MusicLiveNew Zero God ζωντανά στο El Gato Negro

New Zero God ζωντανά στο El Gato Negro

-

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, οι New Zero God θα εμφανιστούν στο El Gato Negro. Είσοδος ελεύθερη, με οικονομική επιβάρυνση στο πρώτο ποτό.

Το συγκρότημα θα ανέβει στην σκηνή του El Gato Negro στις 22:00

Ποιοι είναι οι New Zero God

Οι New Zero God σχηματίστηκαν τον Μάρτιο του 2006 από τον Mike Πούγουνα και μέλη που έπαιζαν μαζί του, στα συγκροτήματα Flowers of Romance, και Nexus.

Μέχρι σήμερα το συγκρότημα έχει ανοίξει τις συναυλίες για τους Αμερικάνους Christian Death τους Αγγλους Legendary Pink Dots και τον θρυλικό Βρετανό μουσικό Andi Sex Gang (των Sex Gang Children) ενώ συχνά-πυκνά ασχολείται μαζί τους ο διεθνής μουσικός τύπος.

Οι New Zero God έχουν κυκλοφορήσει τα ολοκληρωμένα studio άλμπουμ: Fun Is A Four Letter Word (2010) MMXIII (2013) Short Tales & Tall Shadows (2016) Circus of Tortured Melodies (2019), τα mini άλμπουμ Club Bizarre (2012) και Zona Pericolosa που ηχογραφήθηκε ζωντανά σε συναυλία στην Ιταλία (2015) καθώς και δύο 7” singles, όλα με Ελληνικές και Βρετανικές εταιρίες καθώς και έξι digital singles.

Έχουν συμμετάσχει ακόμα, σε Αμερικάνικες, Βρετανικές και Αυστραλιανές συλλογές, ενώ το τραγούδι τους “Kiss The Witch” ανέβηκε για δυο μήνες στα 10 πρώτα των Αγγλικών Gothic charts το 2011 ενώ το τραγούδι τους “Second Chance” παρέμεινε δύο εβδομάδες στο #1 του Αμερικάνικου CD Baby.

Στα τύμπανα του συγκροτήματος κάθεται ο Γιάννης Ψιμόπουλος ο οποίος έχει περάσει από τις τάξεις του θρυλικού, από την δεκαετία του 1980 συγκροτήματος, Not 2 Without 3.

Το μπάσο παίζει ο Μιχάλης Σεμερτζόγλου, πρώην μέλος των πολύ επιτυχημένων GAD, συνεργάτης του Κωνσταντίνου Βήτα των Stereo Nova αλλά και πολλών άλλων.

Στην κιθάρα βρίσκεται ο Παναγιώτης Αρσένης, ο οποίος υπήρξε συνεργάτης, στο παρελθόν, του συγκροτήματος Τερμίτες αλλά και του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ενώ έχει δουλέψει με καταξιωμένους Έλληνες μουσικούς όπως ο Μιχάλης Αρμάγος, ο Νίκος Τσιμπούκης, ο Χριστόφορος Κροκίδης κ.α.

Στο πρόγραμμά των New Zero God συμπεριλαμβάνονται τραγούδια κι από τις τρεις μπάντες στις οποίες συμμετείχε ο Πούγουνας καθώς και κάποιες αγαπημένες διασκευές.

Το συγκρότημα θα ανέβει στην σκηνή του El Gato Negro στις 22:00

Είσοδος ελεύθερη, με οικονομική επιβάρυνση στο πρώτο ποτό

NEW ZERO GOD LINE-UP  & DISCOGRAPHY

  • Mike Πούγουνας – Vocals
  • Παναγιώτης Αρσένης – Κιθαρα
  • Μιχάλης Σεμερτζόγλου – Μπάσσο
  • Γιάννης Ψιμόπουλος – Drums

Studio albums:

  • Fun is a Four Letter Word (Greece 2010)
  • MMXIII (UK 2013, Greece 2014)
  • Short Tales & Tall Shadows (CD, LP Greece 2016)
  • Circus of Tortured Melodies (LP 2019)

Mini Album

  • Under the Influence of Captain Pan Ikatac (digital 2017, MC 2018 USA)
  • Club Bizarre (CD, UK 2012)

Singles:

  • Second Chance (digital, 2011)
  • The Night Calls Your Name (digital, 2013)
  • Destination Unknown (Digital 2013)
  • Destination Unknown (Limited Collector’s 7” Vinyl Edition 2013)
  • Redemption (7” Vinyl split single with Savage Cut feat. Bobby Deans 2016)
  • Airport feat. DJ Cruel Britannia (The Motors cover, Digital, 2016)
  • Summer Wine feat. Anarchistwood (Lee Hazelwood cover, Digital 2018)
  • The Secret is Love feat. Tim Jones (Digital 2020)
  • So Excited (The Pointer Sisters Cover, Digital 2021)
  • The Snow Queen is Coming (Digital 2023)

Live albums:

  • Zona Pericolosa (digital, 2015)

Οι New Zero God στο web:

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
A lazy software developer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Επερχόμενα Live

Τελευταία Άρθρα

System Shock Review

Review από έναν γκειμερ που δεν έχει παίξει το System Shock (το παλιό) αλλά θυμάται τι χαμούλη ειχε κάνει.

War Mongrels – Κυκλοφόρησε η Renegade Edition

Η εκδοτική εταιρία Meridiem Games ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Renegade Edition του War Mongrels η οποία από σήμερα θα είναι διαθέσιμη για το PlayStation σε όλα τα καταστήματα της Ευρώπης

Everdream Valley: Κυκλοφόρησε για PC και Playstation

Οι εταιρείες Mooneaters, Untold Tales και VARSAV Game Studios ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του παιχνιδιού Everdream Valley σε PC και Playstation.

Alone in the Dark: Δύο αστέρια του Hollywood στο παιχνίδι

Στο προσεχές Alone in the Dark, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο χαρακτήρες για να ζήσουν την ιστορία του παιχνιδιού. Τους χαρακτήρες υποδύονται οι ηθοποιοί Jodie Comer (γνωστή από τις σειρές Killing Eve και Free Guy) και David Harbour (γνωστός από τις σειρές Stranger Things και την ταινία Black Widow).

The Last of Us – Το multiplayer παιχνίδι θα καθυστερήσει

Ένα δυσάρεστο νέο έγινε γνωστό για το The Last of Us. Δυστυχώς το multiplayer παιχνίδι θα καθυστερήσει ωστόσο το part 3 είναι υπό ανάπτυξη.

Ο Jason Ashcraft & ο Stu Block κυκλοφόρησαν νέο κομμάτι

Ο κιθαρίστας Jason Ashcraft (Helion Prime, Dire Peril, Planeswalker, Of Romulus) συνεργάστηκε με τον Stu Block (Into Eternity, Iced Earth) και επανακυκλοφόρησαν ένα τραγούδι των Dire Peril "My Vengeance Is Everything", το οποίο αρχικά είχε κυκλοφορήσει το 2014.

Μην Χάσεις

10 ταινίες που αγαπάμε και δεν πήραν ποτέ Όσκαρ

Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε την απονομή των φετινών Όσκαρ. Όμως, όπως είναι γνωστό, ένα Όσκαρ δε σημαίνει απαραίτητα και μια καλή ταινία. Όπως, αντίστροφα, πολλές πολύ αγαπημένες και κλασικές ταινίες, τελικά δεν έχουν ούτε ένα Όσκαρ. Στο σημερινό μας αφιέρωμα, σας παρουσιάζουμε δέκα από αυτές.

TakGaming – Ένα ελληνικό κατάστημα για game keys

Το TakGaming είναι ένα νεοσύστατο ελληνικό game store στο οποίο μπορείτε να βρείτε κλειδιά για παιχνίδια και software σε εξαιρετικές τιμές.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα