MoviesMovie NewsΟ Hugh Jackman επιστρέφει ως Wolverine στο Deadpool 3

Ο Hugh Jackman επιστρέφει ως Wolverine στο Deadpool 3

-

Με ένα tweet του Ryan Reynolds πριν λίγες ώρες, έγινε γνωστό ότι ο Hugh Jackman θα επιστρέψει στο ρόλο του Wolverine μια ακόμα φορά, για τις ανάγκες του Deadpool 3.

Η νέα ταινία του Deadpool θα είναι και η πρώτη εισαγωγή του ήρωα στο MCU, αλλά φέρνοντας και τον Wolverine θα γεφυρωθεί κάπως και το χάσμα μεταξύ MCU και X-Men. Η πρώτη κίνηση σε αυτό έγινε στην πρόσφατη ταινία του Doctor Strange, αλλά σε αυτή μιλούσαμε έτσι κι αλλιώς για το Multiverse.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
A lazy software developer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

Alien: Romulus – Επίσημο trailer

Η 20th Century Studios κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το Alien: Romulus, τη νέα ταινία του Alien franchise που θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο.

Venom: The Last Dance – το πρώτο trailer είναι εδώ

Η Sony έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για το Venom: The Last Dance, την τρίτη ταινία του Venom με πρωταγωνιστή τον Tom Hardy.

Supergirl: η πρωταγωνίστρια του “House of the Dragon” στο ρόλο

Η DC βρήκε και επίσημα το νέο Supergirl, με τον James Gunn να επιβεβαιώνει ότι η πρωταγωνίστρια του "House of the Dragon" Milly Alcock θα αναλάβει τον ρόλο στην ταινία Supergirl: Woman of Tomorrow.

Marvel: Απέλυσε τον Jonathan Majors, έρχονται αλλαγές στο MCU

Ο Jonathan Majors καταδικάστηκε για ενδοοικογενειακή βία και φυσικά η Marvel τον απέλυσε. Τα πλάνα για τον Kang σαν μεγάλο κακό αλλάζουν

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα