GamesGaming NewsWild West Dynasty: Κυκλοφόρησε σε Early Access

Wild West Dynasty: Κυκλοφόρησε σε Early Access

-

Η ομάδα ανάπτυξης Moon Punch Studio και ο εκδότης Toplitz Productions κυκλοφόρησαν σε Early Access το παιχνίδι Wild West Dynasty.

Αναμειγνύοντας την περιπέτεια δράσης με βάση την ιστορία με ένα open world sandbox, ένα βαθύ, αλλά και διαισθητικό city builder, διαχείριση πόρων και παιχνίδι ρόλων, καλείστε να ζήσετε τη μάχη για επιβίωση στον σκληρό κόσμο των άγριων συνόρων στην αμερικανική Δύση του 19ου αιώνα.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανοίγουμε το όραμά μας για την Άγρια Δύση στους παίκτες“, σχολιάζει ο Szymon Żebialowicz, επικεφαλής ανάπτυξης και managing director της Moon Punch Studio. “Ανυπομονούμε για τα σχόλια της κοινότητας, ενώ παράλληλα κάνουμε τα επόμενα βήματα στο roadmap μας. Έχουμε ήδη προγραμματίσει πολλές ενημερώσεις περιεχομένου: από νέο βιότοπο προς εξερεύνηση, την επέκταση και τη συνέχεια της ιστορίας, περισσότερα σχέδια χειροτεχνίας μέχρι και τη βελτίωση των μηχανισμών του παιχνιδιού“.

Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που καλούμε επιτέλους τους παίκτες στην σκληρή και απέραντη Άγρια Δύση. Η Moon Punch Studio έβαλε την καρδιά και την ψυχή της στη δημιουργία αυτού του τεράστιου ανοιχτού κόσμου, γεμίζοντάς τον με ζωή και ενδιαφέροντες μηχανισμούς, ενώ παράλληλα διευρύνει τα όρια του franchise Dynasty“.

Το Wild West Dynasty είναι διαθέσιμο τώρα σε Early Access στο Steam, στο GOG.com και στο Epic Games Store. Το παιχνίδι ξεκινάει με έκπτωση εκκίνησης 20%.

Εκτός από το βασικό παιχνίδι θα είναι διαθέσιμες τρεις ειδικές εκδόσεις:

  • Το “Settler’s Guide to the Wild West“, μια συλλογή τριών ψηφιακών βιβλίων που συνδέονται με το παιχνίδι (Game Compendium, Cookbook και Wild West Architect).
  • Η Digital Supporter Edition με πρόσθετα extras όπως το Original Soundtrack με 20 ατμοσφαιρικά κομμάτια του παιχνιδιού, Wallpapers και ένα αποκλειστικό μυθιστόρημα.
  • Η Ultimate Edition που συνδυάζει τον οδηγό του οικιστή και το ψηφιακό πακέτο υποστήριξης.

Προβλέπονται τακτικές ενημερώσεις περιεχομένου με το roadmap να έχει ήδη χαραχθεί για τους επόμενους δώδεκα μήνες. Μεταξύ των βελτιώσεων και προσθηκών που έχουν προγραμματιστεί είναι ένας γυναικείος χαρακτήρας με δυνατότητα αναπαραγωγής, το άνοιγμα των ορεινών περιοχών ως ο τρίτος τεράστιος βιότοπος στον τεράστιο ανοιχτό κόσμο, η συνέχιση της δραματικής ιστορίας, μίνι παιχνίδια, περαιτέρω στοιχεία παιχνιδιού καθώς και επιπλέον υποστηριζόμενες γλώσσες.

Που θα το βρείτε:

Το παιχνίδι κυκλοφορεί σε Steam, Gog.com και Epic Games Store.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
A lazy software developer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days to Die: Επίσημη κυκλοφορία

Μετά από 12 χρόνια σε alpha, οι develpers ανακοίνωσαν την επίσημη κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του 7 Days to Die.

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα