Home Games Gaming News God of War: Ragnarök – Περίληψη της ιστορίας του

God of War: Ragnarök – Περίληψη της ιστορίας του

0

Έχεις παίξει το God of War του 2018 της Santa Monica και του Cory Barlog;

Τότε θα ξέρεις πως στο επόμενο κεφάλαιο πρόκειται να βιώσουμε γεγονότα του Ragnarök, το τέλος του κόσμου δηλαδή κατά την μυθολογία του Βίκινγκ. Πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου για PS4 & PS5.

Η Sony δημοσίευσε την σύνοψη της ιστορίας.

Τα γεγονότα χρονικά τοποθετούνται κατά την διάρκεια του χειμώνα που προηγήθηκε Fimbulwinter και Ragnarok, επίσης επιβεβαιώνεται το γεγονός πως οι ήρωες Kratos και Atreus θα επισκεφθούν τα 9 βασίλεια της μυθολογίας των Βίκινγκ. Έχει τιμητική αναφορά το Asgard, βασίλειο των Θεών.

Η σύνοψη        

Το Fimbulwinter έχει ξεκινήσει. Οι δύο μας ήρωες πρέπει να ταξιδέψουν σε κάθε ένα από τα εννέα βασίλεια ψάχνοντας απαντήσεις καθώς όμως οι δυνάμεις της Asgard προετοιμάζονται για μια προφητευμένη μάχη που θα φέρει και το τέλος του κόσμου. Οι ήρωες στην πορεία θα αντιμετωπίσουν τέρατα και τρομακτικούς εχθρούς με τη μορφή σκανδιναβικών Θεών και θα εξερευνήσουν μαγικά και μυθικά τοπία. Η απειλή του Ragnarok πλησιάζει Ο Kratos και ο Atreus πρέπει να επιλέξουν μεταξύ της δικής τους ασφάλειας και της ασφάλειας των βασιλείων.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version