GamesGaming NewsTHQ Nordic - Όλες οι ανακοινώσεις

THQ Nordic – Όλες οι ανακοινώσεις

Στην live παρουσίαση της THQ Νordic Showcase 2022 που πραγματοποιήθηκε στις 12/8 είδαμε πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια, σε πολλά διαφορετικά είδη.

Τα παιχνίδια που παρουσιάστηκαν:

Alone In The Dark

Πρόκειται για ένα third-person survival horror παιχνίδι.

Είναι η remake έκδοση του παιχνιδιού που είχε κυκλοφορήσει το 1992 για PC. Ο συγγραφέας είναι ο Mikael Hedberg, ο ίδιος δηλαδή που έγραψε τα Amnesia: The Dark Descent και SOMA.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για Playstation 5, ωστόσο δεν μας έχουν δώσει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας

Tempest Rising

Πρόκειται για ένα παιχνίδι στρατηγικής που είναι εμπνευσμένο από RTS παιχνίδια της δεκαετίας του 90’-2000.

Space for sale

Πρόκειται για ένα παιχνίδι προσημείωσης και στρατηγικής. Αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, δεν έχουμε κάποιες πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Wreckreation

Πρόκειται για ένα open-world arcade racing παιχνίδι. Αναμένεται να κυκλοφορήσει για playstation 4 & 5, δεν έχουμε κάποιες πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Gothic 1 Remake

Πρόκειται για ένα remake του RPG παιχνιδιού που κυκλοφόρησε το 2001. Αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, Playstation 5 και Xbox Series S/X, άγνωστη παραμένει η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Jagged Alliance 3

Πρόκειται για ένα παιχνίδι στρατηγικής και δράσης. Αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, δεν έχουμε πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Outcast 2 – A New Beginning

Πρόκειται για ένα third-person open-world παιχνίδι δράσης. Αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, Playstation 5 και Xbox Series S/X,  άγνωστη παραμένει η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Spongebob – The Cosmic Shake

Πρόκειται για ένα 3D platform παιχνίδι. Αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, Playstation, Xbox και Nintendo Switch. Θα δούμε τον Μπόμπ και τον Πάτρικ σε διάφορες περιπέτειες, άγνωστη παραμένει η ημερομηνία κυκλοφορίας.

AEW: Fight Forever

Πρόκειται για ένα arcade παιχνίδι πάλης. Αναμένεται να κυκλοφορήσει για Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X and Series S, άγνωστη παραμένει η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Knights of Horror 2: Sovereign

Πρόκειται για ένα simulation παιχνίδι στρατηγικής. Αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, άγνωστη παραμένει η ημερομηνία κυκλοφορίας.

DESTROY ALL HUMANS! 2 – REPROBED

Πρόκειται για ένα remaster του παιχνιδιού που κυκλοφόρησε το 2006. Είναι third-person shooter παιχνίδι δράσης και περιπέτειας. Αναμένεται να κυκλοφορήσει και για PC, άγνωστη παραμένει η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Way Of The Hunter

Πρόκειται για ένα παιχνίδι περιπέτειας αλλά και προσομοίωσης κυνηγιού. Αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, Xbox One και PS4, η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι 16 Αυγούστου.

Stunfest – World Tour

Πρόκειται για ένα racing παιχνίδι δράσης. Αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, άγνωστη παραμένει η ημερομηνία κυκλοφορίας.

The Valiant

Πρόκειται για ένα RPG παιχνίδι στρατηγικής. Αναμένεται να κυκλοφορήσει για  Xbox Series X and Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC, άγνωστη παραμένει η ημερομηνία κυκλοφορίας.

New South Park game

Η THQ Nordic έκλεισε την παρουσίαση δείχνοντας μας με έναν αστείο τρόπο, ότι ίσως ενα καινούριο South Park game είναι υπανάπτυξη.

Στο βίντεο θα δείτε το logo της εταιρείας South Park Digital Studios και θα ακούσετε την φωνή του Randy Marsh σε στιγμή αφόδευσης να φωνάζει “it’s coooooming”. Ακριβώς μετά, ο αριθμός που έχει ως μη ανακοινωθέντα παιχνίδια υπό ανάπτυξη, μειώνεται κατά ένα.


Η εταιρεία έκλεισε την παρουσίαση αναφέροντας ότι πέρα από τα παιχνίδια που παρουσίασε, έχει ακόμα 25 παιχνίδια υπό ανάπτυξη, τα οποία δεν έχει παρουσιάσει ακόμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Vampire Dynasty: Το πρώτο Deep Dive video

Η Mehuman Games και η Toplitz Productions κυκλοφόρησαν το πρώτο deep dive video από το Vampire Dynasty, στο οποίο μας δείχνει παρασκήνια από το development.
- Advertisement -

Nintendo Switch: 7 παιχνίδια για να παίξεις το Φλεβάρη

Σας προτείνουμε 7 παιχνίδια γεμάτα γρίφους, μυστήριο, έγκλημα και έρωτα, για να παίξετε στο Nintendo Switch τώρα που μπήκε ο νέος μήνας.

Death Stranding 2: State of Play Announce Trailer

Ο Hideo Kojima έδωσε στη δημοσιότητα ένα trailer για το Death Stranding 2 στα πλαίσια του Playstation State of Play και είναι άκρως εντυπωσιακό.

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα