Home Games Gaming News Όλα τα παιχνίδια που θα έρθουν τον Απρίλη για PC

Όλα τα παιχνίδια που θα έρθουν τον Απρίλη για PC

0

Μέσα στα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν τον Απρίλη για PC είναι και το Dead Island 2, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε σχετικό άρθρο για τα επερχόμενα updates εδώ.
Ας δούμε λοιπόν όλα τα παιχνίδια που θα έρθουν αναλυτικότερα:

Curse of the Sea Rats – 6 Απριλίου

Πρόκειται για ένα παιχνίδι δράσης της εταιρίας, Petoons Studio, το οποίο φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. Τέσσερις αιχμάλωτοι ξεκινούν το ταξίδι τους για την ελευθερία από την Βρετανική αυτοκρατορία μόνο που υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Τους έχουν μεταμορφώσει σε αρουραίους! Για να πάρουν πίσω την ανθρώπινη μορφή τους πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με διάφορα Boss, να αποκαλύψουν μυστικά και εν τέλη να συλλάβουν την μάγισσα που τους καταράστηκε.

Βρες το στο Steam: https://store.steampowered.com/app/1453900/Curse_of_the_Sea_Rats/

Everspace 2 – 6 Απριλίου

Είναι ένα Singleplayer spaceship shooter παιχνίδι της εταιρίας, ROCKFISH Games, που όπως και στο πρώτο Everspace, διαδραματίζεται στην ζώνη Cluster 34 η οποία έχει δημιουργηθεί μετά τον Colonial – Okkar πόλεμο.

Βρες το στο Steam: https://store.steampowered.com/app/1128920/EVERSPACE_2/

EA Sports PGA Tour – 7 Απριλίου

Πρόκειται για ένα RPG sport παιχνίδι της εταιρίας, Electronic Arts – Tiburon, που σου δίνει την δυνατότητα να έχεις πρόσβαση σε exclusive γήπεδα στον κόσμο και είναι βασισμένο στο σύστημα PGA TOUR ShortLink. Μπορείς να παίξεις σε Masters Tournament, PGA Championship, U.S. Open Championship και The Open Championship αγώνες όπως και στα καλύτερα event του PGA tour. 

Βρες το στο Steam: https://store.steampowered.com/app/1677350/EA_SPORTS_PGA_TOUR/

Tron: Identity – 11 Απριλίου

Πρόκειται για ένα visual novel της εταιρίας, Bithell Games. Κάποιος έχει πάρει κάτι από τον Detective Query και προσπαθείς να λύσεις το μυστήριο και να μάθεις ποιος και τι του πήρε. Για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να ανακρίνεις υπόπτους και έτσι να βρεις την αλήθεια.

Βρες το στο Steam: https://store.steampowered.com/app/2109430/Tron_Identity/

Mega Man Battle Network Legacy Collection – 14 Απριλίου

Η δημοφιλής σειρά παιχνιδιών της CAPCOMM, Mega Man Battle Network, επιστρέφει και η vol. 1 συλλογή θα περιλαμβάνει: το Mega Man Battle Network 1-3 μαζί με τις δύο εκδόσεις του Mega Man Battle Network 3 για συνολικά τέσσερις τίτλους. Θα βρεις επίσης και μια γκαλερί με illustrations και μουσική. Πλέον υποστηρίζει και online!

Βρες το στο Steam: https://store.steampowered.com/app/1798010/Mega_Man_Battle_Network_Legacy_Collection_Vol_1/

Minecraft Legends – 18 Απριλίου

Το γνωστό σε όλους μας Minecraft έρχεται με κάτι διαφορετικό και εξαιρετικά ενδιαφέρον ωστόσο. Το ολοκαίνουριο παιχνίδι δράσης και στρατηγικής διαδραματίζεται την στιγμή που συμβαίνει εισβολή τον piglins από τον Neather. Όσο αυτό το φρικτό γεγονός μεταφέρετε στο Overworld εσύ θα πρέπει να το νικήσεις και να σώσεις τον κόσμο με την βοήθεια τον mobs.

Βρες το στο Steam: https://store.steampowered.com/app/1928870/Minecraft_Legends/

The Mageseeker: A League of Legends Story – 18 Απριλίου

Πρόκειται για ένα RPG παιχνίδι δράσης στο σύμπαν του League of Legends της εταιρίας, Digital Sun. Παίρνεις τον ρόλο του μάγου Sylas που κλέβει ξόρκια και έχει βρει ξανά την ελευθερία του, έπειτα από χρόνια που βρίσκονταν άδικα αιχμάλωτος στους Mageseekers. Θα καταφέρεις να ελευθερώσεις την πατρίδα σου από την τυραννία;

Βρες το στο Steam: https://store.steampowered.com/app/1457080/The_Mageseeker_A_League_of_Legends_Story/

Stray Blade – 20 Απριλίου

Είναι ένα παιχνίδι δράσης και περιπέτειας της εταιρίας, Point Blank Games. Παίρνεις τον ρόλο ενός περιηγητή που εξερευνά την αρχαία κοιλάδα της Acrea έχοντας συντροφιά τον λύκο σου. Πρέπει να αποκαλύψεις την κρυφή ιστορία της ξεχασμένης κοιλάδας καθώς και να κατακτήσεις τις δυνάμεις των τριών μετάλλων της Acrea ώστε να γυρίσει η ισορροπία στην πλέον αποδεκατισμένη χώρα λόγο πολέμου.

βρες το στο Steam: https://store.steampowered.com/app/1621990/Stray_Blade/

Dead Island 2 – 21 Απριλίου

Ένα παιχνίδι που αν όχι όλοι σίγουρα οι περισσότεροι το περιμένουμε να έρθει. Περιέχει ότι ένας gamer θέλει σε ένα παιχνίδι: χιούμορ, καλό σύστημα μάχης αλλά και ακραία βία. Διαδραματίζεται στο Λος Άντζελες που έχει πνιγεί από τα ζόμπι, βλέπουμε τον πρωταγωνιστή να έχει αποκτήσει ανοσία.

Βρες στο στο Epic Games Store: https://store.epicgames.com/en-US/p/dead-island-2

Afterimage – 25 Απριλίου

Πρόκειται για ένα Metroidvania παιχνίδι της εταιρίας, Aurogon Shanghai. Όσο εξερευνάς το Engardin συναντάς στον δρόμο σου ηφαίστεια, θάλασσες, απότομα φαράγγια αλλά και νέους φίλους, γνώρισε το παρελθόν τους και μάθε για τις ατζέντες που κρατούν!

Βρες το στο Steam: https://store.steampowered.com/app/1701520/Afterimage/

Trinity Trigger – 25 Απριλίου

Πρόκειται για ένα role-playing RPG παιχνίδι της εταιρίας, FURYU Corporation. Ο Cyan μαζί με τους συμμάχους του Elise και Zantis αψηφούν τους Θεούς και ξεκινάν μια αναζήτηση με σκοπό να σώσουν τον κόσμο.

Βρες το στο Steam: https://store.steampowered.com/app/2176930/Trinity_Trigger/

Stranded: Alien Dawn– 25 Απριλίου

Πρόκειται για ένα simulation base-building παιχνίδι επιβίωσης και στρατηγικής της εταιρίας, Haemimont Games, που προσομοιώνει την ζωή σε έναν άλλον πλανήτη και έχεις την μοίρα μιας μικρής ομάδας ανθρώπων στα χέρια σου.

Βρες το στο Steam: https://store.steampowered.com/app/1324130/Stranded_Alien_Dawn/

Honkai: Star Rail – 26 Απριλίου

Το Honkai Star Rail είναι ένα RPG παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας που θα μοιάζει αρκετά στο οπτικό κομμάτι με προηγούμενα HoYoverse παιχνίδια. Διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν με το πρώτο παιχνίδι Honkai, ωστόσο το συγκεκριμένο θα έχει δική του ιστορία.

Cassette Beasts – 26 Απριλίου

Πρόκειται για ένα open-world RPG παιχνίδι της εταιρίας, Bytten Studio. Βρίσκεσαι σε ένα απομακρυσμένο και εφιαλτικό νησί με παράξενα πλάσματα, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις τον δρόμο για το σπίτι είναι να εξερευνήσεις το νησί… Πιστεύεις θα επιστρέψεις ζωντανός;

Βρες το στο Steam: https://store.steampowered.com/app/1321440/Cassette_Beasts/

The Last Case of Benedict Fox – 27 Απριλίου

Είναι ένα Atmospheric παιχνίδι της εταιρίας, Plot Twist. Παίρνεις τον ρόλο του Benedict Fox που αυτοαποκαλείται ως detective και κατεβαίνεις στην άβυσσο decaying memories.

Βρες το στο Steam: https://store.steampowered.com/app/2023360/The_Last_Case_of_Benedict_Fox/

Bramble: The Mountain King – 27 Απριλίου

Πρόκειται για ένα Adventure, horror παιχνίδι της εταιρίας, Dimfrost Studio. Στην προσπάθεια σου να σώσεις την αδερφή σου, περνάς μέσα από την επικίνδυνη χώρα Bramble και έρχεσαι αντιμέτωπος με πολλά περίεργα πλάσματα και επικίνδυνες συναντήσεις.

Βρες το στο Steam: https://store.steampowered.com/app/1623940/Bramble_The_Mountain_King/

Mail Time – 27 Απριλίου

Είναι ένα platformer παιχνίδι της εταιρίας, Kela van der Deijl. Αν έψαχνες κάποιο παιχνίδι που θα σε κάνει να χαλαρώσεις, μάλλον από όλη την λίστα αυτό είναι το ιδανικό! Ουσιαστικά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παραδώσεις γράμματα και δέματα σε όλο το Grumblewood Grove.

Βρες το στο Steam: https://store.steampowered.com/app/1607240/Mail_Time/

Το τελευταίο της μακροσκελούς λίστας είναι το Star Wars Jedi: Survivor που θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα third-person, adventure παιχνίδι που συνεχίζει την ιστορία του Cal Kestis.

Βρες το στο Steam: https://store.steampowered.com/app/1774580/STAR_WARS_Jedi_Survivor/

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version