GamesGaming EventsFarmCon 23: Ανακοινώθηκε για τον Ιούλιο

FarmCon 23: Ανακοινώθηκε για τον Ιούλιο

-

Οι λάτρεις του Farming Simulator και οι δημιουργοί περιεχομένου θα ξανασυναντηθούν τον Ιούλιο, καθώς η εταιρεία έκδοσης και ανάπτυξης GIANTS Software ανακοίνωσε ότι η FarmCom, η ετήσια διοργάνωση για παίκτες, modders, influencers και φυσικά την ομάδα ανάπτυξης του Farming Simulator, επιστρέφει το σαββατοκύριακο της 1ης και 2ας Ιουλίου στη DEUTZ-FAHR Arena της πόλης Lauingen στη Γερμανία. Τα εισιτήρια ξεκίνησαν να διατίθενται.

Παρουσίαση των Farming Simulator 22, 23 και πολλών άλλων

Οι επισκέπτες ανυπομονούν για τις λεπτομερείς πληροφορίες και παρουσιάσεις που θα κάνει η ίδια η GIANTS Software. Το επίκεντρο θα είναι το Farming Simulator 22 αλλά και το Farming Simulator 23 που ανακοινώθηκε πρόσφατα για το Nintendo Switch™ και τις φορητές συσκευές. Επιπλέον, θα διεξαχθεί ένα ζωντανό τουρνουά της Farming Simulator League. Θα ακολουθήσουν περισσότερες λεπτομέρειες και το πρόγραμμα της διοργάνωσης σύντομα – αυτό το video σας προσφέρει μια πρώτη ματιά για το τι μπορείτε να περιμένετε.

Συνάντηση με τη GIANTS Software στη DEUTZ-FAHR Arena

Φέτος, οι λάτρεις του παιχνιδιού θα κάνουν ένα αγροτικό προσκύνημα στην πόλη Leuingen της Βαυαρίας, τη γενέτειρα του γερμανικού κατασκευαστή μηχανών DEUTZ-FAHR. Η διοργάνωση θα στεγαστεί στη DEUTZ-FAHR Arena, όπου οι επισκέπτες θα απολαύσουν διάφορες ομιλίες και πολλά άλλα.

«Ευχαριστούμε τον συνεργάτη μας, DEUTZ-FAHR, που θα είναι οικοδεσπότης μαζί μας στην ετήσια διοργάνωση για την κοινότητά μας στην τεράστια DEUTZ-FAHR Arena, όπου όσοι θαυμάζουν τα τρακτέρ μένουν έκθαμβοι από τις εγκαταστάσεις», σχολίασε ο Christian Ammann, CEO της GIANTS Software. «Ανυπομονούμε να συναντήσουμε τους λάτρεις του παιχνιδιού στη FarmCon 23 και να τους προσφέρουμε την ευκαιρία να καλλιεργήσουν τις παλιές και τις καινούριες φιλίες τους στην όλο και αυξανόμενη κοινότητα του Farming Simulator».

Gold Tickets περιορισμένης διαθεσιμότητας για αποκλειστικό δείπνο με developers

Το κλασσικά και τα gold εισιτήρια διατίθενται ήδη στην πλατφόρμα Eventbrite. Κάθε εισιτήριο περιλαμβάνει μία gift bag με μια επιλογή προϊόντων merchandise. Αν και το σύνολο των εισιτηρίων είναι έτσι κι αλλιώς περιορισμένο, τα gold θα προσφερθούν σε πολύ μικρές ποσότητες.

Όποιος ενεργήσει γρήγορα και αποκτήσει ένα gold εισιτήριο θα απολαύσει μια αποκλειστική βραδιά με τους developers της GIANTS Software – σε ένα νόστιμο δείπνο. «Θέλουμε να προσφέρουμε την ευκαιρία στους λάτρεις του παιχνιδιού όχι μόνο να μας μιλήσουν ανάμεσα στις διαλέξεις αλλά και στο πλαίσιο ενός πιο φιλικού περιβάλλοντος απολαμβάνοντας ένα ωραίο μενού. Είναι η τέλεια ευκαιρία για να συζητήσουμε για το Farming Simulator και για πολλά άλλα», λέει ο Ammann.

Το Farming Simulator 22 έχει κυκλοφορήσει για PC, Mac, PlayStation 5 (PS5™), Xbox Series X|S, PlayStation 4 και Xbox One. Ήδη είναι διαθέσιμο το Year 2 Season Pass, που περιλαμβάνει τέσσερα πακέτα και ένα expansion – όποιος το αποκτήσει εξοικονομεί 30% σε σχέση με την αγορά του περιεχομένου σε ξεχωριστά πακέτα. Το Farming Simulator 23, μια νέα φορητή έκδοση, θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαΐου 2023. Οι προ-παραγγελίες του Farming Simulator 23: Nintendo Switch Edition έχουν ξεκινήσει ήδη σε επιλεγμένα καταστήματα και στο Nintendo eShop. Οι φορητές εκδόσεις για iPhone, iPad και συσκευές Android™ προσφέρονται στο App Store και στο Google Play αντίστοιχα.

Επισκεφθείτε το επίσημο website του Farming Simulator και το Press Area της GIANTS Software για περισσότερες πληροφορίες.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
A lazy software developer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Vampire Dynasty: Το πρώτο Deep Dive video

Η Mehuman Games και η Toplitz Productions κυκλοφόρησαν το πρώτο deep dive video από το Vampire Dynasty, στο οποίο μας δείχνει παρασκήνια από το development.

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα