SeriesThe Last Of Us: Οι εντυπώσεις μας από το...

The Last Of Us: Οι εντυπώσεις μας από το πρώτο επεισόδιο

-

Σαρωτικό ήταν το πρώτο επεισόδιο της σειράς The Last Of Us, αφού κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες από την πρεμιέρα να γίνει viral στα social media και να αποσπάσει τρομερές κριτικές στο Rotten Tomatoes, 99%.

Αυτό που κάνει την σειρά τόσο επική, έγκειται στο γεγονός ότι έμεινε τόσο πιστή στις καίριες στιγμές του παιχνιδιού προκαλώντας τρομερή συγκίνηση στους θεατές.

Η πρώτη σεζόν αποτελείται από 9 επεισόδιά, με διάρκεια πάνω από μιάμιση ώρα το καθένα. Θα καλύψει τα γεγονότα του πρώτου μέρους της αυθεντικής σειράς The last of us part 1.

Λόγω της πιστής αντιγραφής και μεταφοράς των γεγονότων από το παιχνίδι στη σειρά δεν χρειάζεται κάποιος να έχει παίξει το παιχνίδι για να παρακολουθήσει και να καταφέρει να καταλάβει την υπόθεση της σειράς.

Η υπόθεση της τηλεοπτικής σειράς του HBO The Last Of Us είναι η ίδια με του παιχνιδιού. Δηλαδή, το ξέσπασμα μιας πανδημίας από έναν μύκητα που μπαίνει μέσα στον άνθρωπο, επηρεάζοντας τις λειτουργίες του εγκεφάλου και μετατρέποντας τους σε μανιακά τέρατα.  

Κλείνοντας θα ήθελα να σας πω, έχοντας παίξει το παιχνίδι, πως ήξερα τι θα συμβεί στα πρώτα 15 λεπτά του πρώτου επεισοδίου και παρόλα αυτά κατάφερε να με συγκινήσει και να με κάνει να κλάψω λες και το έβλεπα για πρώτη φορά. Pascal και Ramsey απλά τρομεροί! Μπόρεσαν και έδωσαν πνοή σε 2 χαρακτήρες ενός παιχνιδιού.

Ενώ έμεινε πιστό σε σκηνές μέρη και ατάκες του παιχνιδιού (όσοι έχετε παίξει το παιχνίδι αποκλείεται να μην το παρατηρήσατε), έκαναν μερικές μικρές αλλαγές όπως η εξωτερική εμφάνιση μερικών χαρακτήρων. Επίσης αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ στη σειρά είναι το γεγονός ότι δεν εστιάζει στην οπτική γωνία των πρωταγωνιστών, αλλά βλέπουμε τα γεγονότα μέσα από τα μάτια και άλλων χαρακτήρων, με αποτέλεσμα ο θεατής να κατανοεί καλύτερα την υπόθεση σε αντίθεση με το παιχνίδι που ελέγχαμε τον Joel και την Ellie.

To The Last Of Us είναι μια από τις αριστουργηματικές σειρές που δεν πρέπει κανένας να χάσει. Θα σας καθηλώσει μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

- Advertisement -

Καλές προβολές!!!

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

vampgurl
vampgurl
I'm your typical cat lady

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days to Die: Επίσημη κυκλοφορία

Μετά από 12 χρόνια σε alpha, οι develpers ανακοίνωσαν την επίσημη κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του 7 Days to Die.

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα