GamesGaming NewsDead Island 2: Όλα έτοιμα για την κυκλοφορία του

Dead Island 2: Όλα έτοιμα για την κυκλοφορία του

-

Με μια πρόσφατη τους ανακοίνωση, οι Deep Silver και η Dambuster Studios μας ενημερώνουν (με αρκετό humor) ότι πλέον η ημερομηνία κυκλοφορίας του Dead Island 2 είναι 100% σίγουρη. Το παιχνίδι θα βγει κανονικά στις 21 Απριλίου, καθώς δόθηκε σε εργοστάσιο για παραγωγή!

Το Δελτίο Τύπου:

HELL-A, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ, 13 Φεβρουαρίου 2023 – Η Deep Silver και η Dambuster Studios νιώθουν ενθουσιασμό και ταυτόχρονα ανακούφιση που επιβεβαιώνουν σήμερα ότι το πολυαναμενόμενο έπος εξολόθρευσης ζόμπι Dead Island 2 δόθηκε στο εργοστάσιο για παραγωγή. Για να το γιορτάσουν οι δύο εταιρείες αποφάσισαν επίσης να μειώσουν την αναμονή για τους λάτρεις του παιχνιδιού και να το κυκλοφορήσουν μία εβδομάδα νωρίτερα από την αναμενόμενη. Η σφαγή των ζόμπι θα ξεκινήσει την Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023.

Η πρωτοποριακή σειρά Dead Island εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην αγορά το 2011 με ένα trailer που σημείωσε έναν από τους μεγαλύτερους αριθμούς θεάσεων όλων των εποχών. Το νέο επεισόδιο, που ανακοινώθηκε με ένα μεγαλοπρεπώς αιματηρό trailer στη διάρκεια του Opening Night Live event της Gamescom το 2022, ταξιδεύει τους παίκτες σε ένα αιματηρό ταξίδι διαφυγής από το Los Angeles, που απέκτησε το προσωνύμιο HELL-A, αφού η πόλη μαστίζεται από το χάος που προκάλεσαν τα ζόμπι. Το παιχνίδι διακρίνεται για την ακραία δράση και το μαύρο χιούμορ που γνωρίζουν οι λάτρεις της σειράς.

Μέχρι την κυκλοφορία του παιχνιδιού, η Deep Silver θα αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία του gameplay και trailers, προς απόλαυση του κοινού, πριν αυτό ξεκινήσει τη δική του προσπάθεια επιβίωσης στις 21 Απριλίου 2023.

Οι προ-παραγγελίες έχουν ήδη ενεργοποιηθεί και το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε Xbox Series X και Xbox One, στο PlayStation®5 και στο PlayStation®4, αλλά και στο Epic Games Store για PC.

ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

Ένας θανάσιμος ιός εξαπλώνεται στο Los Angeles, μεταμορφώνοντας τους κατοίκους του σε αδηφάγα ζόμπι. Η πόλη μπαίνει σε καραντίνα και ο στρατός υποχωρεί. Δαγκωμένοι, μολυσμένοι, αλλά έχοντας κάτι παραπάνω από ανοσία, μαθαίνετε να χαλιναγωγείτε τις ανόσιες δυνάμεις που τρέχουν στις φλέβες σας. Μόνο εσείς και μια χούφτα άλλοι τύποι που τυχαίνει να είναι ανθεκτικοί στην παθογένεια, κρατάτε στα χέρια σας το μέλλον του Los Angeles (και της ανθρωπότητας). Γεννηθήκατε για αυτόν τον σκοπό.

- Advertisement -

Καθώς αποκαλύπτετε την αλήθεια πίσω από την επιδημία θα αποκαλύψετε και την αλήθεια για το ποιος – ή τι – είστε. Επιβιώστε, εξελιχθείτε, σώστε τον κόσμο – μία ακόμα φυσιολογική μέρα στο LA!

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Εξερευνήστε το HELL-A – Το Dead Island 2 μεταφέρει τους παίκτες στις πιο εμβληματικές τοποθεσίες της Πόλης των Αγγέλων, που τώρα μαστίζεται από τον τρόμο, σε μια συναρπαστική διαδρομή από το καταπράσινο προάστειο του Beverly Hills ως την παραλιακή της Venice Beach.
  • Sandbox βάναυσων μαχών – Οι μάχες προσφέρουν την πιο έντονη, ωμή και αιματηρή first person εμπειρία που θα μπορούσε να υπάρξει, με πολλά όπλα και επιλογές τακτικής για να αφανίσετε την ορδή των ζόμπι. Είτε τα πετσοκόψετε, τα συνθλίψετε, τα κάψετε ή τα διαμελίσετε, η ομάδα ανάπτυξης θέλει να το νιώθετε.
  • Γίνετε ο απόλυτος σφαγέας των ζόμπι – Υπάρχουν έξι χαρακτήρες για να επιλέξετε, καθένας με τη δική του προσωπικότητα και διάλογους. Μπορείτε να τροποποιήσετε ολοκληρωτικά τις ικανότητες κάθε Slayer, με ένα ολοκαίνουριο σύστημα ικανοτήτων που σας επιτρέπει να τις αναδιαμορφώσετε στιγμιαία και να δοκιμάσετε τους πιο τρελούς συνδυασμούς.
  • Επιδημία των ζόμπι – Έτοιμοι να ζήσετε το πιο ανεπτυγμένο σύστημα διαμελισμού σε παιχνίδι; Το LA είναι γεμάτο ζόμπι που δείχνουν και αντιδρούν ρεαλιστικά. Τα μεταλλαγμένα πλάσματα είναι η σάπια καρδιά του Dead Island 2 με δεκάδες ξεχωριστούς τύπους ζόμπι, καθένα από τα οποία έχει τη δική του μετάλλαξη, επιθέσεις και εκατοντάδες οπτικές παραλλαγές. Τα τέρατα είναι αδυσώπητα, προκλητικά και αληθινοί κάτοικοι της πόλης. Θα καταφέρετε να επιζήσετε;
  • Μια κινηματογραφική περιπέτεια συνεργασίας – Ως μια σωστή RPG εμπειρία, το Dead Island 2 προσφέρει πολλές συναρπαστικές αποστολές, μια τρελή πλειάδα χαρακτήρων  και μια υπέροχη ιστορία, για να σας παρασύρει στο στρεβλό του σύμπαν. Προσθέστε σε αυτά ένα co-op mode μεγάλης υπερβολής για τρεις παίκτες και θα μείνετε στο LA για ένα μεγάλο (και αιματηρό) ταξίδι.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
A lazy software developer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days to Die: Επίσημη κυκλοφορία

Μετά από 12 χρόνια σε alpha, οι develpers ανακοίνωσαν την επίσημη κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του 7 Days to Die.

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα