσεις και πολιτικές προσωπικότητες για να συζητήσουν την τρέχουσα κατάσταση και τις μελλοντικές προοπτικές της ελληνικής βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών σε όλες τις μορφές και πτυχές της.

Το Athens Video Games Forum θα περιλαμβάνει τέσσερις ενδιαφέρουσες συζητήσεις σε πάνελ και παρουσιάσεις ελληνικών παιχνιδιών και οργανισμών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να εμβαθύνουν σε διάφορες πτυχές του χώρου των games:

  • Esports: Μια ολοκληρωμένη ματιά στην ανταγωνιστική σκηνή του gaming στην Ελλάδα, αναδεικνύοντας τις τελευταίες τάσεις και ευκαιρίες.
  • ΜΜΕ/Social Media: Μια εξέταση των τρόπων με τους οποίους τα βιντεοπαιχνίδια επηρεάζουν τον πολιτισμό, την κοινωνική αλληλεπίδραση και την επικοινωνία.
  • Βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών στην Ελλάδα: Μια εις βάθος ανάλυση της τοπικής αγοράς, διερευνώντας προκλήσεις, ευκαιρίες και δυνατότητες ανάπτυξης.
  • Video Games Made in Greece: Μια επίδειξη του δημιουργικού ταλέντου πίσω από μερικά από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια που αναπτύχθηκαν στην Ελλάδα, σε συνδιοργάνωση με το Game Developers Association Greece. Με ειδικούς ομιλητές και δυναμικές συζητήσεις σε πάνελ, το Athens Video Games Forum στοχεύει να προωθήσει τον διάλογο, τη συνεργασία και την καινοτομία στην ελληνική κοινότητα βίντεο παιχνιδιών. Οι παρευρισκόμενοι μπορούν να περιμένουν μια μέρα γεμάτη ευκαιρίες δικτύωσης, συζητήσεις που προκαλούν σκέψη και πληροφορίες για το μέλλον της βιομηχανίας βίντεο παιχνιδιών στην Ελλάδα.

Είσοδος Δωρεάν

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, οπότε προτείνεται προ-εγγραφή μέσω gamesforum.gr. Αλλιώς μπορείτε να εγγραφείτε στην reception της εκδήλωσης την μέρα του event.

To Athens Video Games Forum θα προβληθεί επίσης μέσω stream στο gamesforum.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
A lazy software developer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Vampire Dynasty: Το πρώτο Deep Dive video

Η Mehuman Games και η Toplitz Productions κυκλοφόρησαν το πρώτο deep dive video από το Vampire Dynasty, στο οποίο μας δείχνει παρασκήνια από το development.

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα