GamesGaming NewsDragon Age: Dreadwolf - Η BioWare κυκλοφόρησε ένα καινούριο...

Dragon Age: Dreadwolf – Η BioWare κυκλοφόρησε ένα καινούριο cinematic

-

Η BioWare για τον εορτασμό του Dragon Age Day, κυκλοφόρησε ένα καινούριο cinematic για το Dragon Age: Dreadwolf. Το Studio επιβεβαίωσε πως πρόκειται για ένα cinematic παρμένο μέσα από το παιχνίδι.

Ο Tom, ένας developer, είπε πως το επόμενο Dragon Age πηγαίνει πολύ καλά και πως πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο χρόνο.

Στις αρχές αυτού του έτους φάνηκαν αναφορές που απέκλειαν την κυκλοφορία του μέσα στο 2022, αυτό γιατί υπήρχαν πολλές αποτυχίες, επανεκκινήσεις και αλλαγή προσωπικού. Όπως φαίνεται το παιχνίδι θα είναι singleplayer.


Discover more from Geekdom.gr

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Marianna
Marianna
Hii people!!! I like writing..!

Απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Τελευταία Άρθρα

Διαρροή Δεδομένων στο Steam: Τι Συνέβη και Πώς να Προστατευτείτε

Το Steam φαίνεται να είχε μια σοβαρή διαρροή δεδομένων που αφορά πάνω από 89 εκατομμύρια λογαριασμούς χρηστών.

The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered

Το The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered φέρνει τον θρύλο της Bethesda στο σήμερα με Unreal Engine 5 και βελτιώσεις παντού

Κινεζικά videogames το 2025: Τι να Περιμένουμε

Μια ματιά στα κινεζικά βιντεοπαιχνίδια του 2025: action RPGs, open-world περιπέτειες και soulslike προκλήσεις. Δες τι έρχεται!

Genshin Impact 5.4 Update

Με το Livestream που πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιανουαρίου 2025, το επίσημο κανάλι του Genshin Impact στο Twitch και στο YouTube ανακοίνωσε τη χρονική περίοδο διάθεσης της Version 5.4 και τις νέες προσθήκες που φέρνει στους παίκτες.

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα