Home Games Gaming News Resident Evil 4 Remake – Έκανε ήδη 3 εκατομμύρια πωλήσεις

Resident Evil 4 Remake – Έκανε ήδη 3 εκατομμύρια πωλήσεις

0

Σε μια δημοσίευση της η Capcom μοιράστηκε μαζί μας πως το Resident Evil 4 Remake έχει κάνει ήδη πάνω από 3 εκατομμύρια πωλήσεις στις πρώτες δύο μέρες από την κυκλοφορία του.

Άλλα παιχνίδια που έχουν κάνει τεράστιες πωλήσεις είναι το Resident Evil 7 biohazard με 11,70 εκατομμύρια και έπειτα το Resident Evil 2 με 11,20 εκατομμύρια.

Το Resident Evil 4 Remake έκανε μια δυναμική αρχή στο Steam καθώς κατάφερε να κάνει ρεκόρ στους παίκτες που παίζουν ταυτόχρονα. Σύμφωνα με το Steamdb από την ημέρα που κυκλοφόρησε έκανε το ρεκόρ των 168,191 παικτών.

Οι πωλήσεις σε σχέση με άλλες κυκλοφορίες του Resident Evil έχουν δει αρκετή βελτίωση καθώς το Resident Evil Village και το Resident Evil 2 Remake είχαν 3 εκατομμύρια πωλήσεις τις πρώτες τέσσερις μέρες από την κυκλοφορία τους.

Όπως και να έχει το Resident Evil 4 Remake είναι ένα φανταστικό παιχνίδι που αν είναι φαν των horror game πρέπει σίγουρα να παίξεις!

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version