Home Games Gaming News Genshin Impact Update 3.6 – Όλες οι λεπτομέρειες

Genshin Impact Update 3.6 – Όλες οι λεπτομέρειες

0

Με το καινούργιο 3.6 update του Genshin Impact προστέθηκαν πολλές νέες αλλαγές. Το update του παιχνιδιού ξεκίνησε στης 12 Απρίλιου και θα τελειώσει στης 24 Μαΐου του 2023.

Οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν ή να πάρουν τα constellations της Nahida και της Nilou με το πολυπόθητο rerun τους να έρχεται στην πρώτη φάση του update. Στην δεύτερη φάση του update θα κάνουν ντεμπούτο δύο καινούργιοι χαρακτήρες: ο Baizhu ως catalyst από την Liyue και ο Kaveh ως χρήστης claymore από την Sumeru με το στοιχείο του Dendro στις 2 Μαΐου του 2023.

Πέρα από τα banners των χαρακτήρων, το νέο story quest και την επέκταση της περιοχής Sumeru που ενσωματώθηκαν στο Genshin για να εξερευνηθεί από τους παίκτες, θα είναι προσβάσιμα διαφορά events. Ένα από αυτά περιέχει μικροπαιχνίδια στα οποία θα πρέπει να αντιγραφούν αστρικά μοτίβα (astral patterns), να κατασκευάσουν δρόμους, να βρουν κρυμμένα relic replicas και να αξιοποιήσουν πολλαπλά φίλτρα σε δοκιμαστικές μάχες. Στο επόμενο event απαιτείται από τους παίκτες να αντιμετωπίσουν εχθρούς για να προστατεύσουν το καταστροφικό όπλο Wenut Cannon.

Έπειτα, μετά την ολοκλήρωση του κεντρικού story quest “A Parade of Providence”, θα δοθεί στους παίκτες μια δωρεάν χαρακτήρα: την Faruzan, τοξοβόλος με το στοιχείο του αέρα.

Αντίστοιχα, για την νέα περιοχή περιβάλλεται από οάσεις που εντοπίζονται βαθιά μέσα στην έρημο. Η συγκεκριμένη περιοχή επιβαρύνεται από γκρι κρυστάλλους και μια μωβ ομίχλη στις οποίες οι παίκτες πρέπει να περάσουν και να επιβιώσουν τις δυσμενείς συνθήκες.

Επιπλέον, με το καινούργιο update ενσωματωθήκαν νέοι εχθροί οι οποίοι είναι οι εξής:

  • Dragon of Verdure
  • Anemo Hilichurl Rogue
  • Hydro Hilichurl Rogue
  • Iniquitous Baptiste

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σε σχέση με το 3.6 update του Genshin Impact πραγματοποιήθηκε ζωντανή μετάδοση στο επίσημο twitch του παιχνιδιού το οποίο ανέβηκε ως βίντεο στο YouTube.

Επίσης, στις 10 Απριλίου ανακοινώθηκε στο twitter της εταιρίας για την καινούργια χαρακτήρα Kirara και την παρουσίαση του σχεδίου της. Η Kirara είναι από την Ιnazuma και διαθέτει vision το dendro στοιχείο με αστερισμό την Arcella, με μεγάλη πιθανότητα να εμφανιστεί σε επόμενα updates του Genshin Impact.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version