GamesGaming NewsPikmin 4: Έχουμε trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας

Pikmin 4: Έχουμε trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας

-

Μετά από καιρό έχουμε επιτέλους νέα για το παιχνίδι Pikmin 4. Πιο συγκεκριμένα έχουμε trailer και ημερομηνία που θα έρθει στις οθόνες μας.

Η παρουσίαση του Nintendo Direct μας άνοιξε τα μάτια! Μετά από επτά χρόνια μάθαμε επιβεβαιωμένα πράγματα που θα περιέχει το παιχνίδι. Το trailer που είδαμε κατά την παρουσίαση μας έδειξε έναν καινούριο χαρακτήρα, τον Oatchi που βοηθάει το Pikmin σου να σπάσει τοίχους, καινούριο ice Pikmin μαζί με ένα σκυλάκι που έχει ως φίλο, καθώς και την ικανότητα να τραβήξεις βαριά αντικείμενα.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας λοιπόν είναι 21 Ιουλίου 2023.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Marianna
Marianna
Hii people!!! I like writing..!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

Ελληνικά Βραβεία Κόμικς 2024- Οι νικητές

Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ η απονομή για τα Ελληνικά Βραβεία Κόμικς για τη χρονιά που πέρασε, η οποία φιλοξενήθηκε στην Comicdom CON 2024.

Τι θα δούμε στο Comicdom CON Athens 2024;

Η ομάδα μας βρέθηκε στις ετοιμασίες του Comicdom CON Athens και μίλησε με μερικούς από τους συντελεστές. Δείτε τι περιμένουμε φέτος!

Τελετή Απονομής Ελληνικών Βραβείων Κόμικς 2024

Επιστρέφουν και φέτος τα Ελληνικά Βραβεία Κόμικς, την Παρασκευή 17 Μαΐου στις 21:30, στο πλαίσιο του Comicdom CON Athens

Eurovision: Twitch ban σε Έλληνες streamer που έκαναν μετάδοση

Το Twitch μοίρασε ban στο ελληνικό community για αναμετάδοση του τελικού της #Eurovision. Την πλήρωσαν οι @poul_maniac, Galanias και Slaki.

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα