MoreGameathlon Winter 2023 - Επετειακή επιστροφή 10 ετών

Gameathlon Winter 2023 – Επετειακή επιστροφή 10 ετών

-

Το Gameathlon γιορτάζει 10 χρόνια διοργάνωσης του μεγαλύτερου gaming event στην Ελλάδα. Ο θεσμός αυτός είναι τόσο μεγάλος, αφού κατάφερε να επιβιώσει μέσα από capital controls και lockdown.

To event αυτό θα πραγματοποίει όπως και πέρυσι στο γήπεδο Tae Kwo Do Παλαιού Φαλήρου. Αν και ο χώρος είναι τεράστιος (12 στρέμματα), το Gameathlon καταφέρνει κάθε φορά να το γεμίσει από κόσμο που διψάει να δει την αρένα του σταδίου και όχι μόνο. Πάνω από 20.000 επισκέπτες πλημμύρησαν τις εγκαταστάσεις του περσυνού gameathlon.

Σε όλους του ορόφους του σταδίου θα βρείτε διάφορα booths και περίπτερα που μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα είδη επισκεπτών. Θα συναντήσετε tattoo artists, cosplayers, artists, streamers, influencers  και επαγγελματίες παίχτες.

Στο περσινό Gameathlon είδαμε πάνω από 500 gaming station πάρα πολλά τουρνουά παιχνιδιών, όπως γίνεται κάθε χρόνο, ωστόσο η συμμετοχή του Fy και του Snik των μεγαλύτερων ονομάτων της τραπ μουσικής κατάφεραν να απογειώσουν το event.

Τις εντυπώσεις μας από την περσινή Gameathlon μπορείτε να διαβάσετε εδώ ή να δείτε τα video μας:

Φυσικά το GeekDom.gr θα είναι και πάλι στο event ως χορηγός επικοινωνίας. Θα καλύψουμε την εκδήλωση με video και θα σας μεταφέρουμε όλες τις καλύτερες στιγμές.

Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα μας ετοιμάσουν το επόμενο μήνα οι διοργανωτές, αλλά μπορώ να πω πως περιμένω με τρελή ανυπομονησία να βρεθώ και φέτος εκεί και να περάσω 2 απίστευτες μέρες στα γενέθλια του μεγαλύτερου gaming event της Ελλάδος.

Μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για το event από τη Viva: https://www.viva.gr/tickets/happenings/gameathlon-winter-2023/

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

vampgurl
vampgurl
I'm your typical cat lady

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

Girls In Techno at 2TEN – Παρασκευή 26/07

Μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο στο IT ATHENS, η Alisa Murphy φέρνει το Girl's in techno στο 2ten και υπόσχεται πολύ χορό!

Έφυγε από τη ζωή ο Manolo

Πέθανε την Κυριακή ο tiktoker Manolo, ο οποίος ήταν γνωστός στα Social Media για την αγάπη του για το τραγούδι.

Το Αγοραφοβικό Φεστιβάλ επιστρέφει! Δείτε το φετινό line up!

Μια φορά το χρόνο το κύκλωμα χαλάει και τον Σεπτέμβρη του 2024 το Αγοραφοβικό Φεστιβάλ στήνει ξανά στο ΠΛΥΦΑ τρια stages, σε δύο νύχτες αφιερωμένες στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της εγχώριας σκηνής.

GAMEATHLON SUMMER 2024: Η Γιορτή του Gaming Επιστρέφει Δυναμικά!

Το GAMEATHLON, η μεγαλύτερη και παλαιότερη έκθεση τεχνολογίας και video games στην Ελλάδα, επιστρέφει δυναμικά για το 11ο καλοκαιρινό του event, 28-29-30 Ιουνίου 2024, στα 14 στρεμματα του Tae Kwon Do Olympic Arena στην Αθήνα.

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα