Home Games Gaming News Fractured Sanity – κυκλοφόρησε στο Steam και Meta Quest

Fractured Sanity – κυκλοφόρησε στο Steam και Meta Quest

0

Το βραζιλιάνικο στούντιο United Games ανακοίνωσε την κυκλοφορία του VR horror game Fractured Sanity, σε Steam και Meta Quest.

Το Fractured Sanity είναι ένα single player παιχνίδι που αναπτύχθηκε αποκλειστικά για VR, όπου όλοι οι μηχανισμοί και οι γρίφοι είναι ρεαλιστικοί και διαδραστικοί. Σε αυτό θα εμπλακείτε σε μια συναρπαστική ιστορία και θα αποκαλύψετε τη σκοτεινή αλήθεια για την ψυχιατρική κλινική που διευθύνει ο Dr. Simmons, ο οποίος διεξάγει έρευνες για το πώς μπορεί να διαλύσει το id, το ego και το superego κάποιου.

Το τελευταίο διάστημα η ομάδα ανάπτυξης δούλεψε ώστε να προστεθούν επιπλέον γλώσσες στο παιχνίδι, αλλά και να διορθώσουν και όλα τα προβλήματα που υπήρχαν πριν την κυκλοφορία.

Δείτε το Trailer της κυκλοφορίας:

Επερχόμενη υποστήριξη του PICO 4

Η ομάδα επίσης επιβεβαίωσε ότι το παιχνίδι θα υποστηρίζεται στην πλατφόρμα PICO4, γεγονός που μαζί με τις νέες γλωσσικές επιλογές σηματοδοτεί την επέκταση στην κινεζική αγορά. Η ημερομηνία κυκλοφορίας για την έκδοση PICO 4 δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά οι οπαδοί του VR και του τρόμου μπορούν να το περιμένουν σύντομα μετά τη σημερινή κυκλοφορία στο Steam VR και το Meta Quest.

Διαθεσιμότητα:

Βρείτε το παιχνίδι στο Steam: https://store.steampowered.com/app/1954840/Fractured_Sanity/
Βρείτε το στο Oculus App Lab: https://www.oculus.com/experiences/quest/5347273738669610/

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version