Home Music Music News Love Ghost: κυκλοφορούν το EP “VENGANZA DEL FANTAZMA”

Love Ghost: κυκλοφορούν το EP “VENGANZA DEL FANTAZMA”

0

Το αμερικανικό ροκ συγκρότημα Love Ghost κυκλοφορεί το νέο EP “VENGANZA DEL FANTAZMA”, σε συνεργασία με πολλούς άλλους μουσικούς.

Το “VENGANZA DEL FANTASMA” αποτελεί συνεργασία των Love Ghost με 4 καταξιωμένους καλλιτέχνες: Τους Santa RM (Μεξικό), Conejo (Ανατολικό Λος Άντζελες), Vanity Vercetti (Ισπανία) και Lou Cornego (Ισπανία). Όλα τα τραγούδια έχουν στίχους τόσο στα ισπανικά όσο και στα αγγλικά.

Τα κομμάτια του EP:

Ghost Town

Περιτριγυρισμένο από μυστήριο, το Ghost Town είναι εξίσου Western Cowboy και Futuristic Cyber ​​Punk. Ηχογραφημένη στο Μεξικό, αυτή η συνεργασία με τον Santa RM αγγίζει θέματα ψυχικής υγείας, μοναξιάς και πνευματικής μάχης με τους δαίμονες.

Παραγωγή Mike Summers [Kendrick Lamar, Lil Wayne, Tech N9ne].

Δες το βίντεο:

Inferno

Μια μίξη μεταξύ Grunge και Cholo ραπ, αυτό το τραγούδι μπαίνει βαθιά στα όρια του μυαλού και της ψυχής. Συμμετέχει ο Conejo. Παραγωγή Mike Summers.

Δες το βίντεο:

AL13N

Μακράν το πιο ανάλαφρο και μερικές φορές κωμικό, αυτό το τραγούδι εξακολουθεί να είναι πιστό στην ατμόσφαιρα ολόκληρου του E.P. Στο τραγούδι συμμετέχει ο Ισπανός τραγουδιστής των Emo Vanity Vercetti και η παραγωγή έγινε από τον Little Trauma των Love Ghost (γνωστός και ως Cory Batchler).

Δες το βίντεο:

Pick Myself Apart

Ένα στοιχειωτικό ερωτικό τραγούδι, το Pick Myself Apart αγγίζει το πώς μοιάζει το εσωτερικό της ψυχής ενός απελπισμένου ρομαντικού. Συμμετέχει ο Ισπανός ποπ καλλιτέχνης Lou Cornago. Παραγωγή Mike Summers.

Δες το βίντεο:

Οι Love Ghost έκαναν πρόσφατα περιοδεία στην Ευρώπη, όπου έπαιξαν στο Rockpalast στη Γερμανία. Τον Αύγουστο περιόδευσαν στην Πόλη του Μεξικού παίζοντας με τον Adan Cruz τόσο στο Auditorio BB όσο και στο Gamergy Festival του Amazon, το οποίο μεταδόθηκε σε όλη τη Λατινική Αμερική.

Έχουν κάνει τραγούδια με καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο, όπως οι Rico Nasty, Adan Cruz, Teeam Revolver, Geassassin, Mabiland και Tankurt Manas.

Οι Love Ghost αποτελείται από τους:

  • Finnegan Bell (κύρια φωνητικά, στιχουργός, κιθάρα),
  • Daniel Alcala (κιθάρα, μηχανικός δευτερεύοντα φωνητικά),
  • Cory Batchler (πλήκτρα, μπάσο, δεύτερα φωνητικά)
  • Daniel Gallardo (ντραμς, φωνητικά).

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version