Home Series Series Spotlight Maestro – Η πρώτη Ελληνική σειρά στο Netflix

Maestro – Η πρώτη Ελληνική σειρά στο Netflix

Είναι γεγονός, η πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix!

0

Η πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix είναι γεγονός, και πρόκειται για το Maestro, την τελευταία σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Το Maestro κυκλοφόρησε στις 13 Οκτωβρίου και πρόκειται για μια αριστουργηματική σειρά, που μάλιστα προοριζόταν για την τηλεόραση. Το Maestro κατάφερε να αποστομώσει το πανελλήνιο και να θίξει πολλά φλέγοντα κοινωνικά ζητήματα μέσα σε μόνο 9 επεισόδια. Το Netflix ζήτησε και δεύτερη σεζόν που θα πραγματοποιηθεί. Σε αντίθεση με τον πρώτο κύκλο, ο δεύτερος θα προβληθεί πρώτα στο Netflix και μετά στο Mega.

Πρόκειται για μια ακριβωπληρωμένη σειρά για τα Ελληνικά δεδομένα καθώς κόστισε συνολικά 2.318.570 ευρώ. Τα γυρίσματα γίνανε στους Παξούς, από όπου κατάγεται και ο Παπακαλιάτης.

Η πλοκή του είναι αρκετά απλή, όμως τα πλάνα, η μουσική και ο τρόπος που έθιξε τα κοινωνικά ζητήματα την κάνουν ξεχωριστή. Πως ο φόβος και η απόγνωση ζουν δίπλα μας και πολλές φορές μέσα στο σπίτι μας ή του γείτονα ωστόσο κλείνουμε τα μάτια μας και βουλώνουμε τα αφτιά μας.

Maestro

Πλοκή

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ή Ορέστης, ένας μουσικός, ταξιδεύει σε ένα νησί εν μέσο πανδημίας με στόχο την διοργάνωση ενός φεστιβάλ μουσικής. Εκεί θα έρθει αντιμέτωπος με την σκληρή πραγματικότητα του νησιού, και θα βρεθεί μπλεγμένος σε ένα ειδύλλιο που θα ξεσκεπάσει όλα τα κοινωνικά ζητήματα που μαστίζουν την κοινωνία του νησιού. Αργά η γρήγορα θα καταλάβει πως όλοι συνδέονται με έναν τρόπο και όλοι σκεπάζουν και από έναν εφιάλτη.

Πρωταγωνιστές: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Είναι μια σειρά που θα έβλεπα πολλές φορές, και δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, έχει πολλά μηνύματα που σου δίνουν άπειρη τροφή για σκέψη. Από την κοινωνική αποξένωση λόγο της υπερβολικής χρήσης της τεχνολογίας μέχρι την ενδοοικογενειακή βία που πολλές φορές κάνουμε πως δεν βλέπουμε, την καταπίεση των “διαφορετικών”, την εξέλιξη της μουσικής και άλλα πολλά.
Αν την δείτε πάντως σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε!

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version