Home Series The Boys: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας σεζόν

The Boys: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας σεζόν

0

Για να γιορτάσει την ολοκλήρωση μιας ακόμη σεζόν, ο επίσημος λογαριασμός της σειράς στο Twitter μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια της 4ης σεζόν του The Boys που δείχνουν τι μπορούν να περιμένουν οι θαυμαστές.

Στις φωτογραφίες από τα παρασκήνια της 4ης σεζόν του The Boys, διακρίνονται διάφοροι χαρακτήρες που, σύμφωνα με τα tweets, όλοι υπονοούν τι θα συμβεί στην επερχόμενη σεζόν. Οι φωτογραφίες αυτές περιλαμβάνουν τον William “Billy” Butcher του Karl Urban και τον Jeffrey Dean Morgan μαζί, τον Tomer Capone και την Karen Fukuhara (Frenchie και Kimiko, αντίστοιχα) να ποζάρουν για μια ζευγαρωτή φωτογραφία, τον Marvin T. “Mother’s Milk” του Laz Alonso πάνω σε ένα ποδήλατο, καθώς και την Firecracker της Valorie Curry, η οποία θα είναι νέος χαρακτήρας στην 4η σεζόν.

Άλλες φωτογραφίες περιλαμβάνουν κάποιες λήψεις των αστέρων Jack Quaid (Hugh “Hughie” Campbell), Jessie T. Usher (Reggie Franklin/A-Train) και Antony Starr (Homelander) που βγάζουν selfies ενώ είναι καλυμμένοι με ψεύτικο αίμα.

Δείτε τις φωτογραφίες της 4ης σεζόν του The Boys παρακάτω:

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version