MusicLiveRelease Athens Festival: Ανταπόκριση Jinjer, Sepultura, Slipknot

Release Athens Festival: Ανταπόκριση Jinjer, Sepultura, Slipknot

-

Βρεθήκαμε στην τελευταία και ίσως πιο εκρηκτική μέρα τους Release Athens Festival, στο οποίο κύρια ονόματα ήταν οι Slipknot, οι Sepultura και οι Jinjer.

Την ημέρα πλαισίωσαν οι Project Renegade, οι Maplerun και οι Vended.

Ο κόσμος είχε μαζευτεί από αρκετά νωρίς στον χώρο, αφού ήδη οι Jinjer έχουν αρκετά μεγάλο κοινό και στη χώρα μας. Έτσι, στις 19:30 που ανέβηκαν στη σκηνή, είχαν ήδη περίπου 12000 κόσμου.

Στη μια περίπου ώρα που κράτησε το σετ τους, μας απογείωσαν, αν και ήταν εμφανής η δυσκολία τους λόγω του ότι παίζανε με τον ήλιο να τους χτυπάει.

Έπαιξαν όλες τις επιτυχίες τους (Pisces, Teacher Teacher, Judgement & Punishment κλπ), καθώς και κομμάτια από την τελευταία τους κυκλοφορία (Vortex, Colossus).

Ενδιαφέρουσα η επιλογή του Drummer Vladislav Ulasevich να φοράει t-shirt των Sepultura, που ήταν το επόμενο συγκρότημα που έπαιζε.

Η εμφάνιση τους ήταν εξαιρετική!

Μετά από ένα διάλειμα και αφού είχε πλέον νυχτώσει, στη σκηνή ανέβηκαν οι Sepultura, με ένα πραγματικά εκρηκτικό live!

Sepultura

Σε αυτό το σημείο, ήδη είχε έρθει ο περισσότερος κόσμος, γεμίζοντας την πλατεία νερού όσο την έχουμε δει ελάχιστες φορές στο παρελθόν.

Το συγκρότημα έπαιξε ένα πολύ δυνατό setlist, που πάλι είχε ότι θα περίμεναν οι Fans τους. Από Territory, Kairos, Refuse/Resist, Arise, μέχρι το επικό κλείσιμο με Ratamahatta και Roots Bloody Roots.

Μόνο παράπονο είναι ότι στο συγκεκριμένο live δεν ήταν μαζί τους ο Andreas Kisser, λόγω του θανάτου της συζύγου του, Patricia Perissinoto Kisser. Ο τραγουδιστής, Derrick Green, μίλησε για αυτό κατά τη διάρκεια του live.

Περίπου στις 23:00 ανέβηκαν επιτέλους στη σκηνή οι Slipknot, έχοντας 17000 κόσμου πλέον στο χώρο.

Η συναυλία τους πραγματικά ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Μας απέδειξαν ότι αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα πιο μεγάλα Metal συγκροτήματα στον πλανήτη.

Μαζί με το encore έπαιξαν περίπου μιάμιση ώρα. Η επικοινωνία τους με το κοινό ήταν πολύ δυνατή και πραγματικά μας ξεσήκωσαν!

Έπαιξαν και αυτοί όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους, αλλά και ένα κομμάτι από το νέο album που θα κυκλοφορήσουν, το The Chapeltown Rag.

Αν και είχαν αρκετό καιρό να έρθουν στη χώρα μας, μας άφησαν με την υπόσχεση να τους βλέπουμε πιο συχνά.

Με λίγα λόγια, όσοι βρεθήκαμε χθες στο Φεστιβάλ ζήσαμε μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία…

(Η φωτογραφίες του άρθρου είναι από τη σελίδα του Release Athens Festival στο Facebook)

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
A lazy software developer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Επερχόμενα Live

Τελευταία Άρθρα

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Vampire Dynasty: Το πρώτο Deep Dive video

Η Mehuman Games και η Toplitz Productions κυκλοφόρησαν το πρώτο deep dive video από το Vampire Dynasty, στο οποίο μας δείχνει παρασκήνια από το development.

Nintendo Switch: 7 παιχνίδια για να παίξεις το Φλεβάρη

Σας προτείνουμε 7 παιχνίδια γεμάτα γρίφους, μυστήριο, έγκλημα και έρωτα, για να παίξετε στο Nintendo Switch τώρα που μπήκε ο νέος μήνας.

Death Stranding 2: State of Play Announce Trailer

Ο Hideo Kojima έδωσε στη δημοσιότητα ένα trailer για το Death Stranding 2 στα πλαίσια του Playstation State of Play και είναι άκρως εντυπωσιακό.

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα