MusicMusic NewsWalt Disney Records: κυκλοφορεί Lofi album: Lofi Minnie: Chill

Walt Disney Records: κυκλοφορεί Lofi album: Lofi Minnie: Chill

-

Η Walt Disney Records ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Lofi Minnie: Chill, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου τη συνέχεια του επιτυχημένου περσινού ντεμπούτου άλμπουμ Lofi Minnie: Focus, στο οποίο συμμετέχουν οι καλύτεροι καλλιτέχνες του είδους Lofi Hip-Hop σε επανεκδόσεις των κλασικών τραγουδιών της Disney.

Το chill out άλμπουμ περιλαμβάνει εμβληματικές επιτυχίες, όπως τα “When You Wish Upon a Star“, “Beauty and the Beast“, “We Don’t Talk About Bruno” και άλλα, τα οποία αποκτούν μια νέα χαλαρή μορφή, ιδανική για χαλάρωση, μελέτη ή δημιουργία.

Το περσινό Lofi Minnie: Focus σημείωσε απίστευτη επιτυχία με πάνω από 12 εκατομμύρια streams παγκοσμίως. Μόνο το κομμάτι «Hakuna Matata» είχε 4,5 εκατομμύρια streams και προστέθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες playlists του Spotify «Lofi Beats», η οποία έχει 5 εκατομμύρια followers.

Το άλμπουμ συγκέντρωσε την προσοχή των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Rolling Stone, NME, Mixmag κ.α., με το BBC να σχολιάζει ότι «… οι υψίφωνες, εμπνευσμένες μπαλάντες της Disney ταιριάζουν απόλυτα στο είδος».

Ο Tim Pennoyer, Enterprise Franchise Management της The Walt Disney Company δήλωσε:
«Καθώς η Μίννι Μάους είναι μια από τις πιο αγαπητές πρωταγωνίστριες της Disney, εμπνέει οικειότητα σε πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Το να προσφέρει στους ακροατές ξεκούραση και έναν τρόπο για να χαλαρώσουν, είναι ένα τεράστιο μέρος αυτού που κάνει και τη Lofi ξεχωριστή. Είδαμε αυτά τα στοιχεία να «παντρεύονται» τόσο καλά στην κυκλοφορία του πρώτου μας άλμπουμ, Lofi Minnie: Focus, ώστε ξέραμε ότι δεν θα μπορούσαμε να σταματήσουμε εκεί.
Είμαστε τόσο ευγνώμονες στο λαμπρό ταλέντο των εκπροσώπων της Lofi που συμμετείχαν σ’ αυτό το έργο. Τίποτα απ’ αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την δική τους συνεισφορά και το μοναδικό τους στυλ, που είναι τόσο διαφοροποιημένο και σε αυτό το άλμπουμ έχει πραγματικά κάτι για όλους, διατηρώντας παράλληλα ένα διαρκές vibe.
Πολλοί οπαδοί της μουσικής Lofi μπαίνουν στη διαδικασία να ακούσουν τη μουσική για ώρες, οπότε συγκεντρώσαμε 16 τραγούδια στο Lofi Minnie: Chill για να έχουν οι ακροατές μας, πάνω από μία ώρα ακρόασης μαζί και με το πρώτο άλμπουμ. Μόλις αρχίσαμε να επαναπροσδιορίζουμε νέες φρέσκες εκφάνσεις της Μίννι Μάους όπως αυτή, και είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι να δούμε τι άλλο έχει να μας δείξει».

Ένα ανερχόμενο είδος μουσικής με ρίζες στο hip-hop, τη house and τη jazz , η Lofi χαρακτηρίζεται συνήθως από instrumentals και ένα τέμπο 70-90 χτύπων ανά λεπτό για να ταιριάζει με τον ανθρώπινο καρδιακό ρυθμό. Οι ακροατές συχνά επιλέγουν τη Lofi για ώρες κάθε φορά, δεδομένου του πόσο εύκολα μπορεί να προάγει τη
συγκέντρωση.

Η μουσική Lofi έχει εξελιχθεί σε μια παγκόσμια cross-platform κοινότητα και σ’ ένα από τα μεγαλύτερα αναπτυσσόμενα είδη του Spotify, ενώ είναι δημοφιλής στις ηλικίες 15-35, αποτελώντας ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Το YouTube, μεταξύ άλλων πλατφορμών streaming, είναι δημοφιλές στους οπαδούς της Lofi ως ένα μέρος για να απολαμβάνουν looping animations με σπουδές ή γραφικά τοπία ακούγοντας μουσική.

Ακούστε το νέο album εδώ:

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
A lazy software developer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Vampire Dynasty: Το πρώτο Deep Dive video

Η Mehuman Games και η Toplitz Productions κυκλοφόρησαν το πρώτο deep dive video από το Vampire Dynasty, στο οποίο μας δείχνει παρασκήνια από το development.

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα